Ωραία. Τί είδους κουβέντας θες να κάνουμε; Της ανάγκης σου για ένα παιδί, ( επιθυμητό και σεβαστό..), ή ,το πως έχεις ζήσει μέχρι τώρα τη δική σου ζωή ,βάσει επιλογών;Νατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:29Βρε κουβεντα να γινεται! Εγω πχ θα ηθελα να αποκτησω ενα παιδι που δεν εχω, ΑΛΛΑ ακόμα και αν δεν γινει αυτο, δεν θεωρω ότι δεν εζησα την ζωη μου!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση για τους άλλους άθεους: Πως την παλεύετε την ιδέα του θανάτου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ερώτηση για τους άλλους άθεους: Πως την παλεύετε την ιδέα του θανάτου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μιλω για οσα δεν καναμε και θα θελαμε να κανουμε, αυτο δεν ανεφερες καπου; Οτι θα ηθελες να κανεις πραγματα για να ολοκληρωσεις την ζωη σου και μετα να "φυγεις". Αυτα σε ρωτησα να μου πεις, αλλα αν δεν θες, δεν πειραζει, καλη καρδια!Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:36Ωραία. Τί είδους κουβέντας θες να κάνουμε; Της ανάγκης σου για ένα παιδί, ( επιθυμητό και σεβαστό..), ή ,το πως έχεις ζήσει μέχρι τώρα τη δική σου ζωή ,βάσει επιλογών;Νατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:29Βρε κουβεντα να γινεται! Εγω πχ θα ηθελα να αποκτησω ενα παιδι που δεν εχω, ΑΛΛΑ ακόμα και αν δεν γινει αυτο, δεν θεωρω ότι δεν εζησα την ζωη μου!Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:27
Γιατί να σου πω; Περιέργεια, γιατί; Δεν σου φτάνει το γεγονός της προσμονής που έχω σε ανθρώπινο επίπεδο;
"Άχρι καιρού..."
Λενε οτι αυτα που δεν καναμε, ειναι αυτα που δεν θελησαμε πολυΝατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:39
Μιλω για οσα δεν καναμε και θα θελαμε να κανουμε, αυτο δεν ανεφερες καπου; Οτι θα ηθελες να κανεις πραγματα για να ολοκληρωσεις την ζωη σου και μετα να "φυγεις". Αυτα σε ρωτησα να μου πεις, αλλα αν δεν θες, δεν πειραζει, καλη καρδια!
Ωραιο και αληθινο.Blackdog έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:40Λενε οτι αυτα που δεν καναμε, ειναι αυτα που δεν θελησαμε πολυΝατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:39
Μιλω για οσα δεν καναμε και θα θελαμε να κανουμε, αυτο δεν ανεφερες καπου; Οτι θα ηθελες να κανεις πραγματα για να ολοκληρωσεις την ζωη σου και μετα να "φυγεις". Αυτα σε ρωτησα να μου πεις, αλλα αν δεν θες, δεν πειραζει, καλη καρδια!![]()
"Άχρι καιρού..."
Προφανώς και καλή καρδιά.Νατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:39Μιλω για οσα δεν καναμε και θα θελαμε να κανουμε, αυτο δεν ανεφερες καπου; Οτι θα ηθελες να κανεις πραγματα για να ολοκληρωσεις την ζωη σου και μετα να "φυγεις". Αυτα σε ρωτησα να μου πεις, αλλα αν δεν θες, δεν πειραζει, καλη καρδια!Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:36Ωραία. Τί είδους κουβέντας θες να κάνουμε; Της ανάγκης σου για ένα παιδί, ( επιθυμητό και σεβαστό..), ή ,το πως έχεις ζήσει μέχρι τώρα τη δική σου ζωή ,βάσει επιλογών;Νατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:29
Βρε κουβεντα να γινεται! Εγω πχ θα ηθελα να αποκτησω ενα παιδι που δεν εχω, ΑΛΛΑ ακόμα και αν δεν γινει αυτο, δεν θεωρω ότι δεν εζησα την ζωη μου!
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Είδα ένα Chicky's στη σελίδα των Goodys προχτές. Το ήθελα πολύ αλλά δεν είχα λεφτά...Blackdog έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:40Λενε οτι αυτα που δεν καναμε, ειναι αυτα που δεν θελησαμε πολυΝατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:39
Μιλω για οσα δεν καναμε και θα θελαμε να κανουμε, αυτο δεν ανεφερες καπου; Οτι θα ηθελες να κανεις πραγματα για να ολοκληρωσεις την ζωη σου και μετα να "φυγεις". Αυτα σε ρωτησα να μου πεις, αλλα αν δεν θες, δεν πειραζει, καλη καρδια!![]()
There is no system
Αν το θες πολυ θα μαζεψεις λεφτα και θα το φαςNoob saibot έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:43
Είδα ένα Chicky's στη σελίδα των Goodys προχτές. Το ήθελα πολύ αλλά δεν είχα λεφτά...
