!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ψυχολογία των τζογαδόρων

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Η ψυχολογία των τζογαδόρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:53
mao mao έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:48

δοκίμασε να παίξεις όπως αυτοί αλλα με μονόευρω αντί για 100ευρω. Θα δεις οτι πάλι χαμένος βγαίνεις σε βάθος χρόνου.
Και πάλι θα διαφωνήσω γιατί εσύ μάλλον μιλάς για ποντάρισμα σε τακτική βάση,κάθε Σ/Κ ας πούμε.
Εγώ διευκρίνισα ότι αν δεν είσαι σίγουρος κάποια μέρα που θα παίζουν και οι τρεις ομάδες,ότι ένα ματς δεν θα πάει καλά,τότε δεν παίζεις καν.

Αλλά είναι σχετικά σπάνιο να χάνουν επί τρεις ή και περισσότερες συνεχόμενες φορές οι τρεις αυτές ομάδες.
Δεν βγαίνει αθροιστικά αυτό σαν σύστημα.
Αλλά καλά θα κάνεις να τις παίζεις τις μεγάλες ομάδες που τις ξέρεις. Εγώ για παράδειγμα έπαιξα σήμερα ΠΣΖ και Μπάρτσα και κέρδισα, άσχετα το παλτό που έφαγα χτες από Τσέλση. Αυτό γιατί ξέρω ότι η ΠΣΖ και η Μπάρτσα και η Τσέλση παρά το απρόοπτο παίζουν τόπι.
Αν παίξω τώρα πχ τις Αμερικάνικες ή τις Μεξικάνικες ή Γιαπωνέζικες το πρωϊ με περιμένει ο κουβάς.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:50
mao mao έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:39 Επίσης γιατί οι γκουρού του στοιχήματος δουλεύουν σε εφημερίδες, σάιτ δίνοντας συμβουλές και δεν ζουν μόνο από τα κέρδη του στοιχήματος;
Υπ'όψη δε πως δεν ασχολούμαι καν με το διάβασμα και τις αναλύσεις,παίζω εντελώς διαισθητικά και βάσει ονομάτων επειδή μου αρέσουν πολλά από αυτά,π.χ. το Σάντνες στη Νορβηγία ή Κουίν οφ Σάουθ στη Σκωτία ή ακόμα Τσάκο φορ Έβερ από Αργεντινή :8)
Χα'. Οι "γκουρού" είναι τσατσάκια που έχουν κάποιο μέσο και τα προσλαμβάνει κάποια εφημερίδα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

δοκίμασε να παίξεις όπως αυτοί αλλα με μονόευρω αντί για 100ευρω. Θα δεις οτι πάλι χαμένος βγαίνεις σε βάθος χρόνου.
Και πάλι θα διαφωνήσω γιατί εσύ μάλλον μιλάς για ποντάρισμα σε τακτική βάση,κάθε Σ/Κ ας πούμε.
Εγώ διευκρίνισα ότι αν δεν είσαι σίγουρος κάποια μέρα που θα παίζουν και οι τρεις ομάδες,ότι ένα ματς δεν θα πάει καλά,τότε δεν παίζεις καν.

Αλλά είναι σχετικά σπάνιο να χάνουν επί τρεις ή και περισσότερες συνεχόμενες φορές οι τρεις αυτές ομάδες.
εγώ αυτό που λέω είναι οτι η προσωπική σου εκτίμηση δεν μπορεί να να είναι καλύτερη από αυτή των μπουκ. Παίζει Σίτυ - Νόριτς εσύ το θεωρείς σίγουρο, οι μπουκ οχι τόσο και το δίνουν 1.40. Έχουν δίκιο οι μπουκ. Στο 1.40 έχουν λάβει άπειρους παράγοντες, όπως φόρμα παικτών, απουσίες, τον διαιτητή, την έδρα, την κούραση των ομάδων κλπ κλπ. Εσύ στο προποτζίδικο ή στο καφενείο δεν μπορείς να κάνεις καλύτερους υπολογισμούς.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

mao mao έγραψε: 04 Απρ 2022, 00:21

εγώ αυτό που λέω είναι οτι η προσωπική σου εκτίμηση δεν μπορεί να να είναι καλύτερη από αυτή των μπουκ. Παίζει Σίτυ - Νόριτς εσύ το θεωρείς σίγουρο, οι μπουκ οχι τόσο και το δίνουν 1.40. Έχουν δίκιο οι μπουκ. Στο 1.40 έχουν λάβει άπειρους παράγοντες, όπως φόρμα παικτών, απουσίες, τον διαιτητή, την έδρα, την κούραση των ομάδων κλπ κλπ. Εσύ στο προποτζίδικο ή στο καφενείο δεν μπορείς να κάνεις καλύτερους υπολογισμούς.
Μπορείς αλλά οριακά και οπωσδήποτε όσο πιό άσχετος είσαι (π.χ. αν προσπαθείς να προβλέψεις το Περού) τόσο πιό πολύ σου ρίχνουν οι μπουκ.
Γενικά το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι πράγματι ένα απλό παιχνίδι και, πάνω-κάτω, σε έχουν στημένο στη γωνία.
Ο ιππόδρομος είναι καλύτερο παιχνίδι αλλά δύσκολο.

Το αντίθετο πιστεύει όμως πολύς κόσμος ! Πιστεύουν "όσο πιό εύκολο το παιχνίδι, τόσο καλύτερο", άρα το απλό κίνο είναι καλύτερο είναι καλύτερο από το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
Μου το λένε αυτό και μορφωμένοι άνθρωποι (από αυτούς που παίζουν όμως κάνα φραγκοδίφραγκο στο λόττο-τζόκερ). Τους λέω "ρε σεις, πάτε καλά ;" αλλά δεν μπορώ να τους μεταπείσω.

Εγώ τώρα είπα να παίξω και την Σπόρτινγκ, που την ξέρω σχετικά και είναι καλή ομαδίτσα. Δεν την έπαιξα και θα κέρδιζα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:37
lonelyrider έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:10 Ο τζόγος πρέπει να καταργηθεί παγκοσμίως. Και ο νόμιμος και ο παράνομος. Απλά δεν καταργείται γιατί κανείς δεν έχει τ αρχίδια να το κάνει.
Ο τζόγος είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται η ανθρωπότητα. Με απλά μαθηματικά κλέβουν τα λεφτά και τον ιδρώτα του κοσμάκη. Περιουσίες έχουν ρημαχτεί, άνθρωποι έχουν καταστραφεί και οικογένειες έχουν διαλυθεί εξαιτίας του.
Πας με ένα 50ευρω σ ενα βιβλιοπωλείο παίρνεις βιβλία και μορφώνεσαι.
Πας μ ένα 50 ευρω σ ενα φτωχό και τον βοηθάς να τρώει μια βδομάδα.
Πας μ ενα 50 ευρω σ ενα ρουχαδικο και ντυνεσαι.
Πας μ ενα 50 ευρω σ ενα πρακτορειο ΟΠΑΠ και παίρνεις αέρα κοπανιστό.
Στο προποτζήδικο που πηγαίνω,πριν τρία χρόνια,παραμονή Χριστούγεννα,μπήκε μέσα φοιτητής Κύπριος που χάζευε επί 10λεπτου και βάλε τα ξυστά που έχει απλωμένα κάτω από τη τζαμαρία ο προποτζής και στο τέλος διάλεξε ένα των 5 ευρώ.Ξύνει,ξύνει και πετυχαίνει 100.000 ευρώ !! Μετά μάθαμε ότι πρώτη φορά έπαιρνε ξυστό.Κυριολεκτικά τύχη του πρωτάρη.Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις στον τζόγο.
Το φάρδος υπάρχει αλλά είναι σπάνιο.
Εγώ μιά φορά είχα φτιάξει ένα ΠΡΟΠΟ που κέρδιζε πενήντα εκατομμύρια δραχμές. Ήταν κύπελλο Ελλάδος με ημίχρονα-τελικά και μπερδεύτηκαν οι παίκται. Είχα κανονίσει να παιχτεί διά του δύο αλλά με έστησε ο συμπαίκτας. Μετά είπα να το παίξω μειωμένο που θα έπιανα 12 (300,000 δρχ) αλλά όπως ήμουνα στην πλατεία 100 μέτρα από το πρακτορείο πιάνει μιά ξαφνική ψιχάλα και όταν πήγα ο βλάκας ο πράκτορας το είχε κλείσει το πρακτορείο και παρέδωσε ! Δεν προλάβαινα να πάω αλλού.
Τα πολλά λεφτά τα είχε φέρει ένα Προοδευτική - Ολυμπιακός χι, που ήταν Γ' εθνική τότε η Προό. Αλλά ήταν επαναληπτικός και στο Καραϊσκάκη ο θρύλος είχε κερδίσει 3-0.
Άλλη μιά φορά πήρα 6000 ευρώ με ένα περίεργο άλογο. Ποτέ δεν μάθαμε αν ήταν λάθος της κοπέλας στο ταμείο ή αν εγώ το είχα πει να παιχτεί ! Ψάχναμε τους κουβάδες με τα πρόχειρα σημειώματα να βρούμε τι πράγματι έγινε αλλά δεν βρήκαμε τίποτα.
Της έδωσα 200 ευρώ πουρμπουάρ αλλά την άλλη μέρα πήγα να πάρω ένα καφέ από το μηχάνημα και την τράκαρα λίγο κατά λάθος και μετά φώναζε αυτή "αχ σας παρακαλώ, δεν προσέχετε καθόλου ...". Αυτές είναι.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Απρ 2022, 21:46
Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Απρ 2022, 21:23 Δεν υπάρχει τζογαδόρος που δεν είναι προληπτικός
Βλακείες,δεν είμαι καθόλου προληπτικός.
Μου αρέσει το ΚΙΝΟ και απλά γουστάρω κάποια νούμερα.
Τσεκάρω τις κληρώσεις καθημερινά για τη στατιστική και για να δω αν θα κέρδιζα αν έπαιζα τα νούμερά μου.
Στη συντριπτική πλειοψηφία δεν θα κέρδιζα τίποτα,άρα καλά έκανα και δεν έπαιξα.

Έχω διαπιστώσει ότι το μόνο που υπάρχει και ισχύει σε τέτοιου είδους παιχνίδια,είναι ξεκάθαρα η Τύχη,η τυχερή σου μέρα.

Δεν λέω ψέμματα όμως,στο ΚΙΝΟ μου έχουν κάτσει τέτοιες ημέρες και μάλιστα συνεχόμενα.Και έχω πάρει πολύ καλά πόσα ώστε να λέω ότι ακόμα και σήμερα κερδισμένος είμαι.
Πλέον,πηγαίνω μόνο μία φορά το μήνα για να παίξω,ανάλογα το πρόγραμμα στη δουλειά και παίρνω μαζί μου πάντα 50 ευρώ.Παίρνω καφέ,μία τυρόπιτα και τα υπόλοιπα τα παίζω ΚΙΝΟ και συζητώντας με τον φίλο μου τον προποτζή (βλέπουμε και τέννις στη δορυφορική γιατί είμαστε και οι δύο φανς).
Παίζω πάντα το ελάχιστο,50 λεπτά την κλήρωση σε συνεχόμενες κληρώσεις για να μην πηγαινοέρχομαι στο ταμείο και έτσι ευχάριστα περνάει η ώρα.
Ρίχνω και καναδυό δελτία στο στοίχημα,σύστημα 5-6 με 0,25 λεπτά τη στήλη,1,50 σύνολο ή σύστημα 6-7 με το ίδια πονταρίσματα,σύνολο 1,75.
Αν παίξω δύο δελτία,3 με 3,5 ευρώ πληρώνω μάξιμουμ,κλάιν μάιν.

Στο ΚΙΝΟ φεύγω συνήθως στα ίδια ή λίγο ζημιωμένος,αν και πρόσφατα ρέφαρα με 8 στα 10,πήρα 225 ευρώ :D
Στο στοίχημα έχω να πιάσω από του Αγίου-ξέρεις-ποιου :smt013
Αυτό που περιγράφεις απέχει έτη φωτός από τον τζογαδόρο
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Γκουερινο 4 έγραψε: 04 Απρ 2022, 08:23
Αυτό που περιγράφεις απέχει έτη φωτός από τον τζογαδόρο
50 ευρώ το μήνα είναι,εντάξει,ούτε μεγάλο ποσό αλλά ούτε και πολύ μικρό.
Έχεις δίκιο πάντως,δεν είμαι τζογαδόρος με την κυριολεκτική έννοια.
Ούτε καν ηλεκτρονικό στοίχημα δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να παίξω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2022, 00:40
Άλλη μιά φορά πήρα 6000 ευρώ με ένα περίεργο άλογο. Ποτέ δεν μάθαμε αν ήταν λάθος της κοπέλας στο ταμείο ή αν εγώ το είχα πει να παιχτεί ! Ψάχναμε τους κουβάδες με τα πρόχειρα σημειώματα να βρούμε τι πράγματι έγινε αλλά δεν βρήκαμε τίποτα.
Της έδωσα 200 ευρώ πουρμπουάρ αλλά την άλλη μέρα πήγα να πάρω ένα καφέ από το μηχάνημα και την τράκαρα λίγο κατά λάθος και μετά φώναζε αυτή "αχ σας παρακαλώ, δεν προσέχετε καθόλου ...". Αυτές είναι.
Έπρεπε να της δώσεις άλλα 200 για να σιωπήσει.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Το ανεκδοτο με τον τυπο που ειχε πληροφορια μεσα απο το Βατικανο για το ποιος θα βγει Παπας της Ρωμης το ξερετε φανταζομαι, ε?
Τον συνανταει ο πληροφοριοδοτης την επομενη εβδομαδα και του λεει τα κονομησες χοντρα ε ?
Οχι του λεει, γιατι κολλησα σε 2αδα και το 1,15 της Ρεαλ..... :-? (παντα ετσι γινεται :-? )
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Άσχετα με την απληστία που μας πιανει, σας φαίνεται δυσκολο σε ένα σ/κ να διπλασιάσεις; παιξε απλά 1Χ εντός 3-4 μεγάλες με λιμα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Daje έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:40 Το ανεκδοτο με τον τυπο που ειχε πληροφορια μεσα απο το Βατικανο για το ποιος θα βγει Παπας της Ρωμης το ξερετε φανταζομαι, ε?
Τον συνανταει ο πληροφοριοδοτης την επομενη εβδομαδα και του λεει τα κονομησες χοντρα ε ?
Οχι του λεει, γιατι κολλησα σε 2αδα και το 1,15 της Ρεαλ..... :-? (παντα ετσι γινεται :-? )
Το είπα σε Εγγλέζους και λέγανε "huh ?".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

BigChiefWahoo έγραψε: 04 Απρ 2022, 11:58
wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2022, 00:40
Έπρεπε να της δώσεις άλλα 200 για να σιωπήσει.
Εγώ έκανα το λάθος. Δεν έπρεπε να πω "γουάου νενικήκαμεν". Έπρεπε να κάνω το κορόϊδο και να το εξαργυρώσω στα κεντρικά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Αντε να ποσταρω κι εδω μια απο τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων :oops:

Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Το είδα κι αυτό:
Γκρουπ παππούδων έπαιζε κίνο σε πρακτορείο, θα τους θεωρούσες σοβαρούς παππούδες αν τους έβλεπες στο δρόμο.
Πάνε στον πράκτορα και του λένε "τι νούμερα είναι αυτά που μας φέρνει ο ΟΠΑΠ στο Κίνο ; εσείς σαν πράκτορες δεν κάνετε μία διαμαρτυρία ;".
Ο πράκτορας τους απαντάει "έχετε δίκιο αλλά μας ακούνε νομίζετε ;".
Άβαταρ μέλους
Daje

mao mao έγραψε: 04 Απρ 2022, 00:21

Εννοείται πως μπορείς, αλλά οι μπουκ κερδίζουν για άλλο λόγο.
Γιατί αποκλείεται να αντέξεις να ποντάρει μόνο 1 αγώνα κάθε φορά (εκεί που τους έπιασες να κάνουν λαθος), οπότε κάπου θα σε πιάσουν μαλακα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”