!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nick

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

περαστική έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:06
Gherschaagk έγραψε: 03 Απρ 2022, 21:47 Πολύ ασχολούμαστε με την φόνισσα.

Μία σφαίρα στον κρόταφο να τελειώνει.

Έχουμε και δουλειές.
Μπα. Οι δολοφονοι παιδιων (και οτιδηποτε εχει να κανει με παιδια, ειτε βιασμοι, βασανισμοι κλπ) ειναι απο τις περιπτωσεις που λες οτι με το να σκοτωσεις τον θυτη ειναι σαν να του κανεις και χαρη. Μπαμ και κατω. Οοοχι, εκει στη φυλακη, να υποφερουν αργα και βασανιστικα γι’ αυτο που εκαναν. Δηλαδη για κατι τετοια εγω δεν μπορω να το παιξω πολιτισμενη και να σκεφτω πολιτισμενα. Με πιανει η εκδικητικη μου φυση. ΘΕΛΩ να υποφερει και να πληρωσει για ο,τι εκανε και με τον φονο ο πονος της θα ειναι στιγμιαιος.

:oops: :oops:
Κάτι τέτοια έγραφε και η Ρούλα στα σοσιαλ για άλλες περιπτώσεις.
περαστική

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

nick έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:09

Έχουμε και δουλειές.
Μπα. Οι δολοφονοι παιδιων (και οτιδηποτε εχει να κανει με παιδια, ειτε βιασμοι, βασανισμοι κλπ) ειναι απο τις περιπτωσεις που λες οτι με το να σκοτωσεις τον θυτη ειναι σαν να του κανεις και χαρη. Μπαμ και κατω. Οοοχι, εκει στη φυλακη, να υποφερουν αργα και βασανιστικα γι’ αυτο που εκαναν. Δηλαδη για κατι τετοια εγω δεν μπορω να το παιξω πολιτισμενη και να σκεφτω πολιτισμενα. Με πιανει η εκδικητικη μου φυση. ΘΕΛΩ να υποφερει και να πληρωσει για ο,τι εκανε και με τον φονο ο πονος της θα ειναι στιγμιαιος.

Κάτι τέτοια έγραφε και η Ρούλα στα σοσιαλ για άλλες περιπτώσεις.
Μην αγχωνεσαι, δεν εχω παιδια για να τα σκοτωσω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Έχουμε και δουλειές.

Κάτι μου περνάει από το μυαλό σχετικά με αυτό αλλά είμαι πολιτισμένη εγώ.

Τέλος πάντων.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πληροφορίες από τα μίντια κάνουν λόγο για μάρτυρες που ισχυρίζονται πως η Τζωρτζίνα είχε μπλεχτεί σε ένα "τριγωνικό πλέγμα θανάτου" και ότι είχε κακοποιηθεί από τρίτο πρόσωπο "που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους".

Μένει να δούμε τι αληθεύει και τι όχι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

AlienWay έγραψε: 02 Απρ 2022, 14:19
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2022, 14:07
AlienWay έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:32

Πόσοι από δω μέσα είναι από Πάτρα; Ρωτάω γιατί και πριν από αυτή την υπόθεση, όλοι λέγανε για την Πάτρα και τον Πύργο.
Εγώ και ο Ασέβαστος, είμαστε οι σίγουροι, που το έχουμε δηλώσει κι όλας. Πες μου τις απορίες σου να στις λύσω.
Γιατί όλοι μιλάνε για τον Πύργο και την Πάτρα;

Είναι ο Καβαλιέρε κι αυτός από την Πάτρα;

για πλακα. και για αλλες πολεις και χωρια λεμε κατα καιρους, σιγα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 02 Απρ 2022, 15:25
ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 02 Απρ 2022, 14:31
AlienWay έγραψε: 02 Απρ 2022, 14:30

Α, οκ. :)
Σοβαρά δεν έχεις πάει ποτέ Πελοπόννησο;
Τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας είναι εκεί πέρα.
Σκεφτόμουν μάλιστα χθες ότι ενώ είναι επαρχία, δεν είναι βλάχοι. Είναι κάτι σαν το υπόλοιπο Αττικής.
Επιβεβαιώνω 100% για Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία και ενα μεγάλο μέρος της Αχαίας (το υπόλοιπο δεν το εχω γνωρίσει ακομα). Με την Αργολίδα να κατέχει τα πρωτεία. Για τους υπόλοιπους νομούς, συζητήσιμη η φάση...

εντιτ: Ανακαλώ εν μέρει. Εγω γνωρίσει επίσης αρκετους Μανιάτες που αποτέλεσαν τρομερή ευχάριστη έκπληξη και αψογα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

Πάντως Πύργος vs Πάτρα σημειώσατε ένα. Η πυργιώτισσα (Αγγελικούλα) ρούμπωσε την πατρινιά (Σωτηρούλα).
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Μάχη Ρούλας δημοσίου να δούμε ποιος θα κερδίσει σε εγκληματικότητα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί τουλάχιστον δύο παιδιά ή και όλα, αφού υπήρξε καταγγελία για κακοποίηση.
Το δημόσιο είναι σχεδόν εγκληματική οργάνωση, δεν είναι εγκληματικό λόγω αμέλειας.
Του δημοσίου να έβγαιναν στην φόρα και τι στον κόσμο.
Αυτή είναι ψυχιατρική περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Antares έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:39 Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί τουλάχιστον δύο παιδιά ή και όλα, αφού υπήρξε καταγγελία για κακοποίηση.
Το δημόσιο είναι σχεδόν εγκληματική οργάνωση, δεν είναι εγκληματικό λόγω αμέλειας.
Του δημοσίου να έβγαιναν στην φόρα και τι στον κόσμο.
Αυτή είναι ψυχιατρική περίπτωση.
Αμα το πιστεύεις αυτό, τότε είσαι λιμπερταριανή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Ξαφνικά ανακάλυψαν σημάδια ασφυκτικού θανάτου σε Ίριδα και Μαλένα. Νωρίς νωρίς.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Καdy έγραψε: 04 Απρ 2022, 22:16 αλληλεγγύη στη σ. ρουλα
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Μίλα σοβαρά και άσε το τρόλινγκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Καdy έγραψε: 04 Απρ 2022, 22:16 αλληλεγγύη στη σ. ρουλα
Ζαια?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”