Δεν εκανε κατι κακο, αλλα ακομα και αν εκανε, παλι δεν θα επρεπε να χασει το δικαιωμα να μιλα. Αυτο ενοχλει την υπογα της ΝΔ και επιχειρει λιντσαρισμα. Ειναι γνωστοι δημολρατες αλλωστεΠτολεμαίος έγραψε: 01 Απρ 2022, 04:16Να το βουλώσει ίσως;μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:04Και τι φταιει η Ακριτα; αλλες αγαμες θυγατερες δεν υπαρχουν;panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:53
Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.
Κάνει ότι κάνει ας βγάλει το σκασμό τουλάχιστον, ας κρατησει και λίγο τσίπα η θεγατερα. Που αναιρεί τον εαυτό της συνεχώς και το παίζει δίκαιη κριτής των πάντων.
Η πουτσα που πεφτει από τη σελίδα Έλενα Ακρίτα FAKE news πάντως είναι ιστορική.
Την έχει κάνει σουργελο και μπαίνουν και διάφοροι αυλοκολακες να κράξουν και καλά και τρώνε ακόμα μεγαλύτερη ληψω αυτοί![]()
Για τον Μπάμπη τον πιλότο και για τον βασανιστή του σκύλου στα κάγκελα η θυγατέρα, για την πισπιριγκου και για την ψωλα την λοατκι απαγωγεα παιδιών "ε, ας μην τους κρέμασουμε και στα μανταλάκια"..
Σημειωτέον, είναι η μοναδική κάτοχος αθανατων σκυλιών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Ο σύριζα θα φταίει και οι δικαιωματιστες.Parrot έγραψε: 01 Απρ 2022, 02:55 Μια άλλη περίπτωση ακόμα παλιότερα, μιας αμερικανίδας που διαδραματίστηκε στην Ελλάδα το 1961, η οποία στραγγάλισε τα τρία της παιδιά.
Δυο χρόνια μετά πήρε χάρη και επέστρεψε στην Αμερική..![]()
Πάω στοιχημα πως οι ποινές στην παλαιά "σοβαρή και πειθαρχημενη" Ελλάδα θα ήταν πιο χαλαρές από τώρα. Όπως είναι πχ στην λατινική Αμερική, όπου δεν υπάρχει πουθενά θανατική ποινή, και σε πολλά κράτη δεν υπάρχουν ισόβια. Μπορεί επειδή είναι κοινωνίες που είναι πιο "χαοτικές" και "συνηθισμένες" στη βία; δεν έχουν την ανάλογη κοινωνική συνοχή, έτσι ώστε και δικαιολογεί σκληρές ποινές; πρέπει να μας πει κάποιος ειδικός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι, άλλη περίπτωση, οι διαφορές είναι πάρα πολλές για να απαριθμηθούν. Και πήρε μόνο νομικά συγχωροχάρτι, κατά τα άλλα απ' ό,τι φαίνεται όλη της τη ζωή στο τρελάδικο θα την περάσει ή με βαριά φάρμακα.Parrot έγραψε: 01 Απρ 2022, 02:47 Μια μάνα το 2020 στην Ιρλανδία δολοφόνησε τα τρία της παιδιά, διαγνώστηκε με ψυχική νόσο και αθώωθηκε..
Εδώ πώς και η επιστήμη έδωσε συγχωροχάρτι..; Άλλη περίπτωση..;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Την διάβασα.Πτολεμαίος έγραψε: 01 Απρ 2022, 04:16Να το βουλώσει ίσως;μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:04Και τι φταιει η Ακριτα; αλλες αγαμες θυγατερες δεν υπαρχουν;panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:53
Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.
Κάνει ότι κάνει ας βγάλει το σκασμό τουλάχιστον, ας κρατησει και λίγο τσίπα η θεγατερα. Που αναιρεί τον εαυτό της συνεχώς και το παίζει δίκαιη κριτής των πάντων.
Η πουτσα που πεφτει από τη σελίδα Έλενα Ακρίτα FAKE news πάντως είναι ιστορική.
Την έχει κάνει σουργελο και μπαίνουν και διάφοροι αυλοκολακες να κράξουν και καλά και τρώνε ακόμα μεγαλύτερη ληψω αυτοί![]()
Για τον Μπάμπη τον πιλότο και για τον βασανιστή του σκύλου στα κάγκελα η θυγατέρα, για την πισπιριγκου και για την ψωλα την λοατκι απαγωγεα παιδιών "ε, ας μην τους κρέμασουμε και στα μανταλάκια"..
Σημειωτέον, είναι η μοναδική κάτοχος αθανατων σκυλιών.
Πολύ ξύλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τι έγραψε αυτό το άθλιο πλάσμα? μου αρέσει που την απολάμβανα μικρή όταν ήμουν σε κάποιο περιοδικό που είχε στήλη...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα σκυλιά και οι φωτογραφίες με την Βουγιουκλάκη ήταν εντελώς κρίπι.
Και όλα τα υπόλοιπα πολύ διαφωτιστικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όταν σχολιάζουμε ένα κείμενο, βάζουμε και λινκ του. Το αναφέρουν ρητώς οι κανόνες του φόρουμ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εφόσον είναι οφφ τοπικ, απαντώ στον Πτολεμαίο και επανέρχομαι στο θέμα του νήματος.
Η μάνα τα έφαγε.
Η μάνα τα έφαγε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δε θα την βγάλει καθαρή μέσα στις φυλακές και το εύχομαι.
Υπάρχουν μανάδες που έχουν καταδικαστεί επειδή αυτο τοκράτος τις έβαλε εκεί επειδή κάποιο άλλο σκουπίδι πέιραξε τα δικά τους παιδιά, μανάδες που είναι μέσα γιατι σκότωσαν το καθίκι που τις καταπίεζε και βασάνιζε και τώρα το παιδί τους μεγαλώνει στην καλύτερη με παππου γιαγιά, βλέποντας το μόνο στα επισκεπτήρια. Μια τέτοια μάνα όταν έχει δίπλα της αυτό το απόβλητο δε νομίζω να είναι και πολύ ψύχραιμη.
Ευχομαι και ελπίζω στο νόμο των φυλακών αφού ο νομος των πολιτισμένων χαϊδεύει τους απολίτιστους.
Καμία σχέση, συνωνυμία.
Υπάρχουν μανάδες που έχουν καταδικαστεί επειδή αυτο τοκράτος τις έβαλε εκεί επειδή κάποιο άλλο σκουπίδι πέιραξε τα δικά τους παιδιά, μανάδες που είναι μέσα γιατι σκότωσαν το καθίκι που τις καταπίεζε και βασάνιζε και τώρα το παιδί τους μεγαλώνει στην καλύτερη με παππου γιαγιά, βλέποντας το μόνο στα επισκεπτήρια. Μια τέτοια μάνα όταν έχει δίπλα της αυτό το απόβλητο δε νομίζω να είναι και πολύ ψύχραιμη.
Ευχομαι και ελπίζω στο νόμο των φυλακών αφού ο νομος των πολιτισμένων χαϊδεύει τους απολίτιστους.
Εκεί πήγα στην 25η Μαρτίου.
Καμία σχέση, συνωνυμία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επειδή το θέμα αυτό έρχεται και επανέρχεται να πούμε τα εξής : ο νόμος για τις άγαμες θυγατέρες έχει καταργηθεί προ πολλού.Η Ακρίτα όμως δεν έχει πάρει σύνταξη με αυτό το νόμο.Η Ακρίτα πήρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ σύνταξη με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβερνήσεως Ενώσεως Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου το 1964 όταν πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Λουκής Ακρίτας που ήταν σημαντικός Κύπριος πολιτικός και στέλεχος της ΕΚ.Είναι άλλο πράγμα αυτό.panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:53Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:47Παρανομα; γιατι δεν φταιτε οσους ψηφισαν τον νομο; δεν υπαρχουν νδ αγαμες θυγατερες;panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:34
Το β στο απαντησε ο λουγκοζι. Στο α) γιατι ως αγαμη θυγατερα επαιρνε την συνταξη του βουλευτη μπαμπά της. Μετα φταιει ο Σοιμπλε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά είπαμε, αλλά δεν είμαστε Αμερική να περιμένεις πως σε γυναικεία ελληνική φυλακή θα παίξει νόμος της φυλακής όπως στις ανδρικές πχ.Ερμής έγραψε: 01 Απρ 2022, 10:16 Δε θα την βγάλει καθαρή μέσα στις φυλακές και το εύχομαι.
.......
Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο. Πιθανότατα θα την φοβούνται όλες και θα την αποφεύγουν μην τις δηλητηριάσει και δουν τα ραδίκια ανάποδα.
