Το ότι "βγήκαμε" από τα Μνημόνια δεν σημαίνει ότι βγήκαμε κι από το σύστημα εποπτείας, ενισχυμένης ή μη, Πατ.Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:31Και δε το ξέρανε οι ΔΝΤάδες αυτό, και έβγαλαν τέτοια έκθεση.πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:25Ο σύριζας μπορεί να είχε κάνει ότι ήθελε αλλά εσύ άνοιξες θέμα με τίτλο ότι μας ζητάει κάτι κάποιος στον οποίον δεν χρωστάμε τίποτε.![]()
Κάτι μου λέει οτι αυτά που ζητάει θα γίνουν, χρωστάμε δε χρωστάμε:
https://www.kathimerini.gr/economy/5617 ... to-mistho/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστροφή στην εποχή του τρόμου για την ελληνική οικονομία: Το ΔΝΤ ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων
Re: Επιστροφή στην εποχή του τρόμου για την ελληνική οικονομία: Το ΔΝΤ ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Επιστροφή στην εποχή του τρόμου για την ελληνική οικονομία: Το ΔΝΤ ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων
Είμαστε μέλη του ΔΝΤ,ιδρυτικά μάλιστα όπως όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου.Το ΔΝΤ για κάθε χώρα καταρτίζει έκθεση με συστάσεις που κανείς σχεδόν δεν εφαρμόζει μέχρι να βαρέσει κανόνι και να προσφύγει εκεί.Τότε και μόνο τότε οι συστάσεις γίνονται μνημόνια,κάντα για να πάρεις λεφτά.Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:31 Και δε το ξέρανε οι ΔΝΤάδες αυτό, και έβγαλαν τέτοια έκθεση.
Κάτι μου λέει οτι αυτά που ζητάει θα γίνουν, χρωστάμε δε χρωστάμε:
ΤΩΡΑ το λεφτόδεντρο το έχει η Λαγκάρντ στη Φρανκφούρτη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Από τους δανειστές μας,στους οποίους πλέον δεν περιλαμβάνεται το ΔΝΤ.stavmanr έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:42 Το ότι "βγήκαμε" από τα Μνημόνια δεν σημαίνει ότι βγήκαμε κι από το σύστημα εποπτείας, ενισχυμένης ή μη, Πατ.
Δεν παύει το ΔΝΤ να εκτελεί "συμβουλευτικές" υπηρεσίες προς την ελληνική κυβέρνηση.πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:44Από τους δανειστές μας,στους οποίους πλέον δεν περιλαμβάνεται το ΔΝΤ.stavmanr έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:42 Το ότι "βγήκαμε" από τα Μνημόνια δεν σημαίνει ότι βγήκαμε κι από το σύστημα εποπτείας, ενισχυμένης ή μη, Πατ.
Την εξέλιξη χαιρέτισε τη Δευτέρα η Γενική Διευθύντρια ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, επισημαίνοντας πως πρόκειται «για μεγάλο επίτευγμα της χώρας μας».
«Αναφορικά με την Ελλάδα είμαι ενθουσιασμένη που η χώρα τα πηγαίνει τόσο καλά. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για τη χώρα. Η αποπληρωμή του Ταμείου φέρνει ένα συμβολικό κλείσιμο μιας δύσκολης περιόδου για τον ελληνικό λαό και για την οικονομία της Ελλάδας. Ο ρόλος μας θα συνεχίσει να περιλαμβάνει την παρακολούθηση και την παροχή συμβουλών πολιτικής, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες στην Ελλάδα, εφόσον η χώρα τις θεωρεί χρήσιμες», ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/finance/telos- ... ros-to-dnt
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
-
Δημοκράτης
και που το πρόβλημα; Αφού θα ξανάρθει η ελπίδα και θα τα διαγράψει όλα όπως το 14nyxtovios έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:37Μην ανησυχείς κάτι θα βρει να τους δώσει και αυτούς ο Κούλιςπατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:25Ο σύριζας μπορεί να είχε κάνει ότι ήθελε αλλά εσύ άνοιξες θέμα με τίτλο ότι μας ζητάει κάτι κάποιος στον οποίον δεν χρωστάμε τίποτε.![]()
Εγώ καταρχήν είμαι με τη ΝΔ πλέον. Σκέφτομαι να τους ψηφίσω κιόλας.Δημοκράτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:50και που το πρόβλημα; Αφού θα ξανάρθει η ελπίδα και θα τα διαγράψει όλα όπως το 14nyxtovios έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:37Μην ανησυχείς κάτι θα βρει να τους δώσει και αυτούς ο Κούλιςπατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:25
Ο σύριζας μπορεί να είχε κάνει ότι ήθελε αλλά εσύ άνοιξες θέμα με τίτλο ότι μας ζητάει κάτι κάποιος στον οποίον δεν χρωστάμε τίποτε.![]()
![]()
-
Δημοκράτης
και ποιος νοιάζεται;nyxtovios έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:55Εγώ καταρχήν είμαι με τη ΝΔ πλέον. Σκέφτομαι να τους ψηφίσω κιόλας.Δημοκράτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:50και που το πρόβλημα; Αφού θα ξανάρθει η ελπίδα και θα τα διαγράψει όλα όπως το 14![]()
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εσύ πάντως από την Ολλανδία όχι.Δημοκράτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:56και ποιος νοιάζεται;nyxtovios έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:55Εγώ καταρχήν είμαι με τη ΝΔ πλέον. Σκέφτομαι να τους ψηφίσω κιόλας.Δημοκράτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:50
και που το πρόβλημα; Αφού θα ξανάρθει η ελπίδα και θα τα διαγράψει όλα όπως το 14![]()
Στ αρχίδια μας ποιος είχε κάνει το αίτημα.Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:09Chainis έγραψε: 06 Απρ 2022, 10:45Προχθές προπληρώσαμε τις δόσεις που είχαν μείνει και δεν χρωστάμε τίποτα στο ΔΝΤ.Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:02 ...και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών
https://lapolitica.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B ... %84%CE%B7/
![]()
Τους χαιρετισμούς της ελληνόφωνης κυβέρνησης δωσ' τους
Εχμ, το αίτημα το είχε κάνει ο σύριζας:
https://www.avgi.gr/politiki/411996_pan ... mi-toy-dntΝα θυμίσουμε ότι το αίτημα για πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ είχε τεθεί στις 2 Μαΐου 2019 από τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Euroworking Group και καμιά χώρα δεν είχε φέρει αντίρρηση. Μάλιστα, την πρόωρη αποπληρωμή είχε ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας στις 14/3/2019 σε ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κίνηση που λόγω της προκήρυξης εκλογών δεν προωθήθηκε.
Αλλά μη μαλλώνετε, μπορείτε να πανηγυρίσετε παρέα στο συγκουβέρνο που έρχεται.![]()
Όπως και τα "θαύματα" του Πιερικάκη, τα είχε βασκικά κάνει ο Παπάς. Όταν έμεινε μόνος του ο πασόκος Πιέρ, τα 'κανε σκατά κι απόσκατα (το είδαμε και με τα ΕΛΤΑ, το είδαμε και με την απογραφή που ακόμα γελάμε, το είδαμε και με τον ΑΣΕΠ).
Αλλά δε πειράζει, μπουμεράς είσαι, σιγά μην αλλάξεις γνώμη.
Σημασία έχει ότι δεν χρωσταμε τίποτα στο ΔΝΤ σημερα, άρα μπορεί να λέει ότι θέλει κι εσύ άμα σου αρέσει να το σηκώνεις θέμα εδώ και κάθε κυβέρνηση να το πάρει υπόψιν η να το γράψει.
Το "δεν προκάναμε" είναι το ανέκδοτο του σύριζα 3 χρόνια τώρα, ξέρω, αν ήταν ακόμα το τσιράκι του Καλογρίτσα θα είχαμε πάει στο διάστημα και θα είχαμε όπλα που θα έριχναν με λέιζερ δορυφόρους.
Επίσης δεν θα είχε ολοκληρωθεί η δικη της ΧΑ κι ο Κασιδιάρης θα ήταν έξω.
Άδικος κόσμος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δε μας ενδιαφέρουν τα μπουμερίσια αρχίδια σας.
Όταν μας βάζανε οι ζαίοι στο "χρηματιστήριο ενέργειας" και έβαζαν το λιθαράκι τους κι αυτοί για ν' ανέβει το κόστος της ενέργειας, τότε μας νοιάζει οτι ο σύριζας μας έβαλε εκεί. Όταν έκαναν αίτημα οι ζαίοι (έχοντας μαζέψει τα λεφτά απομυζώντας μας, φυσικά) για να βγο΄μυ απ' το ΔΝΤ "δε μας ενδιαφέρει ποιοί έκαναν το αίτημα" (και μάζεψαν και τα λεφτά).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nyxtovios έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:55Εγώ καταρχήν είμαι με τη ΝΔ πλέον. Σκέφτομαι να τους ψηφίσω κιόλας.Δημοκράτης έγραψε: 06 Απρ 2022, 11:50και που το πρόβλημα; Αφού θα ξανάρθει η ελπίδα και θα τα διαγράψει όλα όπως το 14![]()
Πονηρούλη, για τη θέση στη ΔΕΗ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Spoiler
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 94 Απαντήσεις