Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Θα το μαθω με βεβαιότητα σε λίγο με τεστ, βαριέμαι ακόμα να κανω αλλά ειμαι σίγουρος.
Αισθανομαι γαργάλημα στο λαιμό, ελαφρύ βήχα, και εδω και ενα 20λεπτο+, δέκατα.
υγ. Μου τον έφερε η δικιά μου, που βγήκε θετική την Τετάρτη ενώ μάλλον τον ειχε πιάσει απο Δευτερα. Ειχε ενα περιεργο πονοκέφαλο Δευτέρα βραδυ, αλλα την εβγαζε αρνητική το τεστ. Την Τριτη ηταν μια χαρα, ξανα εκανε τεστ, παλι αρνητικη. Την Τεταρτη παρουσιασε συμπτώματα, έκανε και ηταν θετικη.
Ολη αυτη η μέρα μου απολύτως λειτουργικη μάλιστα, και βολτα πηγα και γυμναστική έκανα. Εδω και κανα' 2ωρο μου παρουσιαστηκαν ολα μαζεμένα.
ευχαριστω για τις ευχες και το ενδιαφερον σας,αλλα εκανα λογοπαιγνιο με τον τιτλο του νηματος,διοτι μεχρι τωρα οποιος ελεγε ''ειμαι θετικος'' εννοουσε aids και οχι κοβιντ
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παλι,ειδικα τη βελβι (και ιζνογκουντ )
Εβαλα θερμόμετρο και εκει που νόμιζα οτι θα εχω κανενα 37,5άρι μαξ, με έδειξε 38,4
Και το αισθάνομαι το πολύ μεχρι 37,3.
Και εκανα και τεστ, το οποιο βγήκε ξεκάθαρα αρνητικό Δεν ξερω αν δειξει αυριο το πρωί θετικό. Τι να πω, ακομα και ο κορώνας με τρολάρει εμένα.
vantono έγραψε: 04 Απρ 2022, 00:08
Εβαλα θερμόμετρο και εκει που νόμιζα οτι θα εχω κανενα 37,5άρι μαξ, με έδειξε 38,4
Και εκανα και τεστ, το οποιο βγήκε ξεκάθαρα αρνητικό Δεν ξερω αν δειξει αυριο το πρωί θετικό. Τι να πω, ακομα και ο κορώνας με τρολάρει εμένα.
Αντιπυρετικό γιατί δεν παίρνεις;
Να έρθω να σου κόψω βεντούζες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα παρω τωρα, πριν την πέσω.
Βαντοναινίαση έπαθες κι εσυ τωρα. Και εκεινη μου λεει απο το τηλ "τσακισου και παρε ντεπον", "ερχομαι τωρα απο κει" και κατι τετοια. Ουτε η μανα μου ετσι.
Θα παρω τωρα, πριν την πέσω.
Βαντοναινίαση έπαθες κι εσυ τωρα. Και εκεινη μου λεει απο το τηλ "τσακισου και παρε ντεπον", "ερχομαι τωρα απο κει" και κατι τετοια. Ουτε η μανα μου ετσι.
Σε νοιάζεται το καημένο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.