Στο βορρά τηγανίζουν ακόμα με βούτυρο γάλακτός...
Χώρια βέβαια που υπάρχει και το χοιρινό λίπος - δεν έχω βρει όμως στην Ελλάδα συσκευασμένο για να κάνω δοκιμή...
.
ας τα ξαναγραψω αλλη μια φορα
ελαιολαδο
καθαρο βουτυρο - το φτιαχνουμε πανευκολα σε λιγα λεπτα
λαρδι
ολα τα αλλα ''ελαια '' τα ξεχναμε - ειναι για το μπουτζο (εκτος σισαμελαιου για μερικες περιπτωσεις κ αυτο ενεπεξεργαστο)
*χοιρινο ''βασιλικο '' λαρδι (απο λιπος περιφερειακα των νεφρων κ του ψαρονεφριου) μπορεις να βρεις ανετα
κανε αναζητηση για στρουτο - strutto
ιδανικο κ για τις πατατες - απιστευτη κρουστα
Τύπε, για το χασισέλαιο τι άποψη έχεις;
δεν γνωριζω τον βαθμο καπνισματος του - τα σπορελαια παντως καπνιζουν σε χαμηλες θερμοκρασιες ανεπεξεργαστα κ επεξεργασμενα ειναι θανατος