enterprise-psi έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:45
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν στην τηλεόραση εκτός από τα νούμερα ακροαματικότητας.
Άμα ο άλλος θέλει να είναι γνωστός ως μαλάκας, φυσικά. Το ότι κάνεις τηλεόραση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνεις αναξιοπρεπής και θα κάνεις τα πάντα για τα νούμερα.
Όχι ρε αυτή είναι χάλια.
Εγώ όταν ακούω ξωτικό φαντάζομαι Spoiler
There are decades where you fuck around and days where you find out
Εγώ σκέφτομαι κάτι σε πιο παραδοσιακό, που λέγαμε σαν ξωτικό κι εννοούσαμε άσχημη. Κάτι σαν τον πατέρα της κοπελιάς που ανέβασες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 18 Σεπ 2018, 22:02
Εγώ σκέφτομαι κάτι σε πιο παραδοσιακό, που λέγαμε σαν ξωτικό κι εννοούσαμε άσχημη. Κάτι σαν τον πατέρα της κοπελιάς που ανέβασες.
έχω την εντύπωση ότι ο Χιούγκο Γουίβιγκ λεχει πέραση στις γυναίκες και θεωρείται γοητευτικός. Δεν είμαι σίγουρος,ας τοποθετηθούν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το πρόβλημα δεν ειναι ότι ειναι άσχημη. Το πρόβλημα ειναι οτι την κραξανε, ενώ κατα πάσα πιθανότητα της κάνανε σκαουτινγκ απο το αλλο παιχνίδι που παρουσίαζε η Καγιά και κέρδισε αυτη, αλλά δήθεν η Καγιά εκανε οτι της θύμιζε κατι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
enterprise-psi έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:45
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν στην τηλεόραση εκτός από τα νούμερα ακροαματικότητας.
Άμα ο άλλος θέλει να είναι γνωστός ως μαλάκας, φυσικά. Το ότι κάνεις τηλεόραση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνεις αναξιοπρεπής και θα κάνεις τα πάντα για τα νούμερα.
Λοιπόν, κάθησα και το είδα κι εγώ αυτό. Οι περισσότερες (μιλώντας σαν άντρας όχι σα μάνατζερ μοντέλων) δε μ' άρεσαν καν. Πήρε το μάτι μου μία της οποίας δεν έχουν δείξει το πλήρες κάστινγκ αλλά κάτι πολύ γρήγορα στιγμιότυπα, η οποία είναι πανέμορφη κι ανυπομονώ να τη δούμε μετά:
33.56
34.05
34.16
34.30 (αυτή που κάνει την περιστροφή)
Ντάξει η κοπελάρα, απ' τα ελάχιστα δευτερόλεπτα φάινεται θεά. Περιμένετε να τη δούμε.
Σχετικά με τον καράφλα. Ήταν υπερβολικός, αλλά του δίνω ένα κάποιο δίκιο. Δε μπορεί να είσαι έτσι και να θες να γίνει τοπ μόντελ ρε παιδιά να έχουμε μία αίσθηση. Σα να πηγαίνει ο άλλος 1.50 και να λέει θέλω να παίξω NBA.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 19 Σεπ 2018, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Uppercut έγραψε: 19 Σεπ 2018, 01:47
Λοιπόν, κάθησα και το είδα κι εγώ αυτό. Οι περισσότερες (μιλώντας σαν άντρας όχι σα μάνατζερ μοντέλων) δε μ' άρεσαν καν. Πήρε το μάτι μου μία της οποίας δεν έχουν δείξει το πλήρες κάτσινγκ αλλά κάτι πολύ γρήγορα στιγμιότυπα, η οποία είναι πανέμορφη κι ανυπομονώ να τη δούμε μετά:
33.57
34.05
34.16
Ντάξει η κοπελάρα, απ' τα ελάχιστα δευτερόλεπτα φάινεται θεά. Περιμένετε να τη δούμε.
Σχετικά με τον καράφλα. Ήταν υπερβολικός, αλλά του δίνω ένα κάποιο δίκιο. Δε μπορεί να είσαι έτσι και να θες να γίνει τοπ μόντελ ρε παιδιά να έχουμε μία αίσθηση. Σα να πηγαίνει ο άλλος 1.50 και να λέει θέλω να παίξω NBA.
ασιατοφιλος και εσυ με λατρεια στα μπιμπελο και στις γυναικες πολυεργαλεια?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Uppercut έγραψε: 19 Σεπ 2018, 01:47
Λοιπόν, κάθησα και το είδα κι εγώ αυτό. Οι περισσότερες (μιλώντας σαν άντρας όχι σα μάνατζερ μοντέλων) δε μ' άρεσαν καν. Πήρε το μάτι μου μία της οποίας δεν έχουν δείξει το πλήρες κάτσινγκ αλλά κάτι πολύ γρήγορα στιγμιότυπα, η οποία είναι πανέμορφη κι ανυπομονώ να τη δούμε μετά:
33.57
34.05
34.16
ασιατοφιλος και εσυ με λατρεια στα μπιμπελο και στις γυναικες πολυεργαλεια?
Για να μη μπερδευτούμε, δε λέω την τύπισσα με τα μαύρα, αλλά αυτήν με το τζιν σορτσάκι.