Έριξα λίγο μια ματιά αν είχες την ίδια αντίδραση και καημό που παρακρατικοι του καθεστώτος χτύπησαν κάποιους επειδή είχαν ελληνική σημαία. Τίποτα. Εξανιστασαι μονάχα όταν βάλλεται η εξουσία ε;Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 22:31 Μαλακιστείτε κι άλλο ρε. Ελευθερία γαμώτο! Να μαλακίζονται ελεύθερα οι άνθρωποι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
- Sid Vicious
Re: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Γουάτ κάιντ οφ πάιπς γιου σέι; Μαλακίστηκε κάποιος σε κείνο το νήμα όπως εδώ; Κοροϊδέψανε το παιδί που χτυπήθηκε;Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:37Έριξα λίγο μια ματιά αν είχες την ίδια αντίδραση και καημό που παρακρατικοι του καθεστώτος χτύπησαν κάποιους επειδή είχαν ελληνική σημαία. Τίποτα. Εξανιστασαι μονάχα όταν βάλλεται η εξουσία ε;Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 22:31 Μαλακιστείτε κι άλλο ρε. Ελευθερία γαμώτο! Να μαλακίζονται ελεύθερα οι άνθρωποι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Highlander
12% πήρε η ΧΑ στη Σαλαμίνα
Ο ΣΥΡΙΖΑ 40.
Τί είναι τούτος βρε?!?!?
Ε, ναι, πάει το σιγά μη κλάψω...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ηταν δικαιο και εγινε πραξη.
- Sid Vicious
Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις τέτοιο νήμα για το άλλο θέμα, δεν σε πείραξε τόσο το γεγονός σαν γεγονός ότι χτυπήθηκε κάποιος οποιος και αν ήταν αλλά πιο συγκεκριμένα ότι χτυπήθηκε κάποιος που να θεωρείς ιδεολογικά κοντά σου.Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:40Γουάτ κάιντ οφ πάιπς γιου σέι; Μαλακίστηκε κάποιος σε κείνο το νήμα όπως εδώ; Κοροϊδέψανε το παιδί που χτυπήθηκε;Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:37Έριξα λίγο μια ματιά αν είχες την ίδια αντίδραση και καημό που παρακρατικοι του καθεστώτος χτύπησαν κάποιους επειδή είχαν ελληνική σημαία. Τίποτα. Εξανιστασαι μονάχα όταν βάλλεται η εξουσία ε;Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 22:31 Μαλακιστείτε κι άλλο ρε. Ελευθερία γαμώτο! Να μαλακίζονται ελεύθερα οι άνθρωποι.
Κατά τα άλλα εγώ δεν κοροιδεψα, θεωρώ ως αντιεξουσιαστης φυσικό να υπάρχει αντιβια απέναντι στη βία του καθεστώτος, απέναντι στα στελέχη ενός τυρρανικου καθεστώτος. Χτύπησε λίγο λοιπόν ένα στέλεχος του καθεστώτος, της εξουσίας, ένας από αυτούς που καταπιέζουν, κλέβουν, εκμεταλευονται, προδίδουν, ψευδονται. Τι θέλεις, να κλαίμε;
Ναι. Επειδή είναι κακομοιριά να το παίζεις ότι δεν χαίρεσαι όταν χτυπάνε έτσι ανθρώπους και εγκαλείς εμένα (που ακριβώς την ίδια στάση τηρώ και φυσικά θα άνοιγα νήμα για οποιονδίποτε όπως το έχω ξανακάνει),Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:55Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις τέτοιο νήμα για το άλλο θέμα, δεν σε πείραξε τόσο το γεγονός σαν γεγονός ότι χτυπήθηκε κάποιος οποιος και αν ήταν αλλά πιο συγκεκριμένα ότι χτυπήθηκε κάποιος που να θεωρείς ιδεολογικά κοντά σου.Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:40Γουάτ κάιντ οφ πάιπς γιου σέι; Μαλακίστηκε κάποιος σε κείνο το νήμα όπως εδώ; Κοροϊδέψανε το παιδί που χτυπήθηκε;Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:37
Έριξα λίγο μια ματιά αν είχες την ίδια αντίδραση και καημό που παρακρατικοι του καθεστώτος χτύπησαν κάποιους επειδή είχαν ελληνική σημαία. Τίποτα. Εξανιστασαι μονάχα όταν βάλλεται η εξουσία ε;
Κατά τα άλλα εγώ δεν κοροιδεψα, θεωρώ ως αντιεξουσιαστης φυσικό να υπάρχει αντιβια απέναντι στη βία του καθεστώτος, απέναντι στα στελέχη ενός τυρρανικου καθεστώτος. Χτύπησε λίγο λοιπόν ένα στέλεχος του καθεστώτος, της εξουσίας, ένας από αυτούς που καταπιέζουν, κλέβουν, εκμεταλευονται, προδίδουν, ψευδονται. Τι θέλεις, να κλαίμε;
