Τι περιπέτεια! Σιδερένιος εύχομαι.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
5 βήματα κάνω όμως και κλαταρω.
Επίσης έκανα Ραπιντ και είμαι ακόμα θετικός![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εχω χασει επεισοδια φαινεται. Καλα ρε συ τριπλοεμβολιασμενος και σε διελυσε ετσι?Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Περαστικα!
Περαστικά Otto!panos291 έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:01Εχω χασει επεισοδια φαινεται. Καλα ρε συ τριπλοεμβολιασμενος και σε διελυσε ετσι?Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
![]()
Περαστικα!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα καλά θα πάνε.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Κρεατάκι μπόλικο τώρα για να δυναμώσεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τώρα το είδα αυτό!
Περαστικά και γρήγορη ανάκαμψη Otto Weininger
Παρόμοια περίπτωση, αν και με ελαφρότερα συμπτώματα, έτυχε σε διπλοεμβολιασμένο συνάδελφο 40 ετών, μη καπνιστή και δρομέα μέσων αποστάσεων. Παρέμεινε 15 ημέρες στο νοσοκομείο με αναπευστική υποστήριξη και μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, χρειάστηκαν άλλες 15 ημέρες να ανακάμψει πλήρως.
Η οικογένειά του (σύζυγος και τρία παιδιά), όλοι θετικοί, αλλά το πέρασαν στο ντούκου!
Παρόμοια περίπτωση, αν και με ελαφρότερα συμπτώματα, έτυχε σε διπλοεμβολιασμένο συνάδελφο 40 ετών, μη καπνιστή και δρομέα μέσων αποστάσεων. Παρέμεινε 15 ημέρες στο νοσοκομείο με αναπευστική υποστήριξη και μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, χρειάστηκαν άλλες 15 ημέρες να ανακάμψει πλήρως.
Η οικογένειά του (σύζυγος και τρία παιδιά), όλοι θετικοί, αλλά το πέρασαν στο ντούκου!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ όσοι εχω ακούσει να το περνάνε πολύ βαριά, ειναι όλοι τους νέοι αθλητικοί ή επαγγελματίες αθλητές. Οι γέροι που ξέρω το περάσανε σχεδόν ασυμπτωματικά, ενώ δυο παχύσαρκοι που εχω στη δουλειά μου το περασαν με μια καταρροή-συνάχι.Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:18 Τώρα το είδα αυτό!
Νόσος του αθλητή έπρεπε να το λένε αυτό, όχι κορωνοιό.
Μ'αρέσει που οι ψέκουλες έλεγαν στις αρχές οτι δημιουργήθηκε αυτος ο ιός για να σκοτώσει τους γέρους και οι νέοι τη σκαπουλάρουμε, μην ανησυχειτε.
Παρομοια περιπτωση κι εγω.
3εμβολιασμενος, αλλα με ζορισε πολυ! (δεν νοσηλευτηκα, αλλα μου εβγαλε πολυ περιεργα συμπτωματα).
Την 11η μερα βγηκα αρνητικος.
Το μονο θετικο στην ολη ιστορια ειναι το οτι εχει βελτιωθει θεαματικα η λιμπιντο και τα αισθητηρια οργανα εντοπισμου ΜΟΥΝΑΡΩΝ!
Στα 2χλμ να περναει καλο κομματι, μου σηκωνεται!
3εμβολιασμενος, αλλα με ζορισε πολυ! (δεν νοσηλευτηκα, αλλα μου εβγαλε πολυ περιεργα συμπτωματα).
Την 11η μερα βγηκα αρνητικος.
Το μονο θετικο στην ολη ιστορια ειναι το οτι εχει βελτιωθει θεαματικα η λιμπιντο και τα αισθητηρια οργανα εντοπισμου ΜΟΥΝΑΡΩΝ!
Στα 2χλμ να περναει καλο κομματι, μου σηκωνεται!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να μας το πεις, τύπε;Στύγιος έγραψε: 03 Απρ 2022, 17:51Εσύ πήρες μικρότερο ιικό φορτίο. Είσαι τυχερή μες στην ατυχία. Τον Οκτώβριο πατέρας: βήχας ,κακουχία, πυρετός . Μάνα : βήχας ,συνάχι ,χαμηλή οξυγόνωση ξαφνικά στο 88 = 2 μέρες νοσοκομείο, αδερφή: πυρετός μέχρι 38 και ανοσμία, αγευσία.Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2022, 17:31Εγώ μια χαρα, δόξα τω θεώ, έκανα μια μέρα πυρετό κ πονοκεφαλο κ από τότε έχω λίγο βήχα κ μπούκωμα αλλά ουτε καν με ενοχλούν.
Πούστης χαϊλάντερ Στύγιος: ασυμπτωματικός .
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Φίλε μου, περαστικά να είναι. Τουλάχιστον τώρα είσαι σπίτι, στα νοσοκομεία με τις ενδονοσοκομειακές είναι δύσκολα τα πράγματα.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Εγώ πιστεύω οτι θα ξαναείσαι καλά πολύ σύντομα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:21Φίλε μου, περαστικά να είναι. Τουλάχιστον τώρα είσαι σπίτι, στα νοσοκομεία με τις ενδονοσοκομειακές είναι δύσκολα τα πράγματα.Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Εγώ πιστεύω οτι θα ξαναείσαι καλά πολύ σύντομα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Περαστικά!Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Πολλή βιταμίνη D! Έχουν πει επίσημα πως βοηθάει!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
cytokine stormpanos291 έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:01Εχω χασει επεισοδια φαινεται. Καλα ρε συ τριπλοεμβολιασμενος και σε διελυσε ετσι?Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
![]()
Περαστικα!
Σιδερένιος Όττο!Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59
Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Αν μπορείς και θέλεις γράψε τι αντιδράσεις είχες με το εμβόλιο. Σε ζόρισε ή είσαι από εκείνους που δεν το κατάλαβαν;
- Otto Weininger
Το εμβόλιο;sharp έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:42Σιδερένιος Όττο!Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:59
Μόλις μπήκα σπίτι. Από αγωγή θα συνεχίσω αντιπηκτικα συν του ότι θα ρθει και μηχάνημα οξυγόνου για υποστήριξη.
Αν μπορείς και θέλεις γράψε τι αντιδράσεις είχες με το εμβόλιο. Σε ζόρισε ή είσαι από εκείνους που δεν το κατάλαβαν;
Από το εμβόλιο δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο το χέρι πόνεσε για μια μέρα και τέλος.
Έχω ξανά και ισχύον πιστοποιητικό νόσησης μέχρι τέλος Απριλίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις