!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γελάει ο κόσμος με τον Μπαιντενοπουλο
- Μαδουραίος
Re: Γελάει ο κόσμος με τον Μπαιντενοπουλο
Πόσο πούτσα τρώνε τα Νδουλικά αυτό τό διάστημα;
Έχω πιάσει τον εαυτό μου να τα λυπάται κάποιες στιγμές.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σας γλεντάει πουτινιάρηδες, παγιδεψε τον Πούτλερ στον βάλτο της Ουκρανίας όπου ο Πούτλερ έπεσε σαν ώριμο φρούτο, πήρε μαζι του την Ευρώπη και έδωσε πραγματικο ρόλο στο ΝΑΤΟ
ρε φίλε σοβαρά τώρα. ΤΙ σχέση έχει η νδ με αυτό ; Kομματικό νομίζεις είναι το θέμα ;Μαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2022, 07:58 Πόσο πούτσα τρώνε τα Νδουλικά αυτό τό διάστημα;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δες και τον αλλο απο πανω. Του θιξαμε τις επιλογες του Μωυση και τον Μπαιντενογλου, και μας εβγαλε πουτινιαρηδεςhades έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:17ρε φίλε σοβαρά τώρα. ΤΙ σχέση έχει η νδ με αυτό ; Kομματικό νομίζεις είναι το θέμα ;Μαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2022, 07:58 Πόσο πούτσα τρώνε τα Νδουλικά αυτό τό διάστημα;
Τώρα το είδα !panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:28Δες και τον αλλο απο πανω. Του θιξαμε τις επιλογες του Μωυση και τον Μπαιντενογλου, και μας εβγαλε πουτινιαρηδεςhades έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:17ρε φίλε σοβαρά τώρα. ΤΙ σχέση έχει η νδ με αυτό ; Kομματικό νομίζεις είναι το θέμα ;Μαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2022, 07:58 Πόσο πούτσα τρώνε τα Νδουλικά αυτό τό διάστημα;
Έχω πιάσει τον εαυτό μου να τα λυπάται κάποιες στιγμές.![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Μαδουραίος
Για τα f16 αναφέρομαι τυπε.Μαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2022, 07:58 Πόσο πούτσα τρώνε τα Νδουλικά αυτό τό διάστημα;
-
stergiosbik
Να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα με την αφέλεια και την βλακεία κάποιων εδώ μέσα,θα ήταν ψέματα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Το Κογκρέσο το ρώτησαν;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:32
Να συμπληρώσω οτι εδω υπαρχει συνεπεια. Και η δικη μας εξωτερικη πολιτικη με βαση τα εθνικα συμφέροντα των Ηνωμενων Πολιτειων γινεται.
πρέπει να συμφωνήσει και το Κογκρέσο, που κατά 99,99999% δεν θα συμφωνήσει.
Καλα κατσε να το δουμε αυτο πρωτα. Έχουμε πεσει και αλλες φορες απο τα σύννεφα.Αλιόσα έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:52Το Κογκρέσο το ρώτησαν;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:32
Να συμπληρώσω οτι εδω υπαρχει συνεπεια. Και η δικη μας εξωτερικη πολιτικη με βαση τα εθνικα συμφέροντα των Ηνωμενων Πολιτειων γινεται.
υπαρχει το Κονγκρεσο αλλα εδω μιλαμε για τον Προεδρο των ΗΠΑ που θα εβαζε τον Τουρκο στη θεση του ... χωρις να αναφερομαι σε εσενα υπηρχε κοσμος στο φορουμ που αυτο το ειχε σημαια του ...Αλιόσα έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:52Το Κογκρέσο το ρώτησαν;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:32
τωρα βεβαια κρυβονται σαν καλα ποντικακια απο ντροπη ... δεν πειραζει εμεις τις ουρες τους τις βλεπουμε οσο και να κρυβονται
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τελικά ο Τζο ο Μπάιντεν ο Δικτατοροφαγος που θα έβαζε τους <<δικτάτορες>> (Πούτιν, Ερντογάν, Μαδουρο, Σαλμάν) στην θέση τους έχει αφήσει τον πρώτο να είναι έτοιμος να προσάψει τα εδάφη της Ουκρανίας που θέλει εδώ και 20 χρόνια, τον δεύτερο να παίζει μπάλα όπως θέλει χωρίς να συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να γλύφει τις κωλοτρυπίδες του 3ου και του 4ου μπας και βγάλουν κανένα βαρέλι πετρέλαιο παραπάνω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αν ήθελε πραγματικά μπορούσε να τους βομβαρδισει τότε βέβαιαGolden Age έγραψε: 27 Φεβ 2021, 16:44 Εν τω μεταξύ ο Τραμπ είχε κάνει ολόκληρο αγώνα για να φέρει τη Σαουδική Αραβία στο φιλοδυτικό στρατόπεδο (να τη φέρει ουσιαστικά, όχι όπως έκαναν οι προκάτοχοί του τύπου αμερικανικές μπίζνες με πετρελαιάδες και δωσ' του τζιχαντιστές απο την άλλη)...
Όλα είναι είναι συμμαχίες. Και λυκοσυμμαχιες θα έλεγα εγώ, όσο και να γελάμε με την λεξη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
hades έγραψε: 07 Απρ 2022, 08:17ρε φίλε σοβαρά τώρα. ΤΙ σχέση έχει η νδ με αυτό ; Kομματικό νομίζεις είναι το θέμα ;Μαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2022, 07:58 Πόσο πούτσα τρώνε τα Νδουλικά αυτό τό διάστημα;
Υπαρξιακό είναι το θεμα γενικά.
-
Gewponos90
Echelon έγραψε: 07 Απρ 2022, 15:54 Τελικά ο Τζο ο Μπάιντεν ο Δικτατοροφαγος που θα έβαζε τους <<δικτάτορες>> (Πούτιν, Ερντογάν, Μαδουρο, Σαλμάν) στην θέση τους έχει αφήσει τον πρώτο να είναι έτοιμος να προσάψει τα εδάφη της Ουκρανίας που θέλει εδώ και 20 χρόνια, τον δεύτερο να παίζει μπάλα όπως θέλει χωρίς να συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να γλύφει τις κωλοτρυπίδες του 3ου και του 4ου μπας και βγάλουν κανένα βαρέλι πετρέλαιο παραπάνω.
Για να μιλήσουμε σοβαρά, κάνεις δεν είναι τόσο τρελός να ξεκινήσει τέτοια φάση χωρίς να υπάρχει λόγος. Πέρα από την πλάκα ότι ο Πούτιν είναι κομμουνιστής και θέλει να αναβιώσει την σοβιετική Ένωση ( εδώ γελάμε. Και γελάμε πολύ) νομίζω ότι περισσότερο ετσουξε τις εταιρίες η στροφη στην ευρωπαϊκή ενώση και τις αγορές, παρά το στρατιωτικό σκέλος που το ΝΑΤΟ έχει φανεί αναξιόπιστο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1081 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-