ενώ τελικά χαίρεσαι για ένα τέτοιο συμβάν.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι γνώμη έχεις για την δολοφονία Καπελώνη-Φουντούλη;Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:59Ναι. Επειδή είναι κακομοιριά να το παίζεις ότι δεν χαίρεσαι όταν χτυπάνε έτσι ανθρώπους και εγκαλείς εμένα (που ακριβώς την ίδια στάση τηρώ και φυσικά θα άνοιγα νήμα για οποιονδίποτε όπως το έχω ξανακάνει),Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:55Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις τέτοιο νήμα για το άλλο θέμα, δεν σε πείραξε τόσο το γεγονός σαν γεγονός ότι χτυπήθηκε κάποιος οποιος και αν ήταν αλλά πιο συγκεκριμένα ότι χτυπήθηκε κάποιος που να θεωρείς ιδεολογικά κοντά σου.Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:40
Γουάτ κάιντ οφ πάιπς γιου σέι; Μαλακίστηκε κάποιος σε κείνο το νήμα όπως εδώ; Κοροϊδέψανε το παιδί που χτυπήθηκε;
Μη με ρωτάς μαλακίες ρε. Ειδικά αυτό που υπήρχε βίντεο και το είδα. Που πάγωσε το παιδί ακίνητο και περίμενε. Μη λέτε μαλακίες, αλλά κυρίως μην είστε υποκριτές. Να πετάτε συναισθηματισμό (που είναι υπεράνω ιδεολογιών) και να μην το τηρείτε.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:05Τι γνώμη έχεις για την δολοφονία Καπελώνη-Φουντούλη;Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:59Ναι. Επειδή είναι κακομοιριά να το παίζεις ότι δεν χαίρεσαι όταν χτυπάνε έτσι ανθρώπους και εγκαλείς εμένα (που ακριβώς την ίδια στάση τηρώ και φυσικά θα άνοιγα νήμα για οποιονδίποτε όπως το έχω ξανακάνει),Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:55
Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξεις τέτοιο νήμα για το άλλο θέμα, δεν σε πείραξε τόσο το γεγονός σαν γεγονός ότι χτυπήθηκε κάποιος οποιος και αν ήταν αλλά πιο συγκεκριμένα ότι χτυπήθηκε κάποιος που να θεωρείς ιδεολογικά κοντά σου.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Υπαρχουν άτομα του ιδεολογικού χώρου που ανήκεις που βρίζουν και λένε καλά παθανε κτλ.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:13Μη με ρωτάς μαλακίες ρε. Ειδικά αυτό που υπήρχε βίντεο και το είδα. Που πάγωσε το παιδί ακίνητο και περίμενε. Μη λέτε μαλακίες, αλλά κυρίως μην είστε υποκριτές. Να πετάτε συναισθηματισμό (που είναι υπεράνω ιδεολογιών) και να μην το τηρείτε.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:05Τι γνώμη έχεις για την δολοφονία Καπελώνη-Φουντούλη;Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:59
Ναι. Επειδή είναι κακομοιριά να το παίζεις ότι δεν χαίρεσαι όταν χτυπάνε έτσι ανθρώπους και εγκαλείς εμένα (που ακριβώς την ίδια στάση τηρώ και φυσικά θα άνοιγα νήμα για οποιονδίποτε όπως το έχω ξανακάνει),
Ένα τέτοιο καθίκι είναι και εδώ μέσα.
Δεν ειμαι υποκριτής.Ίσα ίσα.άλλο η δολοφονία(Φυσσας,Καπελωνης,Φουντούλης),και αλλο μερικες φάπες σε κάποιους.
Σε καλό δρόμο είσαι λόγω του πρώτου, αλλά να κάνεις δουλειά και για το δεύτερο. Η βία είναι κακο τέλος.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:18Υπαρχουν άτομα του ιδεολογικού χώρου που ανήκεις που βρίζουν και λένε καλά παθανε κτλ.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:13Μη με ρωτάς μαλακίες ρε. Ειδικά αυτό που υπήρχε βίντεο και το είδα. Που πάγωσε το παιδί ακίνητο και περίμενε. Μη λέτε μαλακίες, αλλά κυρίως μην είστε υποκριτές. Να πετάτε συναισθηματισμό (που είναι υπεράνω ιδεολογιών) και να μην το τηρείτε.
Ένα τέτοιο καθίκι είναι και εδώ μέσα.
Δεν ειμαι υποκριτής.Ίσα ίσα.άλλο η δολοφονία(Φυσσας,Καπελωνης,Φουντούλης),και αλλο μερικες φάπες σε κάποιους.
Δεν ξέρω ποιος τα λέει εδώ μέσα, αλλά έχει να κάνει και το επίπεδο διαλόγου. Αν θες να πλήξεις κάποιον του λες πράγματα που τον πονάνε, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι αυτό. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι δεν έχει κανένας σκασίλα πραγματική για τους εν λόγω θανάτους. Δεν λέω ότι δεν θα το έλεγα γιατί μπορώ να πω τα πάντα (όταν με πιάνει κάτι). Αυτό δεν σημαίνει ότι το πιστεύω. Ξέρω μέσα μου
πως νιώθει το αγαπημένο πρόσωπο κάποιου που παθαίνει κάτι και μπαίνω πάντα στη θέση του. Όχι από αρχή και παπαριές. Αδυναμία μου είναι.
Με ανησηχείς κι εσύ κι οποιοσδήποτε αριστερός που γουστάρει τιμωρίες από εξουσία, δικαστικές "νίκες" και όλα αυτά. Πολύ περισσότερο όταν δω να γουστάρουν και θάνατο. Μπορεί συχνά να έχω μίσος, να θέλω ο ίδιος να εκδικηθώ και να κάνω διάφορα, αλλά πάντα το φαντασιώνω να είμαι μόνος μου και μετά να έχω συνέπειες και να μην έχω στήριξη. Όχι και να ταυτιζόμαστε με εξουσία ρε μεγάλε.
- Sid Vicious
Δεν εγκαλώ ακριβώς εσένα, εσύ έτυχε επειδή έκανες το σχόλιο. Πχ στο πρακτορίστικο σαιτ του ιντυμιντια συνεχεια ανεβαζουν χτυπησαμε τον ταδε στην δουλεια του,τον δεινα εξω απο το σπιτι του κτλ και ουτε γατα ουτε ζημια. Αλλοι τρωνε ξυλο γιατι φοραν μια ελληνικη σημαια και δεν βλεπω καμια στεναχωρια (και δεν παει σε εσενα προσωπικα, την αφορμή πηρα απο εσενα). Θα στο πουνε κιολας, ε αφου ηταν φασιστας, εθνικιστης, πατριώτης α πα πα πραγματα, δεν πειραζει καλα επαθε. Όταν όμως γυρναει μπούμερανγκ αυτό και τρωει καποιος μερικες όπως τωρα αιφνης πωπω τι εγινε. Και τις τρωει μαλιστα καποιος που στανταρ μα στανταρ 100% θα επικροτουσε επιθεσεις εναντιον αλλων, ζητουσε κρεμάλες, σπασιματα κεφαλιων κτλ (και μαλιστα μελος της νεολαιας της κυβερνησης αυτης από την οποια εχει δεινοπαθησει κοσμος). Και να σε πω και την αληθεια κρινοντας από την φωτο δεν βλεπω και κανα μεγαλο χτυπημα, σοβαρα τωρα, εγω ειχα χτυπηθεί πολύ πολύ χειροτερα και δε το ειχα κανει θεμα. Το θεμα ποιο είναι, οσο καποιοι θελουν βια να μην κλαιγονται μετα όταν τους γυρναει μπούμερανγκ γιατι ετσι είναι. (και δεν μιλαμε για φονους εδώ, είναι άλλο πραγμα αυτό, πολύ πιο μεγαλο και νομιζω κανεις λογικος ανθρωπος δεν χαιρεται με φονους από οπου κι αν προερχονται)Χαοτικός έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:59 Ναι. Επειδή είναι κακομοιριά να το παίζεις ότι δεν χαίρεσαι όταν χτυπάνε έτσι ανθρώπους και εγκαλείς εμένα (που ακριβώς την ίδια στάση τηρώ και φυσικά θα άνοιγα νήμα για οποιονδίποτε όπως το έχω ξανακάνει),
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Nazi punks fuck off!!!Sid Vicious έγραψε: 18 Σεπ 2018, 17:22 Έχουν συμβεί τόσα και τόσα, μάντρα, μάτι, μνημονια, φόροι, ξεπούλημα Μακεδονίας, κυβέρνηση να βάζει ματ να ρίχνουν χημικά στον λαό και δεν είναι παράλογο να υπάρχει λαϊκή οργή απέναντι στο καθεστώς. Προφανώς αγανακτισμένα λαϊκά στρώματα απάντησαν στη βία της εξουσίας με αντιβία και την πλήρωσε ελαφρώς ένα οργανωμένο μέλος του καθεστώτος. Ίσως όχι το σωστότερο αλλά η βία της εξουσίας προκαλεί την λαϊκή αντιβία.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
panos291 έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:30 Μονος του επεσε τρεχοντας, οταν καποιος του έδειξε ενα σαπουνι. Αυτο στους απλυτους λειτουργει οπως ο σταυρός στα βαμπίρ, το βαζουν στα ποδια.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 2802 Απαντήσεις