Μπα σε καλό σου με το χωρατό! Σατανά!!!
και στη φουφού του καστανά!
Επίσης:
Ειμαι περίεργος πως νιωθουν οι μπαιντενιτσες του φόρουμ. Εχουν διαψεύστει οι προσδοκιες τους για τον ανοικο τουρκοσπορο ή τα βλεπουν ολα καλα?
Δεν τους νοιάζει. Ποτέ δεν τους ένοιαζε (τουλάχιστον όσους έχουν τουλάχιστον διψήφιο IQ). Αυτό που τους ένοιαζε και τους νοιάζει, είναι να μπορούν οι τρανς να συμμετέχουν σε γυναικείους αγώνες και να είναι τα σύνορα ορθάνοιχτα. Απλά αυτά είναι λίγο δύσκολο να τα πουλήσεις στην Ελ κοινωνία, οπότε Τραμπ φιλότουρκος κακός, Μπαϊντενόπουλος καλός, ουγκ ουγκ.panos291 έγραψε: 06 Απρ 2022, 22:47Ειμαι περίεργος πως νιωθουν οι μπαιντενιτσες του φόρουμ. Εχουν διαψεύστει οι προσδοκιες τους για τον ανοικο τουρκοσπορο ή τα βλεπουν ολα καλα?
Δεν τους ενδιαφέρει.Οι προηγούμενες αμερικανικές εκλογές ήσαν οι πρώτες απ΄ότι θυμάμαι που πολλοί έπαιρναν θέση ανάλογα με την ιδεολογία των υποψηφίων και τα εσωτερικά θέματα της Αμερικής και όχι με βάση τα ελληνικά συμφέροντα.Φυσικά λέγανε διάφορα και για αυτά αλλά ήταν φανερό ότι εκείνο που τους ενδιέφερε ήταν η αντιπαράθεση με βάση την γενική ιδεολογία των υποψηφίων.panos291 έγραψε: 06 Απρ 2022, 22:47 Ειμαι περίεργος πως νιωθουν οι μπαιντενιτσες του φόρουμ. Εχουν διαψεύστει οι προσδοκιες τους για τον ανοικο τουρκοσπορο ή τα βλεπουν ολα καλα?
Οχι μη, λυπησου μας
Αυτα πρέπει να μενουν. Διαμαντια της ελ δημοσιογραφιας. Υπαρχει πολυ υλικο ακομαScouser έγραψε: 06 Απρ 2022, 22:54Δεν τους νοιάζει. Ποτέ δεν τους ένοιαζε (τουλάχιστον όσους έχουν τουλάχιστον διψήφιο IQ). Αυτό που τους ένοιαζε και τους νοιάζει, είναι να μπορούν οι τρανς να συμμετέχουν σε γυναικείους αγώνες και να είναι τα σύνορα ορθάνοιχτα. Απλά αυτά είναι λίγο δύσκολο να τα πουλήσεις στην Ελ κοινωνία, οπότε Τραμπ φιλότουρκος κακός, Μπαϊντενόπουλος καλός, ουγκ ουγκ.panos291 έγραψε: 06 Απρ 2022, 22:47Ειμαι περίεργος πως νιωθουν οι μπαιντενιτσες του φόρουμ. Εχουν διαψεύστει οι προσδοκιες τους για τον ανοικο τουρκοσπορο ή τα βλεπουν ολα καλα?