!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ρε γκερ, ειλικρινά δεν πιάνω πού θες να καταλήξεις με τις αναρτήσεις αυτές. Αντιλαμβάνομαι ότι θα έπρεπε να είχα αντιληφθεί κάτι, αλλά δεν το αντιλαμβάνομαι τελικά. Αντιληπτό;
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Δεν έκανες τον κόπο να το ψάξεις. Έψαξες στα σκουπίδια βρήκες μια αηδία και μας το φέρνεις νομίζοντας ότι κάνεις κάτι δημιουργικό. Καλά όχι και ότι φημίζεσαι για τη νοημοσύνη σου.
https://www.news247.gr/koinonia/i-elena ... 75966.html
Σκάι Ξεφτίλες.
- EKPLIKTIKOS
Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Μαδουραίος
Καλημέρα Έκτορα.
- taxalata xalasa
κεφτες αυτοςJimmy81 έγραψε: 02 Απρ 2022, 01:37 Ωστόσο, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Μάρκου Σεφερλή περί φυλάκισής της και καταβολής αποζημίωσης 100.000 ευρώ.
![]()
Πύρρειος νίκη. Ήθελε φυλάκιση της αντιπάλου και 100.000 ευρώ ο διαχρονικά ατάλαντος κεφτές Σεφερλής. Τελικά οι λαοί έχουν και τους κωμικούς που τους αξίζουν. Αχαχούχα.![]()
ξυνανοστη σαλτσα αυτη
ασχλουμαστε με τα λυμα...
Τελικά οι λαοί έχουν και τους κωμικούς και τους δηθεναδες που τους αξίζουν. Αχαχούχα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η ελευθερία του λόγου έχει όρια καθορισμένα απο την πολιτεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
- taxalata xalasa
gassim έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:48Η ανελευθερία του λόγου έχει όρια καθορισμένα απο την πολιτεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εγώ αντιθέτως έχω την εντύπωση ότι η Ακρίτα είναι ένα ακόμη έντεχνο* σούργελο που δεν σέβεται την ελευθερία λόγου γιατί θεωρεί ότι μόνον η συνομοταξία του δικαιούται να χρησιμοποιεί υποτιμητικό/κλπ λόγο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
*Και από έντεχνους προχωκάγκουρες ...ινφλουένσερς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Όχι αν πιστεύει ότι είναι κοκορόμυαλοι οι θεατές του, αλλά είναι πράγματι κοκορόμυαλοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
Ένας καραγκιόζης που λέει μαλακίες είναι.
Συμφωνώ ότι είναι ταλαντούχος αλλά τι να το κάνεις;
Σκάι Ξεφτίλες.
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Άλλη μία από τις χιλιάδες καθυστεριές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:54Εγώ αντιθέτως έχω την εντύπωση ότι η Ακρίτα είναι ένα ακόμη έντεχνο* σούργελο που δεν σέβεται την ελευθερία λόγου γιατί θεωρεί ότι μόνον η συνομοταξία του δικαιούται να χρησιμοποιεί υποτιμητικό/κλπ λόγο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
*Και από έντεχνους προχωκάγκουρες ...ινφλουένσερςάλλο τίποτα.
Σκάι Ξεφτίλες.
Ρίξε έναν ορισμό και για την πασιονάρια των έντεχνων.ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 02 Απρ 2022, 12:01Όχι αν πιστεύει ότι είναι κοκορόμυαλοι οι θεατές του, αλλά είναι πράγματι κοκορόμυαλοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα ανησυχούσα αν θεωρούσες προχωρημενιά αυτό που έγραψα.ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 02 Απρ 2022, 12:02Άλλη μία από τις χιλιάδες καθυστεριές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:54Εγώ αντιθέτως έχω την εντύπωση ότι η Ακρίτα είναι ένα ακόμη έντεχνο* σούργελο που δεν σέβεται την ελευθερία λόγου γιατί θεωρεί ότι μόνον η συνομοταξία του δικαιούται να χρησιμοποιεί υποτιμητικό/κλπ λόγο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
*Και από έντεχνους προχωκάγκουρες ...ινφλουένσερςάλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση η λέξη έντεχνος στο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2022, 12:03Ρίξε έναν ορισμό και για την πασιονάρια των έντεχνων.ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 02 Απρ 2022, 12:01Όχι αν πιστεύει ότι είναι κοκορόμυαλοι οι θεατές του, αλλά είναι πράγματι κοκορόμυαλοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
Σκάι Ξεφτίλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay