!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Εγώ συνήθως κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δεν με ξυπνάνε ούτε κανόνια. Το πιο ενοχλητικό βέβαια είναι αν καταφέρουν να με ξυπνήσουν την ώρα που βλέπω κάποιο καλό όνειρο. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτό του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.
Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα. 
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Οχι αμα πριν κοιμηθω δω την εφορεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω κοιμαμαι σαν τουβλο
το χειροτερο ειναι οτι ροχαλιζω σαν τρακτερ αμα ειμαι πολυ κουρασμενος
το χειροτερο ειναι οτι ροχαλιζω σαν τρακτερ αμα ειμαι πολυ κουρασμενος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Πώς καταφέρνουν να σε ξυπνήσουν;Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 Εγώ συνήθως κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δεν με ξυπνάνε ούτε κανόνια. Το πιο ενοχλητικό βέβαια είναι αν καταφέρουν να με ξυπνήσουν την ώρα που βλέπω κάποιο καλό όνειρο. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτό του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- YouOnlyLiveOnce
Ησυχο υπνο μπορω να πω ναι.Συνηθως εκει που θα βολευτω εκει και θα ξυπνησω.
Ομως κοιμαμαι ψιλοδυσκολα,μπορει να με ενοχλει το οτιδηποτε μεχρι να βολευτω απολυτα.
Και φυσικα καρφιτσα να πεσει (που λεει ο λογος) θα ξυπνησω.
Ομως κοιμαμαι ψιλοδυσκολα,μπορει να με ενοχλει το οτιδηποτε μεχρι να βολευτω απολυτα.
Και φυσικα καρφιτσα να πεσει (που λεει ο λογος) θα ξυπνησω.
Τώρα που το λες είναι λίγο περιέργη φάση. Το δωμάτιο μου είναι δίπλα στο δρόμο. Ολο το βράδυ περνάνε αμάξια. Δεν ξυπνάω. Αλλά αμα ανοίγουν πόρτες από δίπλα μου ή έχει έρθει κάποιος μάστορας ξυπνάω!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:34Πώς καταφέρνουν να σε ξυπνήσουν;Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 Εγώ συνήθως κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δεν με ξυπνάνε ούτε κανόνια. Το πιο ενοχλητικό βέβαια είναι αν καταφέρουν να με ξυπνήσουν την ώρα που βλέπω κάποιο καλό όνειρο. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτό του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
Δεν θυμάμαι πότε έκανα τελευταία ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
please, do tell.Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 .....του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πιο πιθανό είναι να δείς ΚΚΕ στην εξουσία παρά να το πάρω ψύχραιμα.Gherschaagk έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:03please, do tell.Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 .....του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
![]()
Εμενα το μονο προβλημα μου ειναι η στυση.
Δεν μπορω να γυρισω αποτομα πλευρα γιατι κατα τη διαρκεια του 90% του υπνου μου ειμαι σε στυση.
Δεν μπορω να γυρισω αποτομα πλευρα γιατι κατα τη διαρκεια του 90% του υπνου μου ειμαι σε στυση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καπου διαβασα οτι αυτο ειναι συνηθισμενη φυσιολογικη κατασταση για να αποφευγεται η ταση προς ουρηση κατα την διαρκεια του υπνου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:53Τώρα που το λες είναι λίγο περιέργη φάση. Το δωμάτιο μου είναι δίπλα στο δρόμο. Ολο το βράδυ περνάνε αμάξια. Δεν ξυπνάω. Αλλά αμα ανοίγουν πόρτες από δίπλα μου ή έχει έρθει κάποιος μάστορας ξυπνάω!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:34Πώς καταφέρνουν να σε ξυπνήσουν;Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 Εγώ συνήθως κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δεν με ξυπνάνε ούτε κανόνια. Το πιο ενοχλητικό βέβαια είναι αν καταφέρουν να με ξυπνήσουν την ώρα που βλέπω κάποιο καλό όνειρο. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτό του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
δεν έχω τέτοιο καημό, αλλά, δεν είπες τι έκανες. Τον πάτησες με οδοστρωτήρα, τον κοπάνησες με το μιόλνιρ, τον έγδαρες ζωντανό; τι;Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:09Πιο πιθανό είναι να δείς ΚΚΕ στην εξουσία παρά να το πάρω ψύχραιμα.Gherschaagk έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:03please, do tell.Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 .....του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εβγαλα μια φήμη πως είναι ο Δρακουμέλ.Gherschaagk έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:26δεν έχω τέτοιο καημό, αλλά, δεν είπες τι έκανες. Τον πάτησες με οδοστρωτήρα, τον κοπάνησες με το μιόλνιρ, τον έγδαρες ζωντανό; τι;Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:09Πιο πιθανό είναι να δείς ΚΚΕ στην εξουσία παρά να το πάρω ψύχραιμα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 38 Απαντήσεις