Ή που θελήσαμε πολύ και δεν είχαμε τη δυνατότητα τη δεδομένη στιγμή. Για χίλιους δυο λόγους. Ίσως διότι βάλαμε σαν προτεραιότητα, εξίσου σημαντικά πράγματα που έπρεπε να διευθετήσουμε.Blackdog έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:40Λενε οτι αυτα που δεν καναμε, ειναι αυτα που δεν θελησαμε πολυΝατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:39
-
Noob saibot
Α ωραία. Τέλεια.Blackdog έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:46Αν το θες πολυ θα μαζεψεις λεφτα και θα το φαςNoob saibot έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:43
Είδα ένα Chicky's στη σελίδα των Goodys προχτές. Το ήθελα πολύ αλλά δεν είχα λεφτά...![]()
There is no system
Εγω μονο ενα πραγμα θελω να κανω ακομα
Να δω το βορειο σελας
Θα περιμενω να μεγαλωσουν 5-6 χρονια τα παιδια που θα εχω 3-4 χιλιαρικα για πεταμα, οποτε λεω να παω. Τουλαχιστον αυτο ειναι το σχεδιο. Αν προλαβω
Να δω το βορειο σελας
Θα περιμενω να μεγαλωσουν 5-6 χρονια τα παιδια που θα εχω 3-4 χιλιαρικα για πεταμα, οποτε λεω να παω. Τουλαχιστον αυτο ειναι το σχεδιο. Αν προλαβω
Οπως αυτο που λεω απο πανω πχΠασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:47
Ή που θελήσαμε πολύ και δεν είχαμε τη δυνατότητα τη δεδομένη στιγμή. Για χίλιους δυο λόγους. Ίσως διότι βάλαμε σαν προτεραιότητα, εξίσου σημαντικά πράγματα που έπρεπε να διευθετήσουμε.
Δεν χαθηκε ο κοσμος, τα κανουμε μετα
Η δεν τα κανουμε ποτε, εχουμε κανει τοσα αλλα
-
Noob saibot
Η θρησκεία σε βάζει να ικετεύεις για τη ζωή σου. Και θεωρεί την ταπείνωση απαραίτητη. Πες τους να πα να γαμηθούνε. Που ακούστηκε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Noob saibot την 04 Απρ 2022, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
There is no system
Για τους 12 θεούς ας ψάξει κανείς τις ετυμολογίες των ονομάτων, κάτι θα μάθει.
Οι μύθοι ίσως κρύβουν και επιστημονικές πληροφορίες που δεν ήταν δυνατό να μεταδοθούν αλλιώς εκείνη την εποχή, για αυτό έχουν και πολύ τρολάρισμα θα το έλεγα με την σημερινή αργκό.
Οι μύθοι ίσως κρύβουν και επιστημονικές πληροφορίες που δεν ήταν δυνατό να μεταδοθούν αλλιώς εκείνη την εποχή, για αυτό έχουν και πολύ τρολάρισμα θα το έλεγα με την σημερινή αργκό.
- tanipteros
παγανίστρια δεν ξέρω αν είσαι..πάντως δεν είσαι Χριστιανή που πιστεύει σε έναν και μόνο Θεό. Από την στιγμή που αναγνωρίζεις πλήθος στο Θείο είσαι πολυθεϊστρια.Νατάσα έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:15Δεν υπαρχει παγανισμος αγαπητε, υπαρχει μονο πλανη. Εγω ας πουμε που πιστευω ότι υπηρξαν και υπαρχουν οι θεοί, ειμαι παγανιστρια;tanipteros έγραψε: 04 Απρ 2022, 12:56τίποτα απλά θυμήθηκα κάποιες παγανιστικές ιδέες που βλέπω ότι τις ξέρεις και συ...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Οι μύθοι δημιουργήθηκαν, σαν μια ωραιότατη αλληγορία που μας κάμει περήφανους σαν λαό. Η περαιτέρω Θεοσοφία, ( που ασχολήθηκα και μουρλάθηκα..), είναι για όσους επιθυμούν επιπλέον ανάλυση. Ίσως για να καλύψουν δικά τους κενά. Το σέβομαι. Οι ανάγκες είναι αυτές, που σε γενικές γραμμές, ή σχεδόν πάντα, μπαίνουν μπροστά στο να εξηγήσουν βάσει λογικής, ολη τη μετάδοση που αναφέρεις. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Ούτε σαν υπόνοια, σε ανθρώπους που ασχολούνται σε νορμάλ επίπεδα. Στο λέγω εκ πείρας. Μετά απ'αυτά, χάνεσαι. Το ίδιο φυσικά, ισχύει και στον αντίποδα.Πατάμε στο θείο που θεωρούμε θέσφατο, για να δώσουμε εξήγηση, στο ανεξήγητο. Αν σε καλύπτει αυτό, με γειά σου και χαρά σου Εγώ πέρασα μια διαδικασία νοητικά, προκειμένου να βάλω το μυαλό μου σε μια σειρά, έπειτα από χίλιες δυο θεωρίες. Απλά χάνεσαι.Antares έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:02 Για τους 12 θεούς ας ψάξει κανείς τις ετυμολογίες των ονομάτων, κάτι θα μάθει.
Ψιτ. Ακόμη και τα προσωνύμια ,σου δείχνουν το δρόμο της τοποθετησης στα πράγματα. Αρκεί να επιθυμείς να τον δεις.
Μην ξεχνάς τον αντίποδα. Το επισημαίνω δεύτερη φορά, σε 5 γραμμές κείμενο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-