Να δούμε βέβαια αν τελικά το κάνει, γιατί έλεγε και οτι θα πάει στη Μαριούπολη αλλά τελικά έκλασε μέντες.
Ή άκουσε τις συμβουλές της Νίκης.
Αν τελικά το κάνει, η Ελλάδα μετατρέπεται στο χρήσιμο ηλίθιο της υπόθεσης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μια που το ανέφερες, οι Εγγλέζοι γιατί αρνήθηκαν τη διερεύνηση της υπόθεσης στη Μπούτσα, που ζήτησαν οι Ρώσοι?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:57 Δεν κατάλαβα τις ενστάσεις σας.Εσείς δεν λέτε ότι κάνει εγκλήματα πολέμου το τάγμα Αζόφ;ευκαιρία να το αποδείξουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ συζητάμε για το τι είπε ο Δένδιας και αν είναι σωστό ή όχι.Υπάρχει μια περιοχή που ζει ελληνική κοινότητα και γίνεται χαμός από βόμβες.Ο Δένδιας λέει ότι θα ζητήσει από το αρμόδιο δικαστήριο να ερευνήσει.Ποιό είναι το πρόβλημα με αυτό;Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:59Μια που το ανέφερες, οι Εγγλέζοι γιατί αρνήθηκαν τη διερεύνηση της υπόθεσης στη Μπούτσα, που ζήτησαν οι Ρώσοι?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:57 Δεν κατάλαβα τις ενστάσεις σας.Εσείς δεν λέτε ότι κάνει εγκλήματα πολέμου το τάγμα Αζόφ;ευκαιρία να το αποδείξουν.
Εσείς δε λέτε οτι οι Ρώσοι έκαναν εγκλήματα πολέμου? Ορίστε, οι ίδιοι λένε να διερευνηθεί η υπόθεση, και τα Εγγλέζια λένε όχι (και είπαν οχι 2 φορές).
Το πρόβλημα είναι οτι βγήκε πάλι "μπροστάρης" η Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:04Εδώ συζητάμε για το τι είπε ο Δένδιας και αν είναι σωστό ή όχι.Υπάρχει μια περιοχή που ζει ελληνική κοινότητα και γίνεται χαμός από βόμβες.Ο Δένδιας λέει ότι θα ζητήσει από το αρμόδιο δικαστήριο να ερευνήσει.Ποιό είναι το πρόβλημα με αυτό;Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:59Μια που το ανέφερες, οι Εγγλέζοι γιατί αρνήθηκαν τη διερεύνηση της υπόθεσης στη Μπούτσα, που ζήτησαν οι Ρώσοι?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:57 Δεν κατάλαβα τις ενστάσεις σας.Εσείς δεν λέτε ότι κάνει εγκλήματα πολέμου το τάγμα Αζόφ;ευκαιρία να το αποδείξουν.
Εσείς δε λέτε οτι οι Ρώσοι έκαναν εγκλήματα πολέμου? Ορίστε, οι ίδιοι λένε να διερευνηθεί η υπόθεση, και τα Εγγλέζια λένε όχι (και είπαν οχι 2 φορές).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Eκεί έπρεπε να βγει μπροστάρης διότι η Ελλάδα έχει κοινότητα,όχι άλλος.Και επαναλαμβάνω εφ όσον εσύ ξέρεις μπορείς να πας να καταθέσεις.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:06Το πρόβλημα είναι οτι βγήκε πάλι "μπροστάρης" η Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:04Εδώ συζητάμε για το τι είπε ο Δένδιας και αν είναι σωστό ή όχι.Υπάρχει μια περιοχή που ζει ελληνική κοινότητα και γίνεται χαμός από βόμβες.Ο Δένδιας λέει ότι θα ζητήσει από το αρμόδιο δικαστήριο να ερευνήσει.Ποιό είναι το πρόβλημα με αυτό;Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:59 Μια που το ανέφερες, οι Εγγλέζοι γιατί αρνήθηκαν τη διερεύνηση της υπόθεσης στη Μπούτσα, που ζήτησαν οι Ρώσοι?
Πόσοι Έλληνες έχουν σκοτωθεί στη Μαριούπολη από Ρώσους? Εγώ μέχρι στιγμής ξέρω για Έλληνες που σκοτώθηκαν από τους Ουκρανούς, για τους οποίους, βέβαια, δεν έγινε καμία έρευνα, απλά μάθαμε οτι σκοτώθηκαν και μέχρι εκεί.
Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε ρωσικό στόλο ανατολικά της Κρήτης. Βέβαια, αυτό εσένα δε σ' απασχολεί, σιγά τα ρωσάκια, τους έχουμε, έτσι?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:30Eκεί έπρεπε να βγει μπροστάρης διότι η Ελλάδα έχει κοινότητα,όχι άλλος.Και επαναλαμβάνω εφ όσον εσύ ξέρεις μπορείς να πας να καταθέσεις.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:06Το πρόβλημα είναι οτι βγήκε πάλι "μπροστάρης" η Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:04
Εδώ συζητάμε για το τι είπε ο Δένδιας και αν είναι σωστό ή όχι.Υπάρχει μια περιοχή που ζει ελληνική κοινότητα και γίνεται χαμός από βόμβες.Ο Δένδιας λέει ότι θα ζητήσει από το αρμόδιο δικαστήριο να ερευνήσει.Ποιό είναι το πρόβλημα με αυτό;
Πόσοι Έλληνες έχουν σκοτωθεί στη Μαριούπολη από Ρώσους? Εγώ μέχρι στιγμής ξέρω για Έλληνες που σκοτώθηκαν από τους Ουκρανούς, για τους οποίους, βέβαια, δεν έγινε καμία έρευνα, απλά μάθαμε οτι σκοτώθηκαν και μέχρι εκεί.Ζήτησε έρευνα για εγκλήματα πολέμου,η έρευνα είναι όπως το λέει η λέξη έρευνα,δεν ξέρουμε πριν την έρευνα ποιός έκανε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πρώτη φορά είναι;την εποχή του ψυχρού πολέμου ήσαν μόνιμα έξω από τα Κύθηρα.Ο στόλος τους δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αμερικανικό.Ο στρατός τους πλέον είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.Στην Ελλάδα πυρηνικά όπλα δεν υπάρχουν,τα απεμάκρυνε ο Σημίτης.Αυτά.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:37 Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε ρωσικό στόλο ανατολικά της Κρήτης. Βέβαια, αυτό εσένα δε σ' απασχολεί, σιγά τα ρωσάκια, τους έχουμε, έτσι?
Με τον αμερικανικό δε χρειάζεται να συγκριθεί, με τον ελληνικό χρειάζεται.πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:15Πρώτη φορά είναι;την εποχή του ψυχρού πολέμου ήσαν μόνιμα έξω από τα Κύθηρα.Ο στόλος τους δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αμερικανικό.Ο στρατός τους πλέον είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.Στην Ελλάδα πυρηνικά όπλα δεν υπάρχουν,τα απεμάκρυνε ο Σημίτης.Αυτά.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 13:37 Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε ρωσικό στόλο ανατολικά της Κρήτης. Βέβαια, αυτό εσένα δε σ' απασχολεί, σιγά τα ρωσάκια, τους έχουμε, έτσι?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:00 Με τον αμερικανικό δε χρειάζεται να συγκριθεί, με τον ελληνικό χρειάζεται.
Τουρκικο πλοιο βαραμε?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:39Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:00 Με τον αμερικανικό δε χρειάζεται να συγκριθεί, με τον ελληνικό χρειάζεται.
Ρωσικό πλοίο που θα εξαπολύσει επίθεση σε χώρα του ΝΑΤΟ θα βυθισθεί αμέσως από τους Αμερικάνους.Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να λέμε συνέχεια τα αυτονόητα.Δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η πρωτότυπη πολιτική σκέψη που νομίζει ότι μπορεί η Ρωσία να επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ χωρίς συνέπειες,ομολογώ ότι είναι όντως πρωτότυπη.
Σιγά μη βυθιστεί.πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:39Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:00 Με τον αμερικανικό δε χρειάζεται να συγκριθεί, με τον ελληνικό χρειάζεται.
Ρωσικό πλοίο που θα εξαπολύσει επίθεση σε χώρα του ΝΑΤΟ θα βυθισθεί αμέσως από τους Αμερικάνους.Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να λέμε συνέχεια τα αυτονόητα.Δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η πρωτότυπη πολιτική σκέψη που νομίζει ότι μπορεί η Ρωσία να επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ χωρίς συνέπειες,ομολογώ ότι είναι όντως πρωτότυπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.