Α ακομα χειρότερο δηλαδή.πατησιωτης έγραψε: 01 Απρ 2022, 10:27Επειδή το θέμα αυτό έρχεται και επανέρχεται να πούμε τα εξής : ο νόμος για τις άγαμες θυγατέρες έχει καταργηθεί προ πολλού.Η Ακρίτα όμως δεν έχει πάρει σύνταξη με αυτό το νόμο.Η Ακρίτα πήρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ σύνταξη με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβερνήσεως Ενώσεως Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου το 1964 όταν πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Λουκής Ακρίτας που ήταν σημαντικός Κύπριος πολιτικός και στέλεχος της ΕΚ.Είναι άλλο πράγμα αυτό.panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:53Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:47
Παρανομα; γιατι δεν φταιτε οσους ψηφισαν τον νομο; δεν υπαρχουν νδ αγαμες θυγατερες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ πήρε σύνταξη σε ηλικία 9 χρονών;;;πατησιωτης έγραψε: 01 Απρ 2022, 10:27Επειδή το θέμα αυτό έρχεται και επανέρχεται να πούμε τα εξής : ο νόμος για τις άγαμες θυγατέρες έχει καταργηθεί προ πολλού.Η Ακρίτα όμως δεν έχει πάρει σύνταξη με αυτό το νόμο.Η Ακρίτα πήρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ σύνταξη με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβερνήσεως Ενώσεως Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου το 1964 όταν πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Λουκής Ακρίτας που ήταν σημαντικός Κύπριος πολιτικός και στέλεχος της ΕΚ.Είναι άλλο πράγμα αυτό.panos291 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:53Aυτοι που τον ψηφισαν μαλλον δεν ζουν. Οι μαλακες που δεν τον καταργουν ομως φταινε, και ειναι ολοι που περασαν και περνανε.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:47
Παρανομα; γιατι δεν φταιτε οσους ψηφισαν τον νομο; δεν υπαρχουν νδ αγαμες θυγατερες;
Πάντως ο πατέρας σύμφωνα με την Βικη πέθανε το 65.
Θυμάμαι πως είχε πει πως η μητέρα του γιού της είχε πέσει σε κώμα μετά από ατύχημα ούσα έγκυος και πως συνεχίστηκε η εγκυμοσύνη με την επίτοκο σε κώμα και πως της πήραν το μωρό με καισαρική και εκείνη έμαθε την ιστορία και πως θέλησε να το υιοθετήσει και το έκανε.
Κατ'αρχάς δεν είσαι σε θέση να μου κουνάς το δάκτυλο και να αρέσκεσαι σε ηθικά διδάγματα. Δεν γνωρίζεις τη ζωή μου, δεν μπορείς να αντιληφθείς με ποιόν άνθρωπο μιλάς μέσω ενός φόρουμ. Εγώ ίσως έχω έναν λόγο παραπάνω να οργίζομαι, διότι έχω βιώσει κακοποιητική και εκφοβιστική συμπεριφορά σαν παιδί, οπότε σκάσε. Που θα μου το παίξεις και ανώτερος με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Άντε το λοιπόν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:35Προφανώς υπάρχει ψυχιατρική διαταραχή.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Πονάει το στομάχι μου, είμαι διαλυμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
Το να ουρλιάζετε σαν όχλος και να ευχεστε ψοφους και καρκίνους δε σας κάνει ούτε καλύτερους γονείς ούτε καλύτερους ανθρώπους.
Η δράστιδα όπως επισήμαναν ψυχίατροι και ψυχολόγοι, είχε πλήρη γνωστική ικανότητα και λειτούργησε μεθοδευμένα. Το αν ευθύνεται και για τον θάνατο των άλλων δυο παιδιών, περιμένω να ''δέσουν'' και οι άλλες δυο περιπτώσεις για να εκφέρω περαιτέρω άποψη, μιας και έχω ακούσει πολλά σε προσωπικό επίπεδο από ανθρώπους του ''όχλου'',τις τελευταίες μέρες. Απ'το 2019 που έφυγε η Μαλένα, βοηθούσαν την οικογένεια να ορθοποδήσει. Και σε υλικό και σε ηθικό επίπεδο όπως προανέφερα. Σαφώς και το λυντσάρισμα είναι η εύκολη λύση. Αν υπήρχε πιθανότητα βάσει ποινικού συστήματος να εκτίσει την ποινή αυτούσια δίχως ελαφρυντικά, θα ήμουν υπέρ. Επειδή αυτό όμως δεν συμβαίνει, γι'αυτό θεωρώ πως η εσχάτη των ποινών δίδει την απάντηση σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Ετσι ώστε αν υπάρξει κάποιος - κάποια που έστω σκεφτεί μια τέτοια ενέργεια, να αποτραπεί εγκαίρως. Γνώμη μου και σ'όποιον αρέσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση