!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 12:46
O τύπος έκανε αστείο για ηλικιωμένη που έτρεχε να προλάβει τον βιαστή και αυτός της ξέφευγε

Ας το πει για τη μάνα του, αν γουστάρει
Ο παπάρας
Kανένα πρόβλημα. :lol:

Την είπε στη μάνα και τον πατέρα του Σεφερλή, της Ακρίτα και πάσης της Ελλάδος ο Γκιώνης.

Αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο από τους εύθικτους γιατί τα λέει πολύ χαριτωμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 12:56
O τύπος έκανε αστείο για ηλικιωμένη που έτρεχε να προλάβει τον βιαστή και αυτός της ξέφευγε

Ο παπάρας

Την είπε στη μάνα και τον πατέρα του Σεφερλή, της Ακρίτα και πάσης της Ελλάδος ο Γκιώνης.

Τι δουλειά έχει ο Γκιώνης στο θέμα μας;
Αλήθεια τώρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 12:56

Ο παπάρας

Τι δουλειά έχει ο Γκιώνης στο θέμα μας;
Αλήθεια τώρα
Ok, αν θεωρείς ότι ο λόγος που εκφέρει η βαράγγειος φρουρά της Ακρίτα (και αναφέρομαι στους γκιώνηδες γενικώς) είναι τόσο ασήμαντος ώστε να μην θεωρείται ούτε ως αντίπαλο δέος του σεφερλίδικου λόγου, όντως δεν έχει δουλειά στο θέμα μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Εγώ έχω άλλη απορία: ο Σεφερλής κάνει τέτοιες χοντράδες επίτηδες ή απλά δεν τον νοιάζουν καθόλου οι αντιδράσεις; :102:
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:29 Εγώ έχω άλλη απορία: ο Σεφερλής κάνει τέτοιες χοντράδες επίτηδες ή απλά δεν τον νοιάζουν καθόλου οι αντιδράσεις; :102:
Λογικά κρίνει πως με αυτές τις χοντράδες συσπειρώνει το - τεράστιο - κοινό του (που πληρώνει και εισιτήριο παρενθετικά...)

Οι αντιδράσεις είναι παράπλευρη απώλεια..... :102:

εκτός από διαφήμιση φυσικά :smt047

Με τον ίδιο τρόπο ο Γκιώνης με τις δικές του χοντράδες συσπειρώνει το δικό του κοινό (που είναι στο τζαμπε....παρενθετικά :cry )

Γι αυτόν οι αντιδράσεις φυσικά είναι καθαρή διαφήμιση
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:29 Εγώ έχω άλλη απορία: ο Σεφερλής κάνει τέτοιες χοντράδες επίτηδες ή απλά δεν τον νοιάζουν καθόλου οι αντιδράσεις; :102:
Ο Σεφερλής ποτέ δεν δήλωσε έντεχνη :D ταυτότητα.

Οπότε, δεν έχει να χάσει κάτι.

Οι έντεχνοι (τι λέξη κι αυτή) θεωρούν ότι υποστηρίζουν κάτι που σαφώς είναι παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:50

Οι έντεχνοι (τι λέξη κι αυτή) θεωρούν ότι υποστηρίζουν κάτι που σαφώς είναι παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν.
Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότητα
Συζητάμε ότι σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης έκανε αστειάκι για γριά που κυνηγάει τον βιαστή και δεν τον φτάνει
Δεν είναι όλα μάχες ανάμεσα σε έντεχνους νεωτερικούς και παραδοσιάρχες
Ούτε λογοκρισία, ούτε SJW (πώς τα λέτε)

Είναι η ανάγκη να τρώει μια χλέπα κάθε Σεφερλής όταν λέει αρχιδιές. Απλό, καθαρό και έντιμο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Nito
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

Αν και μισώ την κορεκτίλα, ο Σεφερλής ότι ήταν να δώσει το έδωσε μέχρι τα late 90ς. Σύνταξη χθες...
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Τελικά θα με κάνουν να συμπαθήσω τον Σεφερλή
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:50

Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότητα
Συζητάμε ότι σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης έκανε αστειάκι για γριά που κυνηγάει τον βιαστή και δεν τον φτάνει
Δεν είναι όλα μάχες ανάμεσα σε έντεχνους νεωτερικούς και παραδοσιάρχες
Ούτε λογοκρισία, ούτε SJW (πώς τα λέτε)

Είναι η ανάγκη να τρώει μια χλέπα κάθε Σεφερλής όταν λέει αρχιδιές. Απλό, καθαρό και έντιμο
Εξαρτάται από ποιους την τρώει.

Το να ρίχνουν χλέπες οι ακριτογκιώνηδες, δεν είναι απλό, καθαρό και έντιμο αλλά ακόμα μια έκφανση κακού χιούμορ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

:smt038 :blm:

Εικόνα

Εικόνα
https://avmag.gr/323750/loatki-omada-sy ... Z3K4Y6jb1k

Για τη ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. η Έλενα Ακρίτα αποτελεί μια πραγματική υπερασπίστρια των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Η ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. στέκεται στο πλευρό της όπως στάθηκε κι εκείνη στο πλευρό μας για να μας υπερασπιστεί, όταν γίναμε «καρικατούρες» στις επιθεωρήσεις του κ. Μάρκου Σεφερλή, όχι «ανταποδοτικά», αλλά γιατί της αναγνωρίζουμε ότι με την αρθρογραφία της συμβάλλει καθοριστικά στην τήρηση και διάδοση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γιατί υπερασπιζόμενα τους υπερασπιστές μας διασφαλίσουμε και τη δική μας ασφάλεια απέναντι σε κάθε λογής κακοποιητές.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κι εμείς όπως κι εκείνη, δίπλα δίπλα, για μια δικαιότερη κοινωνία για όλους τους ανθρώπους μέχρι την ώρα που το αυτονόητο θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. :smt038 :g094:

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Το βλήμα αυτό, εκτός των άλλων, παρατήρησα ότι ξεκίνησε και ενα προσβλητικό χαζοχιουμορ κατά των ηλικιωμένων. Λίγο-πολύ ανέκαθεν το είχε, αλλά με την καινουρια του μαλακία είδα οτι το τερμάτισε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο επίμαχο με τη γριά και το βιασμό, αλλά και σε μια άλλη σκηνή, με ένα γέρο που του βάζανε δάχτυλο στον κώλο και χαζογελούσανε, και τα "παιδιά" του να κανουν χιουμορ σε φάση "άντε να τα τινάξεις γέρο, να ησυχάσουμε".

Δεν ξέρω, εγώ μπορει και να τον επικροτώ για τα αντιμπούμερ συναισθήματα/μηνύματα που πάει να περάσει γενικως, αλλά όσοι έχετε ηλικιωμένους γονείς (κατάκοιτους και μη) και όπως και να 'χει, τους φροντίζετε επειδή τους αγαπάτε, δεν σας δημιουργεί μια ξεφτιλαπέχθεια όλο αυτο? Δεν σας βγάζει μια σιχαμάρα απέναντι σε αυτό τον γλίτσα?
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Κάτι μου θυμίζει στην πρώτη φωτό ο τύπος

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές