Περαστικά ρε φίλε.To ίδιο κι εγώ με τη Δ , αντιθρομβωτικές ενέσεις + αντιβίωση προληπτικά (ανεμβολίαστος και λόγω ηλικίας) με εντολή της ιατρού .Τελικά δε χρειάστηκε ,την πέρασα ασυμπτωματικά.Otto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
Από χθες ευτυχώς άρχισε να υποχωρεί αυτός ο φριχτός πονόλαιμος αφού πρώτα για 2 μέρες μου χορηγουσαν ενδοφλέβια αντιφλεγμονώδη/παυσίπονα και κορτιζόνη.
Ένας πονόλαιμος που συν τοις άλλοις, παραλίγο να είναι υπεύθυνος για σοβαρή ουρολοίμωξη αφού περίπου 50 ώρες δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό.
Εννοείται με υποστήριξη οξυγόνου από την πρώτη στιγμή, έναρξη αντιικής αγωγής, προληπτικά αντιπηκτικα.
Αντοχή ούτε για 5 βήματα, ενώ η αξονική έδειξε ζημιά στον πνεύμονα ευτυχώς αναστρέψιμη.
Αυτά τα ολίγα, ευχαριστώ πολύ όλους όσους δείξατε ενδιαφέρον, ελπίζω σε μερικές μέρες να τα ξαναπούμε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
-
stergiosbik
Otto που είσαι ρε;
Δώσε κάνα σημάδι ζωής γιατί ανησυχούμε.
Δώσε κάνα σημάδι ζωής γιατί ανησυχούμε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Otto Weininger πώς πάει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να πάνε καλά όλα κι άλλο κακό να μη σε βρει.Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αντε με το καλο,δυναμη
Οττο, αν επιτρέπεται, και χωρίς να μπεις σε λεπτομέρειες, ανήκες σε κάποια άλλη κατηγορία υψηλότερου κινδύνου*; (*πέραν την του επαγγέλματος)
ενα ναι ή όχι,
περαστικά, όπως και να χει
ενα ναι ή όχι,
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Όχι, τίποτα.Orion22 έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:45 Οττο, αν επιτρέπεται, και χωρίς να μπεις σε λεπτομέρειες, ανήκες σε κάποια άλλη κατηγορία υψηλότερου κινδύνου*; (*πέραν την του επαγγέλματος)
ενα ναι ή όχι,
Αλουμινένιος ρε!Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
(Το σίδερο σκουριαζει )
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
Εχεις βγάλει την μάσκα;
εντάξει η αποκατάσταση θέλει χρόνο και στην αρχή θα είσαι αδύναμος αλλά να μην απογοητευτείς και στενοχωριέσαι, θα επανέρχεσαι μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:48Όχι, τίποτα.Orion22 έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:45 Οττο, αν επιτρέπεται, και χωρίς να μπεις σε λεπτομέρειες, ανήκες σε κάποια άλλη κατηγορία υψηλότερου κινδύνου*; (*πέραν την του επαγγέλματος)
ενα ναι ή όχι,
συντομα σπίτι σου, φιλε, και με ταχεία επαναφορά, σε όλα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- EKPLIKTIKOS
Όταν σου έπεσε το οξυγόνο είχες και δυσπνοια; Θα το καταλαβαινες χωρίς οξυμετρο;
- Otto Weininger
Μάσκα δεν έχω καθόλου, με τα μυτακια περνάει το οξυγόνο.Naida έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:53Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 17:34 Χθες ολοκληρώθηκε η αγωγή, τώρα προσπαθούν να μου σταθεροποιήσουν το οξυγόνο (χωρίς την υποστήριξη φυσικά), ώστε να μπορέσω να πάρω εξιτήριο και να ξεκινήσω τη μακρά περίοδο αποκατάστασης (2-6 μήνες μου είπαν, ευελπιστώ το συντομότερο)
![]()
Εχεις βγάλει την μάσκα;
εντάξει η αποκατάσταση θέλει χρόνο και στην αρχή θα είσαι αδύναμος αλλά να μην απογοητευτείς και στενοχωριέσαι, θα επανέρχεσαι μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο.
Τώρα για την αδυναμία που λες, δε μπορώ να κάνω ούτε 3 βήματα χωρίς να φουσκώσω.
- Otto Weininger
Τίποτα δεν κατάλαβα αρχικά. Απλά το είδα στο 89 κάποια στιγμή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:09 Όταν σου έπεσε το οξυγόνο είχες και δυσπνοια; Θα το καταλαβαινες χωρίς οξυμετρο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό είναι τρομακτικό.Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:13Τίποτα δεν κατάλαβα αρχικά. Απλά το είδα στο 89 κάποια στιγμή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Απρ 2022, 18:09 Όταν σου έπεσε το οξυγόνο είχες και δυσπνοια; Θα το καταλαβαινες χωρίς οξυμετρο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις