Νομίζω ότι τον αδικείς τον Πούτιν.nemo έγραψε: 01 Απρ 2022, 11:31 μονο ενας χαμηλου επιπεδου δεν καταλαβαινει απο λεπτες ισορροπίες που διαταράχθηκαν
και τοτε και τωρα
Καταλαβαίνει. Δεν είναι ότι είναι και χαζός...
Νομίζω ότι τον αδικείς τον Πούτιν.nemo έγραψε: 01 Απρ 2022, 11:31 μονο ενας χαμηλου επιπεδου δεν καταλαβαινει απο λεπτες ισορροπίες που διαταράχθηκαν
και τοτε και τωρα
Αυτά τα κομάντο πιάστηκαν?dna replication έγραψε: 01 Απρ 2022, 11:19 νατοϊκοί μάχονται στην Ουκρανία
οι ΗΠΑ έβγαλαν κατεπειγουσα απεγνωσμένη έκκληση να αποσυρθούν όλοι οι αμερικανοί πολιτες απο την Ουκρανία. Ταυτόχρονα επιβεβαιωσαν οτι αμερικανοί πολιτες πιάστηκαν αιχμάλωτοι
Πιθανές περιπτώσεις:sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:58 Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υποστηρίζουν τον ακροδεξιό Πούτιν, επειδή λέει ψέμματα πως είναι κάτι άλλο; Κι ο Χίτλερ αυτό έκανε τότε.
Εννοούσα φυσικά αριστερούς, όχι σαν τον χρυσαυγίτη που ενοχλήθηκε. Να πω ότι η Ρωσία του Πούτιν είχε ένα είδος σοσιαλισμού θα το καταλάβαινα. Το κοινωνικό κράτος στη Ρωσία είναι ανύπαρκτο και η ψαλίδα πλούσιων φτωχών πολύ μεγάλη.stavmanr έγραψε: 01 Απρ 2022, 11:40Πιθανές περιπτώσεις:sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:58 Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υποστηρίζουν τον ακροδεξιό Πούτιν, επειδή λέει ψέμματα πως είναι κάτι άλλο; Κι ο Χίτλερ αυτό έκανε τότε.
1) Είναι κι αυτή μία δουλειά, δεν είναι ντροπή.
2) Ιδεοληπτικός ψυχαναγκασμός
3) Λατρεία συνωμοσιολογικών θεωριών για Ελ, Ρως, Νεφελίμ και Ελοχίμ
4) Θρησκειολογική παρεκτροπή (ορθοδοξίες κι άλλα κουραφέξαλα).
5) Ροπή προς αυταρχικά και απολυταρχικά προσωποκεντρικά καθεστώτα.
Συμπλήρωσε κι εσύ.
Αποναζιστοποίηση της Ρωσίας;nick έγραψε: 01 Απρ 2022, 12:03 Οι κάτοικοι του belgorod υποδέχτηκαν με λουλούδια τους ουκρανούς στρατιώτες.
Ο Ποροαενκο, ΠτΔ, ελεγε πως θα κανονισειωτα ρωσακια, να μην πανε νηπιαγωγιο, να ζουν σε καταφυγια. Οποταν, λογικό.nick έγραψε: 01 Απρ 2022, 12:03 Οι κάτοικοι του belgorod υποδέχτηκαν με λουλούδια τους ουκρανούς στρατιώτες.
Πάει το Σούμι, πάει το Βλάτσιnick έγραψε: 01 Απρ 2022, 12:03 Οι κάτοικοι του belgorod υποδέχτηκαν με λουλούδια τους ουκρανούς στρατιώτες.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είναι ενάντια στη Δύση.sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:58 Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υποστηρίζουν τον ακροδεξιό Πούτιν, επειδή λέει ψέμματα πως είναι κάτι άλλο; Κι ο Χίτλερ αυτό έκανε τότε.
https://whatis.techtarget.com/definition/Godwins-lawsharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:58 Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υποστηρίζουν τον ακροδεξιό Πούτιν, επειδή λέει ψέμματα πως είναι κάτι άλλο; Κι ο Χίτλερ αυτό έκανε τότε.
Ο μπιν Λάντεν ήταν αριστερός;sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 11:48Εννοούσα φυσικά αριστερούς, όχι σαν τον χρυσαυγίτη που ενοχλήθηκε. Να πω ότι η Ρωσία του Πούτιν είχε ένα είδος σοσιαλισμού θα το καταλάβαινα. Το κοινωνικό κράτος στη Ρωσία είναι ανύπαρκτο και η ψαλίδα πλούσιων φτωχών πολύ μεγάλη.stavmanr έγραψε: 01 Απρ 2022, 11:40Πιθανές περιπτώσεις:sharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:58 Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υποστηρίζουν τον ακροδεξιό Πούτιν, επειδή λέει ψέμματα πως είναι κάτι άλλο; Κι ο Χίτλερ αυτό έκανε τότε.
1) Είναι κι αυτή μία δουλειά, δεν είναι ντροπή.
2) Ιδεοληπτικός ψυχαναγκασμός
3) Λατρεία συνωμοσιολογικών θεωριών για Ελ, Ρως, Νεφελίμ και Ελοχίμ
4) Θρησκειολογική παρεκτροπή (ορθοδοξίες κι άλλα κουραφέξαλα).
5) Ροπή προς αυταρχικά και απολυταρχικά προσωποκεντρικά καθεστώτα.
Συμπλήρωσε κι εσύ.
Καλό, αλλά τι καταλαβαίνουν τα αμερικανάκια από Χίτλερ... Ο Πούτλερ παρουσιάζει πολλά συμπτώματα, οι προθέσεις για αποκατάσταση του αδίκου που έγινε στη Ρωσία, οι διαδοχικές προσαρτήσεις με την τελική εισβολή και βέβαια η υποστήριξη προς και από ακροδεξιούς στην ΕυρώπηΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Απρ 2022, 13:20https://whatis.techtarget.com/definition/Godwins-lawsharp έγραψε: 01 Απρ 2022, 09:58 Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υποστηρίζουν τον ακροδεξιό Πούτιν, επειδή λέει ψέμματα πως είναι κάτι άλλο; Κι ο Χίτλερ αυτό έκανε τότε.
![]()