Νταλάρας– Εκτιμώ απεριόριστα τον Μπιθικώτση, όπως άλλωστε κι όλους, όσους μόχθησαν για να στηθεί το λαϊκό μας τραγούδι. Εγώ είμαι ένας πολύ καινούργιος ακόμη, που βρίσκεται στο πρώτο στάδιο των προσπαθειών του. Αυτά...
– Γιώργο, αυτό δεν είναι απάντηση. Το να εκτιμάς τον Γρηγόρη δεν σημαίνει ότι δέχεσαι πως ερμηνεύει εκείνος καλύτερα το «21»...
Νταλάρας– Λοιπόν, συμφωνώ πως έγινε θόρυβος γύρω από την ερμηνεία του «Εικοσιένα». Δεν τον έκανα όμως εγώ τον θόρυβο αυτό. Κι ούτε ευθύνομαι καθόλου... Άλλοι μίλησαν, εγώ δεν είπα τίποτα.
– Να πεις τώρα!
Νταλάρας– Σύμφωνοι! Αλλά τι να πω;
– Εμείς θα σου πούμε τι να πεις;
Νταλάρας– Ακούστε. Για μένα δεν τρέχει τίποτα. Ο θόρυβος που έγινε, ασχέτως αν βγαίνει νικητής ο Μπιθικώτσης ή εγώ, με ωφέλησε. Ανέβηκε το τραγούδι, ανέβηκα κι εγώ. Αυτό είναι!
– Δεν είναι καθόλου «αυτό». Να απαντήσεις καθαρά: εσύ ή ο Μπιθικώτσης ερμηνεύει καλύτερα το τραγούδι;
Νταλάρας– Θα ήταν βλακεία να κρίνω εγώ. Το κοινό κρίνει. Και η πώληση των δίσκων.
– Και τι λέει η πώληση των δίσκων;
Νταλάρας– Πουλάω περισσότερους δίσκους εγώ. Αυτή τη γνώμη σχημάτισα από μία επίσκεψή μου σε διάφορα πρατήρια. Ζήτησα δίσκους δικούς μου του «21» και μου απάντησαν: «Πουλήθηκαν.
Θέλετε να σας δώσουμε με ερμηνεία Μπιθικώτση;».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τι Vs; Ο άλλος τους κάνει ερωτήσεις λες και ανακρίνει κάνα σίριαλ κίλερ ο επιθεωρητής κάλαχαν. Μια χαρά απαντήσεις έδωσε, διπλωματικες. Επίσης ο μπιθικωτσης ήταν όντως τραγουδιστής της Χουντας. Δε θυμάμαι τον Νταλάρα να τραγουδάει τον ύμνο της η στις εκδηλώσεις της χούντας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Απρ 2022, 14:30
Τι Vs; Ο άλλος τους κάνει ερωτήσεις λες και ανακρίνει κάνα σίριαλ κίλερ ο επιθεωρητής κάλαχαν. Μια χαρά απαντήσεις έδωσε, διπλωματικες. Επίσης ο μπιθικωτσης ήταν όντως τραγουδιστής της Χουντας. Δε θυμάμαι τον Νταλάρα να τραγουδάει τον ύμνο της η στις εκδηλώσεις της χούντας.
Επίσης αλήθεια λέει ο άνθρωπος, ακόμα και σήμερα το τραγούδι το συγκεκριμένο από τον Χόρχε το ακούμε, όχι από Μπιθικώτση.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Αίσθηση προκαλεί μία σειρά φωτογραφιών από το άλμπουμ του Τάκη Πανανίδη με τίτλο «Αυτόπτης φωτομάρτυρας στην Οδό Ονείρων» (εκδόσεις Τόπος), στις οποίες εμφανίζεται μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας να τραγουδάει σε γιορτή για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, στον Βόλο.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αίσθηση προκαλεί μία σειρά φωτογραφιών από το άλμπουμ του Τάκη Πανανίδη με τίτλο «Αυτόπτης φωτομάρτυρας στην Οδό Ονείρων» (εκδόσεις Τόπος), στις οποίες εμφανίζεται μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας να τραγουδάει σε γιορτή για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, στον Βόλο.
Ε στον Βόλο τώρα. Δεν πιάνεται. Άλλωστε εκεί ψηφίζουν μπεο, άρα είναι ακόμα υπέρ της χούντας. Δεν θίχτηκε κανεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.