Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Απρ 2022, 12:00
Παρακαλώ να περιληφθεί ο Άριστος.
Θα λέει πως δεν υπάρχει ραδιενέργεια η και να υπάρχει τελοσπαντων είναι τελείως αβλαβής.
Και θα τον στέλνουμε έξω να μας φέρει ανταπόκριση, θα επιστρέφει και θα μας λέει "μας κοροϊδεύουν, δεν υπάρχει ραδιενέργεια" ξύνοντας το 3ο του αυτί.
Ενα τιμιο καταφυγιο θελει περιπου 1.5εκ.Οποτε αναγκαστικα θα παρετε και τον ταλαιπωρο για τη χρηματοδοτηση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
zteo έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:20
Προτινω την Naida υπεύθυνη εκτροφής κατσαρίδων για τις προμήθειες.
Το Daje υπεύθυνο αναπαραγωγής ανθρώπινου είδους.
Ποιες κατσαρίδες; τόσοι άντρες εκει μέσα και θα υπάρχουν κατσαρίδες; τι σας θέλω τότε, να μου τρώτε και τις προμήθειες τζαμπα.
Τις κατσαρίδες θα τις εκτρεφεις για φαγητό.
Επίσης θα γεμίσουμε μια λεκάνη με νερό και θα έχουμε εκεί χρυσόψαρα όπου υπεύθυνος εκτροφής θα είναι ο Ασεβαστος
GoBack έγραψε: 03 Απρ 2022, 16:42
Ενα τιμιο καταφυγιο θελει περιπου 1.5εκ.Οποτε αναγκαστικα θα παρετε και τον ταλαιπωρο για τη χρηματοδοτηση.
Δεν μπορείς να πάρεις κάνα φράγκο από τον Μελισσανίδη εσύ?
Προφανως οχι,ΑΛΛΑ εχω πλεον το know how στα κατασκευαστικα και μπορω να αναλαβω την ανεγερση του καταφυγιου αν μου βρειτε κρατικη χρηματοδοτηση και 1-2 κοροιδα επενδυτες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
zteo έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:20
Προτινω την Naida υπεύθυνη εκτροφής κατσαρίδων για τις προμήθειες.
Το Daje υπεύθυνο αναπαραγωγής ανθρώπινου είδους.
Ποιες κατσαρίδες; τόσοι άντρες εκει μέσα και θα υπάρχουν κατσαρίδες; τι σας θέλω τότε, να μου τρώτε και τις προμήθειες τζαμπα.
Τις κατσαρίδες θα τις εκτρεφεις για φαγητό.
Επίσης θα γεμίσουμε μια λεκάνη με νερό και θα έχουμε εκεί χρυσόψαρα όπου υπεύθυνος εκτροφής θα είναι ο Ασεβαστος
Ναι δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα εκτρέφω τις κατσαρίδες για εσάς να διατηρήστε. Εγώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα βολεύομαι με τις προμήθειες.