Γιειιιιι! Σιδερένιος! Με ηρεμία θα φτιάξουν όλα πάλι.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
5 βήματα κάνω όμως και κλαταρω.
Επίσης έκανα Ραπιντ και είμαι ακόμα θετικός![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωπ και εσύ; Περαστικά σου να είναι και γρήγορα!vantono έγραψε: 04 Απρ 2022, 12:58 Θετικός και επισημα πλέον. Απο το βραδινο ντεπον και μετά, μου επεσε τελείως ο πυρετος και δεν ξανα ανεβηκε σημερα. Μονο για 3-4 φορες με το που πηγαινε να με παρει ο ύπνος, με ξυπνουσε ενας τριφασικος βήχας και πεταγόμουν. Τωρα εχω μονο λαιμο, βήχα οχι με καμιά τρελή συχνότητα και αισθανομαι λιγο βαρύ το κεφάλι (δεν θα το 'λεγα ακριβώς πονοκέφαλο).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ψωνάρα τιντερού
μπράβο στον όττο, περαστικά στον κνιτοπανελίστα
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
- Otto Weininger
Καμία καλή νοσοκόμα έπαιξε; Απάντα με ΠΜ αν υπάρχει πρόβλημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Otto Weininger
Το πάνω, ε?vantono έγραψε: 04 Απρ 2022, 12:58 Θετικός και επισημα πλέον. Απο το βραδινο ντεπον και μετά, μου επεσε τελείως ο πυρετος και δεν ξανα ανεβηκε σημερα. Μονο για 3-4 φορες με το που πηγαινε να με παρει ο ύπνος, με ξυπνουσε ενας τριφασικος βήχας και πεταγόμουν. Τωρα εχω μονο λαιμο, βήχα οχι με καμιά τρελή συχνότητα και αισθανομαι λιγο βαρύ το κεφάλι (δεν θα το 'λεγα ακριβώς πονοκέφαλο).
Περαστικά σου ρε ρακουνάκο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Tριπλομπόλ φυσικός ,θετικός .Ήταν και δίπλα μου στο γραφείο την Παρασκευή. Εννοείται ότι "χτύπησα" σήμερα σελφ κι αύριο ξανά στο σχολείο.
Περαστικά και πάλι.Για αρκετό καιρό θα βγαίνεις θετικός. Εμένα και την 11η μέρα το 2ο PCR με έβγαλε θετικό ( σε αποδρομή).Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Σιδερένιος αδερφέ
Πολύ προσοχή για πλήρη ανάρρωση
Πολύ προσοχή για πλήρη ανάρρωση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σήμερα το έμαθα αυτό.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:39cytokine stormpanos291 έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:01Εχω χασει επεισοδια φαινεται. Καλα ρε συ τριπλοεμβολιασμενος και σε διελυσε ετσι?Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59
Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
![]()
Περαστικα!
Δεν είναι ιός αυτό το πράγμα, είναι κατάρα.COVID-19 infection is accompanied by an aggressive inflammatory response with the release of a large amount of pro-inflammatory cytokines in an event known as “cytokine storm.” The host immune response to the SARS-CoV-2 virus is hyperactive resulting in an excessive inflammatory reaction.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βασικά, επειδή το πέρασα σε ήπια version, αλλά είχα παρενέργειες για καιρό: Θέλει υπομονή. Κάθε 20 μέρες με έπιαναν εμβοές αυτιών που με τρέλαιναν. Τον Νοέμβριο του 20 πήγα πρώτη μέρα στην καινούρια μου δουλειά και δεν άκουγα τι έλεγε ο προϊστάμενός μου κι έλεγα, θα με διώξουν.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Έχω φέρει όλα τα συστήματα σπίτι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ντεζά βου ,έχουμε νοικιάσει παρόμοιο για τη μάνα μου στο πατρικό.1,5 -2 βάζω τη μπίλια.
Ρίξε και λίγο τσίπουρο μέσα, τύπε, για ταχεία ανάρρωση!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-