Από την μεριά της ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Νερό στ' όνομά του και άλλα τέτοια γραφικά. Τώρα πλέον δεν θέλει να πιστέψει πως παντρεύτηκε και έχει για πατέρα των παιδιών της έναν προβληματικό. Και οι γονείς της δεν της λένε τίποτα γιατί φοβούνται μην χαλάσει το σπίτι της. Την βοηθάνε όσο πιο πολύ μπορούν και βρίσκουν συνέχεια δικαιολογίες.Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:57alekhine έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:52ρε συ στο ξαναπα αυτοι ειναι καρμιριδες απο αποψηGherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:50
Την πονάει και την τσουζει. Δεν θέλει όμως να βγαίνει προς τα έξω ότι ο άντρας της έχει κάλο στον εγκέφαλο. Δλδ πόσο κοστίζουν 6 ζευγάρια κάλτσες;
Για τα παιδιά ρούχα δεν αγόρασαν ποτέ. Μιλάμε για 3 παιδιά τώρα, όχι για ένα. Είτε τους τα δώρισαν είτε τους τα χάρισαν. Είναι δυνατόν να γκρινιάζεις για τα δώρα;;
Εδώ ο παππούς, αυτός που δεν είναι τσιγκούνης, γιατί υπάρχει και τέτοιος, θέλει να πληρώνει μπαλέτα και κολυμβητήρια. Ο πατέρας δεν θέλει. Δεν θέλει να πληρώνει παιδίατρο. Τον βρήκαν μέσω ΕΟΠΥΥ. Αλλά μέχρι να τον βρουν άλλαξαν 5-6.
και στην τελικη αυτο το πραγμα φαινεται απο την αρχη - δεν το καταλαβε αυτη οτι ο τυπος ειναι τσιγκουνα μετα απο 3 παιδια
οποτε αν την ποναγε θα τον ειχε σχολασει στον πρωτο μηνα - οχι να κανουνε και οικογενεια![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά αν της άλλης της αρέσει πάρα πολύ ο γκόμενος για αρκετό καιρό ψεχνάει και το ότι είναι τσιγκούνης και το ότι έχει κάνει 10 χρόνια φύλακή που λέει ο λόγος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ - ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ - ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Δημοκράτης
Naranjita έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:07 η μανουλα λοιπόν, είχε γεμίσει τρίφωτα φωτιστικά το σπίτι. ε, πήγαινε ο πατερουλης και ξεβίδωνε τις 2 από τις τρεις λάμπες και έβαζε καμένες και ταχαμου ταχαμου θα πήγαινε στο σουπερ να φέρει άλλες
θεός
πάντως από όσους ξέρω που έχουν μεγαλώσει "φτωχικά" ή όντως φτωχικά ή θα είναι τέρμα τσιγκούνηδες ή τέρμα σπάταλοι. Σε όλους αφήνει "προβλήματα" σε όσους μεγάλωσαν χωρίς χρήματα.
-
Δημοκράτης
εμ έτσι είναι. Κάποια στιγμή καταλαγιάζουν οι ορμόνες και αρχίζει να λειτουργεί η λογική. Εκεί λες πως παντρεύτηκα τον τσιγκούνη, την ηλίθια, τον κλέφτη,την παρτόλα και ότι άλλο στερεότυπο υπάρχει σε άντρα και γυναίκα. Εδώ άλλες τις δέρνει ο γκόμενος και δεν τον παρατάει. Μετά τον γάμο την σακατέυει 24/7 και δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε με παιδιά με τέτοιο άνθρωποGherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:17Από την μεριά της ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Νερό στ' όνομά του και άλλα τέτοια γραφικά. Τώρα πλέον δεν θέλει να πιστέψει πως παντρεύτηκε και έχει για πατέρα των παιδιών της έναν προβληματικό. Και οι γονείς της δεν της λένε τίποτα γιατί φοβούνται μην χαλάσει το σπίτι της. Την βοηθάνε όσο πιο πολύ μπορούν και βρίσκουν συνέχεια δικαιολογίες.Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:57alekhine έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:52
ρε συ στο ξαναπα αυτοι ειναι καρμιριδες απο αποψη
και στην τελικη αυτο το πραγμα φαινεται απο την αρχη - δεν το καταλαβε αυτη οτι ο τυπος ειναι τσιγκουνα μετα απο 3 παιδια
οποτε αν την ποναγε θα τον ειχε σχολασει στον πρωτο μηνα - οχι να κανουνε και οικογενεια![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά αν της άλλης της αρέσει πάρα πολύ ο γκόμενος για αρκετό καιρό ψεχνάει και το ότι είναι τσιγκούνης και το ότι έχει κάνει 10 χρόνια φύλακή που λέει ο λόγος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
5000 ευρώ μισθό; Αρεοπαγίτης;Naranjita έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:07 η μάνα μου, το ακριβώς αντίθετο. επειδή είχε περάσει και αυτή φτωχικά παιδικά χρόνια, του έδινε και καταλάβαινε. εργαζόταν βέβαια, και έφερνε σοβαρό μισθό στο σπίτι (γύρω στο 5000 ευρώ τον μήνα) οπότε όσο και να της γκρίνιαζε, του τα σκαγε και έσκαγε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
σωστο αυτο.Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:12Αυτός είναι το επόμενο επίπεδο - ο γύφτος. Ο τσιγκούνης απλά θα πει 'να πάμε σε εκείνη την καφετέρια που έχει 3,00 τον καφέ και όχι 3,50' ή 'να πάμε βόλτα στο πάρκο που είναι δωρεάν'.panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 09:01 Περιμενει να τον κερασουν καφε αλλα αυτος δεν κερναει ποτε ή σχεδόν ποτέ.
Εμένα ο τσιγκούνης δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα εκτός αν είναι πολύ κοντινό άτομο (σχέση, οικογένεια). Ο γύφτος όμως είναι για κλωτσιές! Δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με γύφτους!
επισης να ξεχωριζουμε τον αληθινα μπατιρη, απο τον τσιγγουνη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ειδική κατηγορία οι μπατήρηδες.Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:28σωστο αυτο.Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:12Αυτός είναι το επόμενο επίπεδο - ο γύφτος. Ο τσιγκούνης απλά θα πει 'να πάμε σε εκείνη την καφετέρια που έχει 3,00 τον καφέ και όχι 3,50' ή 'να πάμε βόλτα στο πάρκο που είναι δωρεάν'.panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 09:01 Περιμενει να τον κερασουν καφε αλλα αυτος δεν κερναει ποτε ή σχεδόν ποτέ.
Εμένα ο τσιγκούνης δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα εκτός αν είναι πολύ κοντινό άτομο (σχέση, οικογένεια). Ο γύφτος όμως είναι για κλωτσιές! Δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με γύφτους!
-
Δημοκράτης
ε αν ο άλλος δεν έχει δεν μπορείς να πεις κάτι. Πολλοί όμως έχουν.Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:28σωστο αυτο.Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:12Αυτός είναι το επόμενο επίπεδο - ο γύφτος. Ο τσιγκούνης απλά θα πει 'να πάμε σε εκείνη την καφετέρια που έχει 3,00 τον καφέ και όχι 3,50' ή 'να πάμε βόλτα στο πάρκο που είναι δωρεάν'.panos291 έγραψε: 07 Απρ 2022, 09:01 Περιμενει να τον κερασουν καφε αλλα αυτος δεν κερναει ποτε ή σχεδόν ποτέ.
ΟΙ χειρότεροι τσιγκούνιδες για εμένα είναι αυτοί που "κάνουν κουμάντο" και στα δικά σου οικονομικά. Σε βλέπει ο άλλος με καινούργια παπούτσια και στην λέει γιατί αγόρασες καινούργια ή γιατί δεν πήρες τα φθηνά. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω εκτός Ελλάδος και να πέφτει αρκετό χρήμα ένας θείος μου με έβγαλε πρόγραμμα. Τι λεφτά θα βάζω στην άκρη, τι επιτρέπεται να τρώω κάθε μήνα κτλ Είχε πρόγραμμα ώστε όταν πάω 60 να έχω 1εκ ευρώ στην άκρη. Όταν τον ρώτησα τι να το κάνω το 1εκ στα 60 μου, προτιμώ να φάω 1εκ μέχρι τα 60 μου σχεδόν με έκοψε την καλημέρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με του άλλου τα λεφτά, οι περισσότεροι είμαστε λαρτζ. Εμένα με ρωτούσε η γυναίκα του προβληματικού, όταν πήρα το αυτοκίνητο γιατί δεν το πήρα υβριδικό, να δώσω δλδ αλλά 3Κ. Αυτή που δεν δίνει για να πάρει στο παιδί της κρεβάτι, ρωτούσε εμένα γιατί δεν έπαιρνα το υβριδικό.
μια ακομη κατηγορια θα μπορουσαν να ειναι αυτοι που εχουν αλλες προτεραιοτητες.Gherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:33Ειδική κατηγορία οι μπατήρηδες.Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:28σωστο αυτο.Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:12
Αυτός είναι το επόμενο επίπεδο - ο γύφτος. Ο τσιγκούνης απλά θα πει 'να πάμε σε εκείνη την καφετέρια που έχει 3,00 τον καφέ και όχι 3,50' ή 'να πάμε βόλτα στο πάρκο που είναι δωρεάν'.
μπορει στο ματι να φαινονται για τσιγγουνηδες η απλως φτωχοι, αλλα να βγαζουν δικα τους γουστα. αυτο ειναι πολυπλοκο.
συχνα κατηγορουμε τα γουστα του αλλου. το κανω κι εγω. ας πουμε μου ειναι αδιανοητο να ζοριζεσαι απο λεφτα και να καπνιζεις.
η να πετας λουλουδια στα μπουζουκια αλλα να μην αλλαζεις αμορτισερ στο αυτοκινητο.
καποιες φορες ισως μπαινω κι εγω σ αυτη την κατηγορια. μπορει ευκολα να ξοδεψω ενα 50αρι καυσιμα να παω για ψαρεμα, αλλα να το τσιγγουνευτω για εξοδο για φαγητο. ισως αλλοι να με κατηγορουν για τετοιες επιλογες
α, εχω παρομοιο, με καποιον που μου ελεγε περιπου τα ιδια, οτι επρεπε να παρω ακριβοτερο αυτοκινητο, με υφος μαλιστα, οτι "τι πηρες την παλιατζουρα" ενω μου χρωστουσε 300 ευρω.Gherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:38 Με του άλλου τα λεφτά, οι περισσότεροι είμαστε λαρτζ. Εμένα με ρωτούσε η γυναίκα του προβληματικού, όταν πήρα το αυτοκίνητο γιατί δεν το πήρα υβριδικό, να δώσω δλδ αλλά 3Κ. Αυτή που δεν δίνει για να πάρει στο παιδί της κρεβάτι, ρωτούσε εμένα γιατί δεν έπαιρνα το υβριδικό.
το γαμεις κυριε προεδρε, η δεν το γαμεις;
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Εγώ ακολουθώ το παράδειγμα του Cavaliere. Δίνεις λεφτά αλλά μόνο αν γίνεται καλή η δουλειά.
There is no system
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μην ρωτησεις στις καφετεριες του κολωνακιου ποσες φορες εχει πληρωσει τον καφε του ο μπακογιαννηςGreen Dragon έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:12 Αυτός είναι το επόμενο επίπεδο - ο γύφτος. Ο τσιγκούνης απλά θα πει 'να πάμε σε εκείνη την καφετέρια που έχει 3,00 τον καφέ και όχι 3,50' ή 'να πάμε βόλτα στο πάρκο που είναι δωρεάν'.
σε αυτο η απαντηση ειναι ευκολη - οτι δεν σου περισσευει ενα πεντοχιλιαρο καθε 5 χρονια για να αλλαζεις μπαταριες στο υβριδικοGherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:38 Με του άλλου τα λεφτά, οι περισσότεροι είμαστε λαρτζ. Εμένα με ρωτούσε η γυναίκα του προβληματικού, όταν πήρα το αυτοκίνητο γιατί δεν το πήρα υβριδικό, να δώσω δλδ αλλά 3Κ. Αυτή που δεν δίνει για να πάρει στο παιδί της κρεβάτι, ρωτούσε εμένα γιατί δεν έπαιρνα το υβριδικό.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
υψηλόβαθμο στέλεχος σε ιδιωτικη τράπεζα. με την αξία της και την σκληρή δουλειά της. όχι όπως τώρα που παιρνουν τις θέσεις τα βύσματα και τα μασονάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:265000 ευρώ μισθό; Αρεοπαγίτης;Naranjita έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:07 η μάνα μου, το ακριβώς αντίθετο. επειδή είχε περάσει και αυτή φτωχικά παιδικά χρόνια, του έδινε και καταλάβαινε. εργαζόταν βέβαια, και έφερνε σοβαρό μισθό στο σπίτι (γύρω στο 5000 ευρώ τον μήνα) οπότε όσο και να της γκρίνιαζε, του τα σκαγε και έσκαγε
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σε αυτο το κομματι ειμαι ΤΕΛΕΙΟΣ.
Εχω τη σωστη ισορροπια αναμεσα στο να ειμαι ανοιχτοχερης, αλλα οχι μαλακας επιδειξιας.
Ειμαι η χαρα των γυναικων και των φιλων, διχως βεβαια να ειμαι μαλακας και να μου τα τρωνε.
Μιλαμε για τελειοτητα σε αυτο το θεμα.
Εχω τη σωστη ισορροπια αναμεσα στο να ειμαι ανοιχτοχερης, αλλα οχι μαλακας επιδειξιας.
Ειμαι η χαρα των γυναικων και των φιλων, διχως βεβαια να ειμαι μαλακας και να μου τα τρωνε.
Μιλαμε για τελειοτητα σε αυτο το θεμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
συμφωνα με την χριστιανοκομθουνιστικη αντιληψη που κατατρεχει το ελληναριο - αν κερδιζεις χρηματα θα πρεπει να τα διαθετεις στους αλλους
οπου αλλοι - βλ γκομενα - συγγενεις - παρεα ..... καθε πικραμενο
δεν εχει σημασια αν τα σπαταλας - αν δεν δινεις εθελοντικα η ο τι σου ζητησουν - οσα σου ζητησουν
εισαι τσιπης - σπαγκος - τσιγκουνης επειδη δεν προσφερεσαι να στα τρωνε
οπου αλλοι - βλ γκομενα - συγγενεις - παρεα ..... καθε πικραμενο
δεν εχει σημασια αν τα σπαταλας - αν δεν δινεις εθελοντικα η ο τι σου ζητησουν - οσα σου ζητησουν
εισαι τσιπης - σπαγκος - τσιγκουνης επειδη δεν προσφερεσαι να στα τρωνε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 3975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης