Εντάξει αν δε θέλεις κουβέντα την κόβεις με τον τρόπο σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: GYM
Ποιος ο λόγος να πας γυμναστήριο, αν δεν έχει γυναίκες; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Θέλω να δω τη μάπα του προπονητή, όταν θα του λες "ήρθα εδώ, γιατί μου είπαν ότι είστε σοβαροί".Ερμής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:57Γυμναστική θέλω να κάνω, όχι prCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:50Ρε σοβαρέψου.Ερμής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:49 Εξήγησα παραπάνω.
Χωρίς γυναίκες, χωρίς μαθητές, χωρίς φιγουρατζηδες που έρχονται για το χάζι.
Γυμναστήριο αποκλειστικά για προπόνηση χωρίς περιττό κουβεντολόι
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Έλα μου ντε. Εγώ σχεδόν πάντα κάνω με άλλον ένα ή εγώ και ο προπονητής με τη γυναίκα του. Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα. Άσε που πιεζόμαστε περισσότερο έτσι. Αν είμαι μόνη δε δοκιμάζω να αυξήσω τίποτα. Ενώ οι άλλοι με τραβάνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ορέστης 35
Ο Μπουρναζος δε σου κανει;Ερμής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:40Πονεμένη ιστορία. Ψάχνω εδώ και καιρό κανένα παλιό γυμναστήριο, κανένα ξεχασμένο σιδεραδικο που δεν μπαίνουν μέσα γυναίκες, μαθητές και μορφονιοι για τη μοστραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:38Cecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:04 Αααα... Για τα σκουώτ λες; Πφφφ, μέχρι μία Οκτώβρη θα κάνω 40ρια. Πάγκο να δω πώς θα επανέλθω. Για Πάσχα με βλέπω.![]()
με τσαντίζει όταν βλέπω τον πάγκο να είναι πιασμένος από γυναίκα (...ή από κάνα soyboy που ζορίζεται με 1 plate)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πέφτει λίιιιγο μακρυά.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Σεπ 2018, 21:29Ο Μπουρναζος δε σου κανει;Ερμής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:40Πονεμένη ιστορία. Ψάχνω εδώ και καιρό κανένα παλιό γυμναστήριο, κανένα ξεχασμένο σιδεραδικο που δεν μπαίνουν μέσα γυναίκες, μαθητές και μορφονιοι για τη μοστραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 18:38
![]()
με τσαντίζει όταν βλέπω τον πάγκο να είναι πιασμένος από γυναίκα (...ή από κάνα soyboy που ζορίζεται με 1 plate)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
θα ερθει ο Αι Βασιλης,δεν τα'μαθες;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Cecily Anne
Cecily Anne έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:55![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Cecily Anne
Με βρήκατε γλυκούλα και με δουλεύετε. Πίσσα και πουπουλα.
Αφού πέρασα τη μισή παιδική μου ηλικία κι όλη την εφηβική στα γυμναστήρια έχω μια φυσική αποστροφή, είναι λίγα τα πράγματα που μισώ οσο ένα γυμναστήριο. Προτιμώ άουτντορς ή και στο σπίτι μου. Η μόνη περίπτωση να πήγαινα ξανα γυμναστήριο είναι να πήγαινα με καμια φίλη αλλά και πάλι πιστεύω θα βαριόμουν θανάσιμα.
μόλις έπιασε το βάρος δεν κατάλαβε ότι αυτό το Σμιθ είχε διαλυθεί ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας