Περαστικά. Λίγη υπομονή ακόμη και θα περάσει.Cecily Anne έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:41 Εγώ δεν την παλεύω άλλο καραντίνα, ο κώλος μου θα γίνει σαν πολεοδομικό τετράγωνο από την ξάπλα. Αφήστε που όλη νύχτα ονειρεύομαι σνίτσελ και μπέργκερ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Είμαι θετικός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απαγορεύονται αυτά στην καραντίνα;Cecily Anne έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:41 Εγώ δεν την παλεύω άλλο καραντίνα, ο κώλος μου θα γίνει σαν πολεοδομικό τετράγωνο από την ξάπλα. Αφήστε που όλη νύχτα ονειρεύομαι σνίτσελ και μπέργκερ.
- Cecily Anne
Άφησα το πιτόγυρο στα 2.5 και θα το βρω στα 3.5.sharp έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:52Απαγορεύονται αυτά στην καραντίνα;Cecily Anne έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:41 Εγώ δεν την παλεύω άλλο καραντίνα, ο κώλος μου θα γίνει σαν πολεοδομικό τετράγωνο από την ξάπλα. Αφήστε που όλη νύχτα ονειρεύομαι σνίτσελ και μπέργκερ.
Άντε να δούμε!!!!Gherschaagk έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:51Περαστικά. Λίγη υπομονή ακόμη και θα περάσει.Cecily Anne έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:41 Εγώ δεν την παλεύω άλλο καραντίνα, ο κώλος μου θα γίνει σαν πολεοδομικό τετράγωνο από την ξάπλα. Αφήστε που όλη νύχτα ονειρεύομαι σνίτσελ και μπέργκερ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
Έψαξα τώρα να βρώ πόστ σου. Χαίρομαι που είσαι καλά!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2022, 23:50Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
![]()
Έψαξα τώρα να βρώ πόστ σου. Χαίρομαι που είσαι καλά!![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Μαδουραίος
Είμαι θετικός και χωρίς εμβόλιο το περνάω μόνο με καταρροή και ελαφρό πονοκέφαλο
Εμβολιάκηδες πήζετε και πονάτε;
Εμβολιάκηδες πήζετε και πονάτε;
Ούτε εγώ αισθανόμουν δύσπνοια. Μπήκα στο νοσοκομείο όταν το οξυγόνο έπεσε στο 91. Μέσα στο νοσοκομείο, κάποια στιγμή έπεσε στο 86.Gherschaagk έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:14Αυτό είναι τρομακτικό.Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:13Τίποτα δεν κατάλαβα αρχικά. Απλά το είδα στο 89 κάποια στιγμή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:09 Όταν σου έπεσε το οξυγόνο είχες και δυσπνοια; Θα το καταλαβαινες χωρίς οξυμετρο;
Και όταν βγήκα στο νοσοκομείο, ήμουν απομονωμένος στο σπίτι και νόμιζα ότι ήμουν μιά χαρά. στις 10 ημέρες πήγα να κάνω τεστ γιά να μου επιτραπεί να κυκλοφορώ και διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να περπατήσω από το πάρκιγκ του νοσοκομείου μέχρι το σημείο δειγματοληψίας (50 μέτρα). Επρεπε να σταματάω κάθε 10 μέτρα να παίρνω ανάσα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ ελαφριά την είχα περάσει αρχές Γενάρη, με λίγο πυρετό και βήχα (με δύο δόσεις Pfizer). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την 13η ημέρα ξαναβγήκα αρνητικός για να μπορέσω να δουλέψω ύστερα από συχνά τεστ ανά διήμερο περίπου. Δεν παρατήρησα επιπλοκές όπως κόπωση μετά. Από βδομάδα χτυπάω και 3η δόση.
Σε σπίτι μένεις ή στην απομόνωση, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: 02 Απρ 2022, 20:41 Εγώ δεν την παλεύω άλλο καραντίνα, ο κώλος μου θα γίνει σαν πολεοδομικό τετράγωνο από την ξάπλα. Αφήστε που όλη νύχτα ονειρεύομαι σνίτσελ και μπέργκερ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
πως πάς?, σταθεροποιήθηκε οξυγόνο?Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
πόσο φορτίο αρπαξες βρε παιδι και σε έριξε έτσι?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Otto Weininger
Σταθεροποιείται αλλά αργά. Ακόμα μέσα είμαι.argouen έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:11πως πάς?, σταθεροποιήθηκε οξυγόνο?Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
πόσο φορτίο αρπαξες βρε παιδι και σε έριξε έτσι?![]()
Οσο για το φορτίο, ναι πρέπει να άρπαξα πολύ πράμα, μου άλλαξε τα φώτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι ,δυστυχώς έτσι φαίνεται.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:29Σταθεροποιείται αλλά αργά. Ακόμα μέσα είμαι.argouen έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:11πως πάς?, σταθεροποιήθηκε οξυγόνο?Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
Και πάλι περαστικά
Από τη στιγμή που η Σέσι άρχισε να γράφει για πιτόγυρα, όλα καλά. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
περαστικά και πάλι ρε συ. Με τόσο κόσμο που θα βλέπεις στο φαρμακείο είσαι στην πρώτη γραμμήOtto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:29Σταθεροποιείται αλλά αργά. Ακόμα μέσα είμαι.argouen έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:11πως πάς?, σταθεροποιήθηκε οξυγόνο?Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
Γω εχέσθην την πρώτη φορά, τον Οκτώβριο κι είχα κόψει και το τσιγάρο για μερικές μέρες. Την 5η μέρα ,αφού δεν είχα συμπτώματα, δε γαμιέται... ξανακύλησα κανονικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις