vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:38
Kauldron έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:28
ασφαλώς επιθυμώ την καταδίκη της ΧΑ γιατί έχω προσωπικά πειστεί ότι μέλη της έχουν διαπράξει εγκλήματα.
Γιατί έχεις προσωπικά πεισθεί, ή γιατί η προσωπική σου εμπάθεια/απέχθεια κατά του εθνικισμού σ' έχει πείσει?
Αν ήταν τα ίδια "πειστήρια" για κάποιο άλλο κόμμα, οι περισσότεροι απ' αυτούς που ζητούν την καταδίκη της ΧΑ, θα έλεγαν οτι δεν είναι αρκετά (ειδικά αν αφορούσαν το κόμμα που στηρίζουν).
Δεν είσαστε το μοναδικό αυτοαποκαλούμενο εθνικιστικό κόμμα ούτε έχω δηλώσει ότι επιθυμώ τη φυλάκιση στελεχών άλλων εθνικιστικών κομμάτων.
Το αυτό και για οποιαδήποτε ιδεολογία μου είναι απεχθής. Μην τα μπερδεύεις λοιπόν, εδώ έχουμε συγκεκριμένα εγκλήματα που φτάσανε μέχρι τους φόνους. Έχουμε μία οργάνωση που διέπεται από τις αρχές του ναζισμού, δηλαδή από μία ιδεολογία φύσει εγκληματική. Αυτό δε σημαίνει ασφαλώς ότι όποιος είναι ναζιστής είναι κι εγκληματίας, γιατί άλλωστε πολλοί δηλώνουν ιδεολόγοι αλλά μένουν σε θεωρητικό επίπεδο και δεν προχωράνε στην πράξη.
Το θέμα με εσάς είναι ότι εκμεταλλευόμενοι μία οικονομική κρίση και τις συνέπειές της, εκδηλωθήκατε σε πρακτικό επίπεδο. Ρώτησα το Λύκο τι σημαίνει θα γινόσαστε πιό ακραίοι στο βαθμό που θα ενισχύεστε ως κόμμα και περιμένω μία απάντηση. Αν κάνατε επιθέσεις σε αλλοδαπούς, σκοτώνατε κόσμο με την εκλογική σας άνοδο στο 7%, τι θα έπρεπε να περιμένουμε αν φτάνατε πχ στο 17 ή στο 27%; Ό,τι έκαναν τα πρότυπά σας στη Γερμανία;
To μοναδικό ίσως δεν είναι, όμως είναι το μεγαλύτερο. Τα ίδια ακούγονταν και για τον Καρατζαφέρη όταν ήταν στη Βουλή (πριν την άνοδο της ΧΑ). Φασίστες, ναζί, και δε συμμαζεύεται. Για τον Καρατζαφέρη, φορ φάκς σέηκ. Και φυσικά είχε γίνει και επίθεση, μετά από την ομιλία του Καρατζαφέρη κάπου το 2008 στη Θεσσαλονίκη, και άτομο με ελληνική σημαία είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Αλλά όλα οκ, "φασίστας" ήταν.
Αν τη θέση της ΧΑ εκλογικά την έπαιρνε ο Τζήμερος, πχ, η Αριστερά (παρέα με τη ΝΔ, για διαφορετικούς λόγους) θα ζητούσε τη φυλάκιση του Τζήμερου, και πάει λέγοντας.
Αν κάνατε επιθέσεις σε αλλοδαπούς
Οι "επιθέσεις σε αλλοδαπούς" (τρίχες κατσαρές, τις πιο πολλές φορές μεταξύ τους μαχαιρώνονται, αλλά τότε είναι οκ), στη συντριπτική τους πλειοψηφία αναφέρονται σε εποχές πρό της ανόδου της ΧΑ.
σκοτώνατε κόσμο με την εκλογική σας άνοδο στο 7%
Ποιός "κόσμος" σκοτώθηκε εκτός απ' τον Φύσσα? Δηλαδή όταν είχε δολοφονηθεί ο Τεμπονέρας, θα έπρεπε να κατηγορηθεί ολόκληρη η ΝΔ? Σου υπενθυμίζω, οτι η ΝΔ ΜΕΤΑ την καταδίκη Καλαμπόκα, τον χαρακτήριζε "Αγωνιστή".
Ομοίως, όταν συνελλήφθη η 17Ν, οι "εγκέφαλοι" ήταν στην ΠΑΚ. Τί έγινε, εκεί δεν υπάρχει σύνδεση με το κόμμα?
Ό,τι έκαναν τα πρότυπά σας στη Γερμανία;
Ηλιθιότητες. Οι Έλληνες Εθνικιστές του Μεταξά πολέμησαν ΚΑΤΑ της ναζιστικής Γερμανίας, αν θέλεις να πάμε στην περίοδο. Αλλά το να φαντάζεσαι Άουσβιτς και ξέρω 'γω είναι εντελώς βλακώδες. Μήπως να πιστέψουμε οτι αν το ΚΚΕ πάρει την εξουσία θα μας στείλει, όλους τους αντιφρονούντες στα γκούλαγκ? Ή μήπως τα γκούλαγκ δεν υπήρχαν.
Ο τρόπος σκέψης σου δείχνει εμπάθεια καθώς και ιδεοληψία. Νομίζω οτι πρέπει να έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό, και να δείς τους πραγματικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, και συγκεκριμένα τον κίδνυνο της ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, και να σταματήσεις να κυνηγάς μάγισσες.