Δηλαδή τι περιμένεις; Να αναστήσουμε τον τότε πρόεδρο και να τον βάλουμε στη φυλακή;
Ώρες ώρες με τρομάζει η παραφυσική προσέγγιση των πραγμάτων από κάποιους...
Γιατι δεν το κανα ε οταν ηταν ζωντανος;
Βρε πουλάκι μου μου ζητάς να καταδικάσω τη δύση για τις ατομικές μπόμπες.
Την καταδικάζω. Και με ρωτάς γιατί δεν την καταδίκασα όταν δεν ζούσα;
Τι παρανοϊκό τριπάκι είναι αυτό;
Μεταξύ μας συζητάμε. Δεν γράφεις στον προπάππο μου.
Βλέπεις ότι εγώ σου λέω ευθέως για τα εγκλήματα της δύσης. Εσύ δυσκολεύεσαι πολύ να μιλήσεις για τα εγκλήματα της Ρωσίας και ειδικά αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου.
Δηλαδή τι περιμένεις; Να αναστήσουμε τον τότε πρόεδρο και να τον βάλουμε στη φυλακή;
Ώρες ώρες με τρομάζει η παραφυσική προσέγγιση των πραγμάτων από κάποιους...
Γιατι δεν το κανα ε οταν ηταν ζωντανος;
Βρε πουλάκι μου μου ζητάς να καταδικάσω τη δύση για τις μπόμπες.
Σου εξηγω οτι ετσι ειναι οι πολεμοι, δυστυχως. Δεν ειχαν εναλλακτικη. Δες πως ελευθερωσαν τον πειραια οι βρετανοι. Ποσοι αμαχοι πεθαναν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Πως ξερειςβοτι φταιν οι ρωσοι; οι Ουκρανοι σκοτωνουν τους δικους τους που φευγουν.
Σίγουρα!
Σε μια πόλη με πολλές μέρες Ρωσική κατοχή οι Ρώσοι άφησαν ανενόχλητους Ουκρανούς οπλοφόρους μα κυκλοφορούν και να σκοτώνουν και πολλοί πολίτες που ήταν εκεί θέλησαν να φύγουν όταν αποχωρούσαν οι Ρώσοι.
Πως και δεν σκότωσαν οι Ουκρανοί κάνα 5άρι εκατομμύρια συμπατριώτες τους που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους μέχρι τώρα και τους σκοτώνουν εκεί που αποχωρούν οι Ρώσοι;
Και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω, καταλαβαίνεις τι γραφεις;
Ξερεις ποτε σκοτωθηκαν; ελεγξες την θερμοκρασια τους; καταλαβαινω τι γραφω; δεν ειναι σωστο να προτρεχεις σε συμπερασματα σε ενα πολεμο.Μπορει οι σκηνες να ειναι τρβηγμενες στην Καλιφορνια. Μπορει να τους σκοτωσαν ρωσοι, ουκρανοι. Εγω λεω δεμ ξερω τι εγινε. Εσυ που ξερεις, πρεπει να εισαι ο Κλουζο.
Ιστορικά, όταν αποχωρούν κατακτητές από μια κατακτημένη πόλη και βρίσκονται πτώματα πολιτών πυροβολημένα στους δρόμους συμβαίνει να πιστεύουν όλοι ότι τους πυροβόλησαν οι κατακτητές.
Δεν ξέρουν μάλλον αυτοί
Και τα στούντιο στο Χόλιγουντ δεν σκέφτηκαν να κάνουν το ίδιο κόλπο και στην Χερσώνα η το Ιρπίν, τώρα τους κατέβηκε η ιδέα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Σίγουρα!
Σε μια πόλη με πολλές μέρες Ρωσική κατοχή οι Ρώσοι άφησαν ανενόχλητους Ουκρανούς οπλοφόρους μα κυκλοφορούν και να σκοτώνουν και πολλοί πολίτες που ήταν εκεί θέλησαν να φύγουν όταν αποχωρούσαν οι Ρώσοι.
Πως και δεν σκότωσαν οι Ουκρανοί κάνα 5άρι εκατομμύρια συμπατριώτες τους που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους μέχρι τώρα και τους σκοτώνουν εκεί που αποχωρούν οι Ρώσοι;
Και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω, καταλαβαίνεις τι γραφεις;
Ξερεις ποτε σκοτωθηκαν; ελεγξες την θερμοκρασια τους; καταλαβαινω τι γραφω; δεν ειναι σωστο να προτρεχεις σε συμπερασματα σε ενα πολεμο.Μπορει οι σκηνες να ειναι τρβηγμενες στην Καλιφορνια. Μπορει να τους σκοτωσαν ρωσοι, ουκρανοι. Εγω λεω δεμ ξερω τι εγινε. Εσυ που ξερεις, πρεπει να εισαι ο Κλουζο.
Ιστορικά, όταν αποχωρούν κατακτητές από μια κατακτημένη πόλη και βρίσκονται πτώματα πολιτών πυροβολημένα στους δρόμους συμβαίνει να πιστεύουν όλοι ότι τους πυροβόλησαν οι κατακτητές.
Δεν ξέρουν μάλλον αυτοί
Και τα στούντιο στο Χόλιγουντ δεν σκέφτηκαν να κάνουν το ίδιο κόλπο και στην Χερσώνα η το Ιρπίν, τώρα τους κατέβηκε η ιδέα.
Σωστες μεν, επαγωγικες δε σκεψεις.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Σου εξηγω οτι ετσι ειναι οι πολεμοι, δυστυχως. Δεν ειχαν εναλλακτικη. Δες πως ελευθερωσαν τον πειραια οι βρετανοι. Ποσοι αμαχοι πεθαναν.
Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2022, 01:22
Οι Δυτικοί "φίλοι" μας, επιδόδονταν (από τότε) στη τοκογλυφία.
Γερμανούχτεν δεν είχαμε ακόμα, αλλά οι Αγγλοι μας είχανε σκίσει.
Οι Γερμανούχτεν είχαν τους περισσότερους φιλέλληνες. Και οι Αγγλούχτεν και οι Γαλλούχτεν. Ρωσούχτεν δεν είχε, μόνον Έλληνες που έμεναν στη χώρα.
Γερμανοί φιλέλληνες? Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
Για Άγγλους και Γάλλους, ναι. Αλλά άλλο οι Άγγλοι (ως άτομα) άλλο η χώρα.
sharp έγραψε: 02 Απρ 2022, 01:21
Οι γύφτοι σαπάκια της δδρ στέλνουν.
Ούτε καν κύριο άρμα μάχης δε στέλνουν. Πάλι καλά που δε στείλανε κανένα τάιγκερ από το δεύτερο Παγκόσμιο.
Έχουν ένα οι Άγγλοι σε μουσείο, νομίζω (κλασικά, δεν έχουν και τίποτα δικό τους στα μουσεία τους).
Και θα τα πουλήσουν κιόλας, νομίζω δεν το δωρίζουν.
μίστερ μαξ έγραψε: 02 Απρ 2022, 10:19
Εχεις τεκμηριωση για την τελευταια προταση; αν και πιο πιθανη αιτια ειναι να φυγανε λογω των ΟυκρανοΝαζι, των Αζοφ δηλαδη.
Επί ...Αζόφ πάντως οι πόλεις είχαν πληθυσμό.
Επί Πούτιν δεν έχει μείνει σπίτι όρθιο.
Από το κακό στο χειρότερο. Από ναζί σε υπερναζί.
Μαριούπολη πριν την εισβολή
Μαριούπολη μετά την εισβολή
η χαρα του αμερικανου, του βρωπέου και του ρωσσου και του ου κρανιου.... ανοικοδομηση.... εργασια, ταξη και ασφαλεια.... οι κατασκευαστικές και τα ανεθνικα πολυεθνικα funds τριβουν τα χεριατς και ανοιγουνι Fοίνον φίνον αφριζείνον με συνοδεία ορεκτικώνε και προφανώς με ψητές ή γιαχνιστές νεκρές κατσαρίδες βυθού θαλάσσης και άλλα πτώματα πασπαλισμέν με φύτρες vegan.....
Επί ...Αζόφ πάντως οι πόλεις είχαν πληθυσμό.
Επί Πούτιν δεν έχει μείνει σπίτι όρθιο.
Από το κακό στο χειρότερο. Από ναζί σε υπερναζί.
Μαριούπολη πριν την εισβολή
Μαριούπολη μετά την εισβολή
η χαρα του αμερικανου, του βρωπέου και του ρωσσου και του ου κρανιου.... ανοικοδομηση.... εργασια, ταξη και ασφαλεια.... οι κατασκευαστικές και τα ανεθνικα πολυεθνικα funds τριβουν τα χεριατς και ανοιγουνι Fοίνον φίνον αφριζείνον με συνοδεία ορεκτικώνε και προφανώς με ψητές ή γιαχνιστές νεκρές κατσαρίδες βυθού θαλάσσης και άλλα πτώματα πασπαλισμέν με φύτρες vegan.....
Για το ύφος της περιγραφής.
αν δοκιμασεις το ζουμι θα ανάψει και το λαμπατερ...
Πάντως στη Μαριούπολη πριν τον πόλεμο οι μισοί σχεδόν κάτοικοι της ήταν "ρωσόφιλοι". Ρωσόφωνοι όλοι ήταν εκεί. Πολλοί πήγαν στη Ρωσία και στο Ντόνετσκ πάντως για να γλιτώσουν τις ζωές τους. Οι Ουκρανοί λένε οτι οι Ρώσοι τους πήγαν χωρίς τη θέληση τους. Οι Ρώσοι δεν το δέχονται αυτό. Εδώ ρεπορταζ https://www.bbc.com/news/world-europe-60894142
Πάντως μου κάνει εντύπωση που τα δυτικά μμε δεν έχουν βγάλει πρόσφυγες από τη Μαριουπολη να μιλήσουν. Κοινώς μάλλον δεν είναι η κατάσταση εκεί άσπρο μαύρο όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι 2 πλευρές. Και οι ναζοφ έχουν κάνει εγκλήματα εκεί και οι Ρώσοι βομβαρδίζουν την περιοχή. Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής πλέον μάλλον δεν είναι με καμία από τις 2 πλευρές. Ούτε με τους Ρώσους, ούτε με τους Εθνικιστές Ουκρανούς.
Αν εννοείς το βομβαρδισμό επί γερμανικής Κατοχής, μια μαλακια κ μισή έκαναν οι Βρετανοι
Η τανάλια για να κλείσει τους Ουκροναζί και λοιπούς στο Ντόνμπας έχει μήκος μόνο 40 χιλιόμετρα για να ενωθούν τα δύο στόμια.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2022, 01:22
Οι Δυτικοί "φίλοι" μας, επιδόδονταν (από τότε) στη τοκογλυφία.
Γερμανούχτεν δεν είχαμε ακόμα, αλλά οι Αγγλοι μας είχανε σκίσει.
Οι Γερμανούχτεν είχαν τους περισσότερους φιλέλληνες. Και οι Αγγλούχτεν και οι Γαλλούχτεν. Ρωσούχτεν δεν είχε, μόνον Έλληνες που έμεναν στη χώρα.
Γερμανοί φιλέλληνες? Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
Για Άγγλους και Γάλλους, ναι. Αλλά άλλο οι Άγγλοι (ως άτομα) άλλο η χώρα.
Και πάλι, η ύπαρξη μεμονωμένων ατόμων δε σημαίνει οτι το κράτος ήταν φιλικό προς την Ελλάδα.
Η Αυστρία, συγγενής τους χώρα, δεν ήταν καθόλου φιλική προς εμάς.