Με χαρά βλέπουμε τη διάσπαση του ρωσικού κόμματος στην Ελλάδα.Αυτοί που βρίζουν είναι το μισό κόμμα και αυτός που βρίζεται το άλλο μισό.
Δεν θα ξαναγίνει ποτέ κυβέρνηση συριζανέλ.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Με χαρά βλέπουμε τη διάσπαση του ρωσικού κόμματος στην Ελλάδα.Αυτοί που βρίζουν είναι το μισό κόμμα και αυτός που βρίζεται το άλλο μισό.
Συγκυβέρνηση Νρας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ;πατησιωτης έγραψε: 03 Απρ 2022, 11:58Με χαρά βλέπουμε τη διάσπαση του ρωσικού κόμματος στην Ελλάδα.Αυτοί που βρίζουν είναι το μισό κόμμα και αυτός που βρίζεται το άλλο μισό.
Δεν θα ξαναγίνει ποτέ κυβέρνηση συριζανέλ.
Για ποιό λόγο όχι με το ΠΑΣΟΚ με το οποίο επίσης έχεις διασυνδέσεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Απρ 2022, 12:00 Συγκυβέρνηση Νρας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ;
Εχω δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις και στα δύο αυτά πολιτικά κόμματα
Διασυνδέσεις έχω σε ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματαπατησιωτης έγραψε: 03 Απρ 2022, 12:04Για ποιό λόγο όχι με το ΠΑΣΟΚ με το οποίο επίσης έχεις διασυνδέσεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Απρ 2022, 12:00 Συγκυβέρνηση Νρας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ;
Εχω δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις και στα δύο αυτά πολιτικά κόμματαΦθάνει,δεν χρειάζεται κάποιος άλλος.
Δεν ξέρω για τον dtri2020, τον Unique, τον Kolovrat ή τον georgebi, αλλά άσε με να αναφέρω μια παλιά αρβανίτικη παροιμία...
Ένας είναι ο ΠαράδεισοςHector Buas έγραψε: 03 Απρ 2022, 10:26Εσύ είσαι πολύ καλός άνθρωπος...George_V έγραψε: 03 Απρ 2022, 10:23Κι εγώ έχω ένα φίλο γιατρό στην Αθήνα που είναι μουσουλμάνος και χτες τον πήρα τηλέφωνο να του πω καλό Ραμαζανι.Beria έγραψε: 02 Απρ 2022, 22:53 Οι Εβραίοι φίλοι μου στο fb εύχονται πάντως στους μουσουλμάνους Ramadan Mubarak
Tι μιζέρια σας έπιασε τώρα;
Και οι τρεις αβρααμικες εορτάζουν την Σαρακοστή
Δε βλέπω το λόγο γιατί να είμαστε απλά αξεστοι προς φιλικά μας πρόσωπα απλά επειδή έχουν άλλη θρησκεία από μας και δε μας ενοχλούν.
Το ίδιο και ο γιατρός με παίρνει τηλέφωνο και μου εύχεται Καλό Πάσχα, Χριστούγεννα κτλ.
Θα πας στον Ισλαμικό παράδεισο...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αδιάβαστο σε πιανω σύντροφε συντονιστή...Beria έγραψε: 03 Απρ 2022, 13:34 ...
Ένας είναι ο Παράδεισος
Εν κόλποις Αβραάμ εύχονται και οι τρεις θρησκείες
Ο ισλαμικός παράδεισος είναι ο πενταστερος.Hector Buas έγραψε: 03 Απρ 2022, 16:15Αδιάβαστο σε πιανω σύντροφε συντονιστή...Beria έγραψε: 03 Απρ 2022, 13:34 ...
Ένας είναι ο Παράδεισος
Εν κόλποις Αβραάμ εύχονται και οι τρεις θρησκείες
Που γράφει στην Αγία Γραφή για παρθένες και άλλες τέτοιες "γήινες" απολαύσεις που υπάρχουν στο Κοράνι? Πουθενά...
Ο ισλαμικός παράδεισος είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δείξε κατανόηση, έχουν πέσει πολύ τα ποσοστάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:50όπως και να 'χει είναι υποκρισίαCitroenakias έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:49Το ότι είναι άθεος δεν σημαίνει πως θα πρέπει να είναι και ασεβής. Καλά κάνει λοιπόν που εύχεται στους συμπολίτες μας για τον εορτασμό του ραμαζανιουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:42 δεν έχω πρόβλημα όταν οι πολιτικοί αρχηγοί εύχονται για τις γιορτές μουσουλμάνων
άλλωστε, έχουμε μουσουλμανική μειονότητα Ελλήνων στη Θράκη
αυτό που με χαλάει είναι η υποκρισία ενός που δηλώνει άθεος αλλά σπεύδει σε θρησκευτικές εορτές να ευχηθεί, μπας και πιάσει κάναν πελάτη