Κανένας απο τους αποχωρήσαντες δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 14:27Κι όσα αποχώρησαν, λένε απλώς ψέματα. Σωστά;Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 14:17Είσαι πολύ ψεκασμένος τελικά.the_black_planet έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:21
Και μετά σε αυτά τα στελέχη ολως τυχαίως τους συνέβαινε κάποιο "ατύχημα" ε;;![]()
Για την ιστορία, κάποια απο εκείνα τα στελέχη, είναι ακόμη και σήμερα κορυφαία στελέχη του κόμματος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
- Golden Age
Re: Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
Γενικά μιλάω για όσα αποκαλύπτουν.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Για μίλα πιο ειδικά...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να πω τι; Τόσα νήματα είχαν ανοίξει στο παλιό με αφορμή δηλώσεις αποχωρησάντων και καπάκι βγαίνατε και διαψεύδατε. Πάντα.
Εγώ δεν ήμουν στο παλιό όταν βγήκαν. Για πες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
π.χ.
https://tvxs.gr/news/ellada/eyroboyleyt ... tin-igesiaΠρος λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας. Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου. Και δεν προτίθεμαι να το πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ. Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής δηλώνοντας ότι, θα συνεχίσω και έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου. Ζήτω η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
π.χ.
https://akromolio.gr/2018/03/%CE%BF-%CF ... %85%CE%B3/Όπως διευκρινίζει ο κ. Γαλέος, «η αποχώρηση μου δεν οφείλεται ούτε σε προσωπικούς ούτε σε ιδεολογικούς λόγους. Έχει να κάνει αποκλειστικά με τις πολιτικές επιλογές της ΧΑ και με την εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω»
π.χ.
http://www.avgi.gr/article/10813/842630 ... o-n-michosΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ του βουλ. ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΙΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Ως βουλευτής βρέθηκα για πρώτη φορά το 2012 έχοντας δώσει έναν τίμιο αγώνα που ήταν η συνέχεια τριάντα ετών δράσης για το εθνικιστικό κίνημα και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Στην μέχρι τώρα ζωή μου δεν γνώρισα άλλον πολιτικό χώρο και φυσικά δεν είμαι γόνος πολιτικής οικογένειας ούτε καριερίστας.Μέχρι τώρα αντιπροσώπευσα τον λαό της Εύβοιας με τιμή ,υπερηφάνεια και έξω από συμφέροντα.
Από παιδί πήρα τον δύσκολο δρόμο του Εθνικισμού ακολουθώντας την πορεία της Χ.Α με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στον δρόμο αυτόν ανδρώθηκα,γνώρισα αξιόλογους Έλληνες με ήθος,ιδανικά και αρχές,συμπορεύθηκα μαζί τους στον αγώνα κατά του συστήματος που κατατρώει τις σάρκες της πατρίδας μας.
Κυνηγηθήκαμε,υβριστήκαμε,εκδιωχθήκαμε,ζήσαμε καταστάσεις πρωτόγνορες ,περιορισμούς,φυλακίσεις κι όμως την πλειοψηφία μας δεν την κατέβαλλε τίποτα.
Η ηγεσία όμως κωλλυσιεργώντας έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς ουσιαστικά του κινήματος να δυναμώσουν και από την μία να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό κι από την άλλη έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που <<μάτωσαν>> για να φτάσει η Χ.Α εκεί που έφτασε.Ισως μάλιστα κάποιοι να μην επιθυμούν και την εκλογική επιτυχία του κινήματος.
Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες,αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής.
Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ένας ανηλεής πόλεμος κατά των ιστορικών στελεχών του κινήματος ανά την επικράτεια και στα πλαίσια αυτού δέχθηκα κι εγώ αλλά και η τοπική οργάνωση ΕΥΒΟΙΑΣ έναν οχετό ύβρεων και ανήκουστες επιθέσεις που αφήνουν αδιάφορη την ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ.
Σε αυτό το συνοθύλευμα που παίρνει την θέση της Χ.Α που αγάπησα ,ΕΓΩ δεν έχω καμμία θέση.
Η αξιοπρέπειά μου είναι σημείο αδιαπραγμάτευτο γι’ αυτό και αποφάσισα με βαριά καρδιά να αποχωρήσω.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιάμου όλον αυτόν τον κόσμο που γνώρισα στο εθνικιστικό κίνημα όλα αυτά τα 30 χρόνια.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που συμπορεύτηκαν μαζί μου ως φίλοι,ψηφοφόροι στην ιδιαίτερή μου πατρίδα την ΕΥΒΟΙΑ.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι να πάψουν οι δικαστικές διώξεις κι ύστερα ως απλός πολίτης δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για τις ιδέες μου,στις οποίες θα μείνω πιστός όσο ζω!
Οι ρουφιάνοι,οι κακεντρεχείς,οι όψιμοι εθνικιστές σίγουρα θα θελήσουν να με διαβάλλουν με κακοήθειες…
Δεν με αγγίζουν,δεν με φοβίζουν,δεν με πτοούν γιατί ξέρω πως (δυστυχώς) θα με δικαιώσει ο χρόνος!
Ελπίζω το κίνημα να μην έχει την τύχη που είχαν οι εθνικιστές στο παρελθόν.
Παρ’όλη την πίκρα μου,εύχομαι με όλη μου την ψυχή το κίνημα να αλλάξει την σημερινή του πορεία για το καλό της πατρίδας μας που αργοσβήνει……
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ
- Golden Age
Απο τις "βαρυσήμαντες καταγγελίες" φτάσαμε στις αποιχωρήσεις που οφείλοντια σε πολιτευτιλίκια.
Μ' αρέσει που αποκαλείς βόθρο (ή όπως αποκάλεσες) το Luben και μου βάζεις βίντεο από τίβιδενξές. Αυτοί κι αν είναι τσοκαραρία.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:34π.χ.
https://tvxs.gr/news/ellada/eyroboyleyt ... tin-igesiaΠρος λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας. Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου. Και δεν προτίθεμαι να το πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ. Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής δηλώνοντας ότι, θα συνεχίσω και έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου. Ζήτω η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
Τεσπα, πάμε παρακάτω.
Δεν δένει πουθενά κάτι με "εγκληματική οργάνωση" μέσα σ' όλο αυτό. Απλά λέει οτι το κίνημα μετατράπηκε σ' ένα τσούρμο χασομέρηδες, οχι μαχαιροβγάλτες, οχι εγκληματίες.
Ενδιαφέρον που τα παρατήρησε όλα αυτά από τις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν. Γερό μάτι ο Τζένεραλ.
Ναι. Και μετά ο ίδιος που τα έλεγε αυτά, πήγε στον... Παπατζαφέρη, συγγνώμη, Καρατζαφέρη.Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες,αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής.
Μπράβο ζήτω που είναι ο Παπαδήμος στη Μπίλντερμπεργκ και την Τριμερή. Και ρίχνει κι ένα γλείψιμο στον Παπαχελά.
Αλλά και πάλι, δε λέει για μαχαιροβγάλτες. Άλλωστε κι αυτός κι ο Αλεξόπουλος, είναι στη ΧΑ από πολύ παλιά, τώρα τους είδανε τους μαχαιροβγάλτες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 19 Σεπ 2018, 15:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι ρε συ, το ίδιο λέμε. Ότι ότι λένε ψέματαGolden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:40 Απο τις "βαρυσήμαντες καταγγελίες" φτάσαμε στις αποιχωρήσεις που οφείλοντια σε πολιτευτιλίκια.
Πρέπει να σου αναβαθμίσουν το firmware. Το πρόβλημά σου είναι από που έβαλα την παραπομπή; Μήπως είναι παραποιημένη η δήλωση; Αν όχι, τι προσπαθείς να αποδείξεις;Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:41Μ' αρέσει που αποκαλείς βόθρο (ή όπως αποκάλεσες) το Luben και μου βάζεις βίντεο από τίβιδενξές. Αυτοί κι αν είναι τσοκαραρία.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:34π.χ.
Τεσπα, πάμε παρακάτω.
Δεν δένει πουθενά κάτι με "εγκληματική οργάνωση" μέσα σ' όλο αυτό. Απλά λέει οτι το κίνημα μετατράπηκε σ' ένα τσούρμο χασομέρηδες, οχι μαχαιροβγάλτες, οχι εγκληματίες.
Ενδιαφέρον που τα παρατήρησε όλα αυτά από τις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν. Γερό μάτι ο Τζένεραλ.
Ναι. Και μετά ο ίδιος που τα έλεγε αυτά, πήγε στον... Παπατζαφέρη, συγγνώμη, Καρατζαφέρη.Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες,αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής.
Μπράβο ζήτω που είναι ο Παπαδήμος στη Μπίλντερμπεργκ και την Τριμερή.
![]()
![]()
![]()
Αλλά και πάλι, δε λέει για μαχαιροβγάλτες. Άλλωστε κι αυτός κι ο Αλεξόπουλος, είναι στη ΧΑ από πολύ παλιά, τώρα τους είδανε τους μαχαιροβγάλτες?
Πάντως στη γραμμή Golden κι εσύ, αφού αποχώρησαν δεν είναι αξιόπιστα όσα καταγγέλουν.
-
Nero
Νομίζω για σένα λέειKauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:41Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες,αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής.
Οτι πουθενά δε μιλάει κανένας για μαχαιροβγάλτες, εγκληματίες κλπ. Μάλλον το αντίθετο.Πρέπει να σου αναβαθμίσουν το firmware. Το πρόβλημά σου είναι από που έβαλα την παραπομπή; Μήπως είναι παραποιημένη η δήλωση; Αν όχι, τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Χυδαιότητες. Εγώ δεν είμαι αλλοίθωρος.Νομίζω για σένα λέει![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-