Το ξέρω αλλά έχω φτάσει στην φάση να αναρωτιέμαι, ποιος είν' αυτός ο κόβιντ κι εγώ πότε θα κολλήσω. Θυμάμαι και κάτι για τον θείο αλλά δεν θυμάμαι καλά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Απρ 2022, 00:15Κι εγώ ,αν και τρώω ιό με το τσουβαλι.
Μάλλον τελείως τυχαίο είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορωνιασμένοι- πρώην και νυν.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Κορωνιασμένοι- πρώην και νυν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, φοβάμαι πως ξέρω πότε θα τον κολλήσω.
Παραμονή της καθόδου στην Αθήνα.
Παραμονή της καθόδου στην Αθήνα.
Ο μονος σιγουρος παπατζης ειναι ο Μαδουραιος,ολοι αυτοι που αναφερεις δεν βρισκω λογο να λενε ψεμματαxioni έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:50Δεν έχεις άδικο με τα νούμερα. Αυτό που λέω απλά είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να τραβούν συνεχώς την προσοχή. Και για να μην κατηγορώ κάποιους άδικα, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι λένε ψέματα οι εξής: οργισμένος, σκούσερ, πασιφάη, σιντ. Γι αυτόν που είμαι βέβαιος ότι λέει ψέματα είναι ο στύγιος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:16Καλά σε ένα φόρουμ ο καθένας γράφει ο,τι του καπνίσει προφανως αλλά τι σου κάνει εντύπωση; 3.000.000 κρούσματα έχουν υπάρξει στην Ελλάδα, αντε πες καποιοι εχουν βγει θετικοι 2 φορες, δεν είναι και καμιά σπάνια ίωση πάντως να πεις ότι όσοι είπαμε ότι νοσησαμε κάνουμε κάνα extraordinary claim. Δε σου είπαμε ότι έχουμε ιδιωτικό νησί ρε δικέ μου, μια ίωση κολλήσαμε που την κόλλησε η μισή Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια, άλλοι πιο βαριά άλλοι πιο ελαφριάxioni έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:53 Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι δεν λένε ψέματα για το ότι νόσησαν ή για την βαρύτητα της νόσησης;
Πίστεψε με, δεν πέφτω έξω.
Ειδικα ο πανιβλακας ο οργις που μετα απο καθε νοσηση παει και παταει και ενα μπολι για το καλο και ερχεται και το ανακοινωνει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Μαδουραίος
Πάπια;Στύγιος έγραψε: 04 Απρ 2022, 22:56
Σε νιώθω , πριν 7 χρόνια σε υπερτασικό επεισόδιο + κρίση πανικού νοσηλεύτηκα 3 μέρες στο νοσοκομείο. 3 μπουκάλες μου έχωσαν οι άκαρδοι , το να πάω για κατούρημα με το σταντ ήταν πραγματικό μαρτύριο.![]()
![]()
- Μαδουραίος
Πήξε.Έδειξα την θετική εξέταση ραπίντ τέστ.GoBack έγραψε: 05 Απρ 2022, 06:50Ο μονος σιγουρος παπατζης ειναι ο Μαδουραιος,ολοι αυτοι που αναφερεις δεν βρισκω λογο να λενε ψεμματαxioni έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:50Δεν έχεις άδικο με τα νούμερα. Αυτό που λέω απλά είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να τραβούν συνεχώς την προσοχή. Και για να μην κατηγορώ κάποιους άδικα, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι λένε ψέματα οι εξής: οργισμένος, σκούσερ, πασιφάη, σιντ. Γι αυτόν που είμαι βέβαιος ότι λέει ψέματα είναι ο στύγιος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:16
Καλά σε ένα φόρουμ ο καθένας γράφει ο,τι του καπνίσει προφανως αλλά τι σου κάνει εντύπωση; 3.000.000 κρούσματα έχουν υπάρξει στην Ελλάδα, αντε πες καποιοι εχουν βγει θετικοι 2 φορες, δεν είναι και καμιά σπάνια ίωση πάντως να πεις ότι όσοι είπαμε ότι νοσησαμε κάνουμε κάνα extraordinary claim. Δε σου είπαμε ότι έχουμε ιδιωτικό νησί ρε δικέ μου, μια ίωση κολλήσαμε που την κόλλησε η μισή Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια, άλλοι πιο βαριά άλλοι πιο ελαφριά
Πίστεψε με, δεν πέφτω έξω.
Ειδικα ο πανιβλακας ο οργις που μετα απο καθε νοσηση παει και παταει και ενα μπολι για το καλο και ερχεται και το ανακοινωνει
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ειμεθα στριμμενα άντερα δεν μας θέλει ούτε ο ιόςsys3x έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:38Το ειδικό δνα τι είναι παιβιά;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα ήταν πιο πρακτικό αν δεν μας ήθελαν και τα κουνούπια πάντως.
Just saying.
Ό,τι και να 'ναι, εδώ που φτάσαμε προβλέπω να χρησιμοποιούν το δρακοτέτχοιο μας για το 6ο μπόλι.sys3x έγραψε: 04 Απρ 2022, 23:59Αυτό το δρακοτέτχτοιο πάλι τι είναι; καλό σταφ;
Δρακογενιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ας βάλουν ότι θέλουν, αρκεί να τελειώνουμε καμιά φορά με τα μπολιάσματα γιατί στο τέλος θα γίνω αχλαδιά και θα βγάζω μούσμουλα.
Δικαιούμαι και 3 σελφ τεστ λόγω επαναφοράς του πιστοποιητικού. Φυσικά τα πήρα. 
Gherschaagk έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:27 Ας βάλουν ότι θέλουν, αρκεί να τελειώνουμε καμιά φορά με τα μπολιάσματα γιατί στο τέλος θα γίνω αχλαδιά και θα βγάζω μούσμουλα.
Δε με κόβω για 4ο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- unholydiver
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιο από τα φασιστοφιντάνια που υποστηρίζουν τον διαχωρισμό των πολιτών (Σκατά στον τάφο σας ρε), τα επιστημονικά κριτήρια με τα οποία το άκυρο πιστοποιητικό νόσησης μου ισχύει και πάλι??????????????
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
Θα κατέβεις για Slipknot ή Nick Cave, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 05 Απρ 2022, 00:33 Τώρα που το ξανασκέφτομαι, φοβάμαι πως ξέρω πότε θα τον κολλήσω.
Παραμονή της καθόδου στην Αθήνα.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τους πρώτους δεν τους ξέρω. Θα πω τον Νικ Κεηβ.Feindflug έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:23Θα κατέβεις για Slipknot ή Nick Cave, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 05 Απρ 2022, 00:33 Τώρα που το ξανασκέφτομαι, φοβάμαι πως ξέρω πότε θα τον κολλήσω.
Παραμονή της καθόδου στην Αθήνα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 7 Απαντήσεις