!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:12
Naida έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:53
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)

:wave:

Εχεις βγάλει την μάσκα;
εντάξει η αποκατάσταση θέλει χρόνο και στην αρχή θα είσαι αδύναμος αλλά να μην απογοητευτείς και στενοχωριέσαι, θα επανέρχεσαι μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο.
Μάσκα δεν έχω καθόλου, με τα μυτακια περνάει το οξυγόνο.
Τώρα για την αδυναμία που λες, δε μπορώ να κάνω ούτε 3 βήματα χωρίς να φουσκώσω.
Κατάλαβα. Ναι αυτή η αδυναμία είναι το ζόρι αλλά είναι παροδική, αυτό να σκέφτεσαι και να εχεις όσο μπορείς καλή ψυχολογία. Είναι μια δύσκολη κατάσταση ίσως πρωτόγνωρη για σένα, αλλά θα την ξεπεράσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:14 Θα με βρίσετε,το ξέρω, αλλά οι μπολιασμένοι θα έπρεπε να αποφύγετε την 3η δόση και ειδικά Πφάιζερ.
Όσοι κολλάτε, το περνάτε χειρότερα κι από ανεμβολίαστους.
εισαι βλακας.

αφου το ζητας το βρισιμο, οριστε, μη σου χαλασουμε χατηρι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Gherschaagk έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:47
Στύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 01:22 Να μη κάνατε σαν πρόβατα την 3η πουτάνα δόση.
Χθες βρέθηκα με ανοσοκατεσταλμένη με 2 αυτοάνοσα και άσθμα, τριτοδοσική που το πέρασε και της είπαν πως αν δεν είχε κάνει την τρίτη δόση θα είχε μπει νοσοκομείο. Με το που της έπεσε το οξυγόνο στο 94 της έδωσαν ότι υπήρχε από εισπνεόμενο και κορτιζόνη για να την γλυτώσουν και το κατάφεραν.

Σταματήστε να γράφετε μαλακίες.
ψιτ κοπελια, στο πχορουμ εισαι. αν σταματησουν οι μαλακιες, το κλεισαμε. :roll:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:49
Gherschaagk έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:47
Στύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2022, 01:22 Να μη κάνατε σαν πρόβατα την 3η πουτάνα δόση.
Χθες βρέθηκα με ανοσοκατεσταλμένη με 2 αυτοάνοσα και άσθμα, τριτοδοσική που το πέρασε και της είπαν πως αν δεν είχε κάνει την τρίτη δόση θα είχε μπει νοσοκομείο. Με το που της έπεσε το οξυγόνο στο 94 της έδωσαν ότι υπήρχε από εισπνεόμενο και κορτιζόνη για να την γλυτώσουν και το κατάφεραν.

Σταματήστε να γράφετε μαλακίες.
ψιτ κοπελια, στο πχορουμ εισαι. αν σταματησουν οι μαλακιες, το κλεισαμε. :roll:
:cry :cry :cry :cry
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)

Θα επικαλεστώ τον γαμώσταυρο και αθυρόστομο Ιωαννίδη:" η ζωή είναι ένας αγώνας , ή πέφτεις κάτω και ψοφάς ή σηκώνεσαι και πολεμάς". :smt023
Στύγιος

Ασέβαστος έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:46
Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:14 Θα με βρίσετε,το ξέρω, αλλά οι μπολιασμένοι θα έπρεπε να αποφύγετε την 3η δόση και ειδικά Πφάιζερ.
εισαι βλακας.

Ευχαριστώ , 2 φορές κόλλησα και το πέρασα ασυμπτωματικά και επίσης 2 φορές έδωσα μετά αίμα.Πάρε τον πούλο τώρα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Στύγιος έγραψε: 01 Απρ 2022, 19:15
εισαι βλακας.

Ευχαριστώ , 2 φορές κόλλησα και το πέρασα ασυμπτωματικά και επίσης 2 φορές έδωσα μετά αίμα.Πάρε τον πούλο τώρα.
πρωτη φορα το ξαναλες. η μπορει χιλιοστη.

εξακολουθεις να εισαι βλακας, ακομη κι αν το εχεις περασει ασυμπτωματικος, η αν εχεις δωσει αιμα. ισως τοσο βλακας που δεν καταλαβαινεις οτι τα παραπανω δεν σε κανουν ειδικο στον κοβιντ.

οποτε, μιλα για κανα ορθογραφικο λαθος, που κατεχεις, και ασε την ιατρικη για τους γιατρους.

Στύγιος

Ασέβαστος έγραψε: 01 Απρ 2022, 19:52
Στύγιος έγραψε: 01 Απρ 2022, 19:15

εισαι βλακας.

πρωτη φορα το ξαναλες. η μπορει χιλιοστη.

εξακολουθεις να εισαι βλακας, ακομη κι αν το εχεις περασει ασυμπτωματικος, η αν εχεις δωσει αιμα. ισως τοσο βλακας που δεν καταλαβαινεις οτι τα παραπανω δεν σε κανουν ειδικο στον κοβιντ.

οποτε, μιλα για κανα ορθογραφικο λαθος, που κατεχεις, και ασε την ιατρικη για τους γιατρους.
Ok ,είμαι βλάκας και πεπερασμένης νοημοσύνης , ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να ξεδιπλώσετε την άπειρη σοφία σας επί παντός επιστητού. :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 01 Απρ 2022, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:09 Σήμερα πάλι rapid test το πρωί στις 8.00. Αρνητικό. Κανένα σύμπτωμα, είτε σε μένα, είτε σε μέλος της Οικογένειας. Οι άλλοι που είμασταν μαζί, νοσούν. Παράξενο.
Καλά δεν το είχες περάσει πριν λίγο καιρό; Αν το είχαν περάσει και οι δικοί σου τότε απλα έχετε ανοσία.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

vagabondo έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:49

Αλουμινένιος ρε! :P
(Το σίδερο σκουριαζει ) :003:
Πες 'τανταλένιος'

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%B9%CE%BF
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Καλή αποκατάσταση Όττο!

Είχα πολλές μέρες να μπω στο νήμα και δεν πήρα είδηση τι συνέβη...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2022, 18:59
Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:09 Σήμερα πάλι rapid test το πρωί στις 8.00. Αρνητικό. Κανένα σύμπτωμα, είτε σε μένα, είτε σε μέλος της Οικογένειας. Οι άλλοι που είμασταν μαζί, νοσούν. Παράξενο.
Καλά δεν το είχες περάσει πριν λίγο καιρό; Αν το είχαν περάσει και οι δικοί σου τότε απλα έχετε ανοσία.
Πότε, βρε; Εμείς το περάσαμε το 2020, φθινόπωρο.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Cavaliere έγραψε: 02 Απρ 2022, 19:08 Πότε, βρε; Εμείς το περάσαμε το 2020, φθινόπωρο.
Θα θυμάμαι λάθος. Ίσως είσαστε από τους λίγους που η ανοσία απέναντι στην Άλφα έχει ισχύ και για την Όμικρον.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Green Dragon έγραψε: 02 Απρ 2022, 19:29
Cavaliere έγραψε: 02 Απρ 2022, 19:08 Πότε, βρε; Εμείς το περάσαμε το 2020, φθινόπωρο.
Θα θυμάμαι λάθος. Ίσως είσαστε από τους λίγους που η ανοσία απέναντι στην Άλφα έχει ισχύ και για την Όμικρον.
Οκτώβρη-νοέμβρη του 20 νόσησα, Μάη έκανα εμβόλιο, Δεκέμβρη το "τρίτο".
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ δεν την παλεύω άλλο καραντίνα, ο κώλος μου θα γίνει σαν πολεοδομικό τετράγωνο από την ξάπλα. Αφήστε που όλη νύχτα ονειρεύομαι σνίτσελ και μπέργκερ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”