ισχύει. και φυσικά τα ΜΜΕ κονομάν από ανάλογες ιστορίες.
Η Νικολούλη παίρνει 100 χιλιάρικα για κάθε τούνελ.
ισχύει. και φυσικά τα ΜΜΕ κονομάν από ανάλογες ιστορίες.
Εδώ κάθονται και αναλύουν τι χρώμα κοστούμι φοράει για το αν βρήκε τον δολοφόνο
Κάποιος δικαστής που θα έχει την ψυχραιμία και την εκπαίδευση να αναλύσει όλα τα δεδομένα και να απονείμει τη σωστή ποινή.Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:37 Ποιος θα ήταν πιο δίκαιο να αναλάβει την απονομή δικαιοσύνης στη δεδομένη περιπτωση; καποιος τυπου Ντεξτερ Μοργκαν ή Τζον Κραμερ;
Σοβαρά ;;elchav έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:47 έχουν μαζευτεί για λυντσάρισμα έξω από το πατρικό της βλαμμένης και πετάγεται ένας μπάρμπας ανάμεσα στα καριολίκια και τα καντήλια που φεύγουν και λέει
"το ντελίβερυ είμαστε, για άνοιξε"
top kek![]()
![]()
![]()
Εγώ ήθελα να γίνω ιατροδικαστής αλλά έγινα οπτικόςΣέρπικο έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:34 Στην ιατροδικαστική σχολή,πάντως, υπάρχει έλλειψη φοιτητών.
Ευκαιρία είναι , τώρα και με αυτήν την υπόθεση,να αυξηθεί η προσέλευση.
Άντε,και μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμου παραδίδουμε στο πχωρουμ.
Εγώ για την ταινία μιλάω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:47τα ντοκιμαντέρ βέβαια. Είδα και την ταινία, αλλά έχανε κάπως σε σημαντικά στοιχεία , ειδικά στο δεύτερο μισό, που θα εμβαθυνανε την υπόθεση.
Ναι, ο πιτσιρικάς νομίζω είχε ελληνικό επίθετο. Σε αυτό προτιμώ τα real crime, έχουν περισσότερες λεπτομερείες. Θα μπορούσαν να το κάνουν και πιο σκληρό. Κάπου ασχολήθηκε πολύ με τα πλάνα ο σκηνοθέτης. Στο πρώτο μισό το πάει τέλεια, αν και αυτές οι συζητήσεις στο φόρουμ είναι καθημερινες, δεν προκαλούν εντύπωση.BigChiefWahoo έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:34Εγώ για την ταινία μιλάω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:47τα ντοκιμαντέρ βέβαια. Είδα και την ταινία, αλλά έχανε κάπως σε σημαντικά στοιχεία , ειδικά στο δεύτερο μισό, που θα εμβαθυνανε την υπόθεση.
Από τα ελάχιστα φιλμ που με έχουν φρικάρει κυριολεκτικά.
Πολύ "άρρωστη" ταινία.
Από τις πιο "αυστραλέζικες" ταινίες έβερ.
Αν θυμάμαι καλά,στην ίδια υπόθεση ήταν μπλεγμένος και ένας Έλληνας ή σε μία άλλη παρόμοια που είχε σοκάρει τη χώρα των καγκουρώ ;
Άρα καλά θυμόμουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:38
Ναι, ο πιτσιρικάς νομίζω είχε ελληνικό επίθετο. Σε αυτό προτιμώ τα real crime, έχουν περισσότερες λεπτομερείες. Θα μπορούσαν να το κάνουν και πιο σκληρό. Κάπου ασχολήθηκε πολύ με τα πλάνα ο σκηνοθέτης. Στο πρώτο μισό το πάει τέλεια, αν και αυτές οι συζητήσεις στο φόρουμ είναι καθημερινες, δεν προκαλούν εντύπωση.
Ευκολακι,με τόσα ΜΜΕ,άνετα φτιάχνει κάποιος, προφίλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:46Με σκέτο πτυχίο ή και διδακτορικό ιατροδικαστικής δεν κάνεις βήμα. Χρειάζεται συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού (λέμε τώρα) του Πάντειου.Σέρπικο έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:34 Στην ιατροδικαστική σχολή,πάντως, υπάρχει έλλειψη φοιτητών.
elchav έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:47 έχουν μαζευτεί για λυντσάρισμα έξω από το πατρικό της βλαμμένης και πετάγεται ένας μπάρμπας ανάμεσα στα καριολίκια και τα καντήλια που φεύγουν και λέει
"το ντελίβερυ είμαστε, για άνοιξε"
top kek![]()
![]()
![]()
Ε τα βιντεακια τώρα, μόνο για υποθέσεις που δεν έχουν ντοκιμαντέρ λένε. Εκτός αν υπάρχει κάνα καλό podcast, όοως του timesuck. Αλλά ντοκιμαντερ έχει πολύ καλά για την υπόθεση, θα βρεις σίγουρα. Εγώ κατεβάζω και από libgen αν μου προκαλεί μια υπόθεση το ενδιαφέρον, στις ΗΠΑ το true crime το έχουν εξελίξει πολύ. Εδώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα, κάτι σάχλες του σομπολουBigChiefWahoo έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:43Άρα καλά θυμόμουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:38
Ναι, ο πιτσιρικάς νομίζω είχε ελληνικό επίθετο. Σε αυτό προτιμώ τα real crime, έχουν περισσότερες λεπτομερείες. Θα μπορούσαν να το κάνουν και πιο σκληρό. Κάπου ασχολήθηκε πολύ με τα πλάνα ο σκηνοθέτης. Στο πρώτο μισό το πάει τέλεια, αν και αυτές οι συζητήσεις στο φόρουμ είναι καθημερινες, δεν προκαλούν εντύπωση.
Τώρα πριν λίγο που πάτησα στο YouTube για να κάνω παράθεση το τρέιλερ,είδα ότι μου πέταξε δεκάδες docs για την υπόθεση αυτή καθώς και άλλα ερασιτεχνικά βιντεάκια που έχουν φτιάξει διάφοροι τύποι και τύπισσες.
Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τόσο υλικό.Θα καθήσω κάποια στιγμή να δω κανένα καλό για να θυμηθώ τα της ιστορίας.
Otto Weininger ακούει ; (ελπίζω να σε βρίσκω ΟΚ)
Δες τότε τη σειρά ντοκυμαντέρ 60 Minutes Australia,θα σου αρέσουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:55
Ε τα βιντεακια τώρα, μόνο για υποθέσεις που δεν έχουν ντοκιμαντέρ λένε. Εκτός αν υπάρχει κάνα καλό podcast, όοως του timesuck. Αλλά ντοκιμαντερ έχει πολύ καλά για την υπόθεση, θα βρεις σίγουρα. Εγώ κατεβάζω και από libgen αν μου προκαλεί μια υπόθεση το ενδιαφέρον, στις ΗΠΑ το true crime το έχουν εξελίξει πολύ. Εδώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα, κάτι σάχλες του σομπολου
Υπάρχουν και οι αδικίες στην ζωή, τύπε.zteo έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:30Εγώ ήθελα να γίνω ιατροδικαστής αλλά έγινα οπτικόςΣέρπικο έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:34 Στην ιατροδικαστική σχολή,πάντως, υπάρχει έλλειψη φοιτητών.
![]()
zteo έγραψε: 01 Απρ 2022, 21:30Εγώ ήθελα να γίνω ιατροδικαστής αλλά έγινα οπτικόςΣέρπικο έγραψε: 01 Απρ 2022, 20:34 Στην ιατροδικαστική σχολή,πάντως, υπάρχει έλλειψη φοιτητών.
![]()