!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- ψωνάρα τιντερού
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπίστης τι έχεις να πεις;vantono έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:12Ναι, έμαθα. Είχε βγει ραντεβού με κάποιον τελικά, απ'οτι μου ειπε η δικια μου. Εκείνοι τη στιγμή που τσατάραμε, αυτη ηταν οξω με υποψήφιο γκόμενο![]()
Της ειπε της δικιάς μου οτι δεν πήγε και πολυ καλα το ραντεβου, και οτι ο τύπος ηταν βαρετός, κάτι τέτοιο...
Και μάλλον ειναι αλήθεια. Σιγά μην ειχε βρει τον υπεργαμάουα τύπο και να καθόταν να στέλνει σε εμένα για σφουγγαρίστρες και μαλακίες.
Εγώ πιστεύω ότι της τον φέρμαρε ο βαρετός, πάντως. Οσο βαρετός κι αν ειναι, αν η αλλη ειναι τόσο καυλωμένη όλο κατι γίνεται συνηθως, δε μπορεί...
Καλύτερα για σένα αν βρήκε άλλον έστω και για σεξ.
Βέβαια μπορεί να μην είναι καθόλου βαρετός ο άνθρωπος και απλά να μην έχει τις επιδόσεις που θέλει το ρωσάκι στο σjεχ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στανταρ τη βατεψε αλλα προφανως δεν επιασε τη βασηvantono έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:12Ναι, έμαθα. Είχε βγει ραντεβού με κάποιον τελικά, απ'οτι μου ειπε η δικια μου. Εκείνη τη στιγμή που τσατάραμε, αυτη ηταν οξω με υποψήφιο γκόμενο![]()
Της ειπε της δικιάς μου οτι δεν πήγε και πολυ καλα το ραντεβου, και οτι ο τύπος ηταν βαρετός, κάτι τέτοιο...
Και μάλλον ειναι αλήθεια. Σιγά μην ειχε βρει τον υπεργαμάουα τύπο και να καθόταν να στέλνει σε εμένα για σφουγγαρίστρες και μαλακίες.
Εγώ πιστεύω ότι της τον φέρμαρε ο βαρετός, πάντως. Οσο βαρετός κι αν ειναι, αν η αλλη ειναι τόσο καυλωμένη όλο κατι γίνεται συνηθως, δε μπορεί...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άλλος ...τσατάρει κι άλλος γαμεί...vantono έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:12Ναι, έμαθα. Είχε βγει ραντεβού με κάποιον τελικά, απ'οτι μου ειπε η δικια μου. Εκείνη τη στιγμή που τσατάραμε, αυτη ηταν οξω με υποψήφιο γκόμενο![]()
Σαν follower την προτιμώ τρελλαμένη μαζί σου με έντονη νυμφομανιακή τάση αλλά σε αδιέξοδο.vantono έγραψε: 07 Απρ 2022, 18:12
Μπίστης τι έχεις να πεις;
Καλύτερα για σένα αν βρήκε άλλον έστω και για σεξ.
Βέβαια μπορεί να μην είναι καθόλου βαρετός ο άνθρωπος και απλά να μην έχει τις επιδόσεις που θέλει το ρωσάκι στο σjεχ.
Τον τυπά τον φαντάστηκα καγκουρα, ρωμαλέο, από το Μπουρνάζι και να νομίζει πως την έχει όποτε θέλει ...
Δεν χάρηκα που το έκανε αλλά δεν ξενερώνουμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Η φωνή της Αληθειας
«Όχι ακριβώς γκόμενος» = έπαιζε με τον δονητή της.vantono έγραψε: 07 Απρ 2022, 01:24 Απρόσμενες εξελίξεις alert!Για την ιστορία της κουβέντας, να επισημάνω οτι μου ειχε στείλει αυτή ένα περίεργο-υπονοουμενάτο ηχητικό, αλλά εγώ το είδα 2 ώρες μετά και της απάντησα (επίσης με ηχητικό, αλλά χωρις υπονοούμενα).Spoiler
Θέλω γνώμες εδώ. Τί να σημαίνει το "όχι ακριβώς γκόμενος"?![]()
Φρονιμεψε η μικρά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μάλλον ο μικρός δεν αντέχει τους καταιγιστικούς ρυθμούς πχωρουμικού feedback

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λετε να μπηκε και για αυτο να εχει να γραψει μερες? 
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Όχι ρε, κλάταρε ο στενά μαρκαρισθείς.
Άλλο στην αρχή που τον έτρωγε η ανασφάλεια.
Τράβα σκρήνσω, σβήσε φάτσα μουνίτσας, γράψε περίληψη, απάντα στον κάθε Μπίστη, μεροκάματο είναι, δεν αντέχεται ...
Άλλο στην αρχή που τον έτρωγε η ανασφάλεια.
Τράβα σκρήνσω, σβήσε φάτσα μουνίτσας, γράψε περίληψη, απάντα στον κάθε Μπίστη, μεροκάματο είναι, δεν αντέχεται ...
Θα τον σερνει η δικια του στα μαγαζια για αλλαγη σε κουρτινες - κουρτινοξυλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- MasterofDope
Χωσου ρε κατω απο 30 πρεπει να εκτελείτε φιλε
Γιατι ανω των 30 ζητάνε γάμο και σοβαρή σχέση!!!
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Προφανώς ντρέπεται να αποκαλύψει την ταπεινωτικη συνέχεια της ιστοριας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-