Και γω.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:09Προσωπικά θα ήθελα πολύ να αποδειχθεί αθώα και να μην έχει σκοτώσει το παιδί ή τα παιδιά. Δεν καταπίνεται εύκολα αυτό το πράγμα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:05Που εμπιστευεσαι τα σαινια της αστυνομιας. Λες και θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανουν πατατα.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:01
Δεν ξέρω τι βρίσκεις αστείο. Έχω γράψει ότι δεν παρακολουθώ λεπτομερώς το θέμα γιατί πραγματικά με καταθλίβει. Απλά θεωρώ ότι εφόσον υπήρχε αρκετός χρόνος να ερευνηθούν τα στοιχεία, θα έχουν βρει κάτι παραπάνω από τις υποθέσεις που κάνουμε εμείς εδώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Αρα σκεφτου ποσες φορες τα σκοτωσανε.Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:10 Πάντως αν είχε μόνο ένα παιδί και το σκότωνε, δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαλύπταν τίποτε, τα σαίνια του δημοσίου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περιμένετε τώρα μην αποδειχτεί σίριαλ κιλλερ και τα βλέπουμε τα υπόλοιπα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Καραμελίτσα
Πρέπει όμως να πούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτά τα άτυχα περιστατικά να δυσφημίσουν την πόλη και τους κατοίκους της.
Z
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ποιος να το ανακάλυπτε;Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:10 Πάντως αν είχε μόνο ένα παιδί και το σκότωνε, δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαλύπταν τίποτε, τα σαίνια του δημοσίου, όπως αποδείχτηκε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι. Το τρίτο παιδί πέθανε από κεταμίνη, που είναι δηλητήριο. Η εκδήλωση του θανάτου μετά από τη χορήγηση είναι γύρω στα 20 λεπτά και εκείνο το διάστημα (πριν το θάνατο) ήταν μόνο με τη μάνα στο νοσοκομείο.Naida έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:05Υποθέτω πως ναι. Αλλά το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι ότι δολοφονήθηκε;
Για τα άλλα παιδιά μένει να τα δέσουν με την υπόθεση γιατί εξετάζονται στο τμημα της Πάτρας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η υπόθεση είναι δύσκολη εάν δεν ομολογήσει η εάν δεν παρουσιαστούν ακλόνητες αποδείξεις θα αθωωθεί η θα καταδικαστεί με αμφιβολίες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:28 Η υπόθεση είναι δύσκολη εάν δεν ομολογήσει η εάν δεν παρουσιαστούν ακλόνητες αποδείξεις θα αθωωθεί η θα καταδικαστεί με αμφιβολίες.
AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:26 Ναι. Το τρίτο παιδί πέθανε από κεταμίνη, που είναι δηλητήριο. Η εκδήλωση του θανάτου μετά από τη χορήγηση είναι γύρω στα 20 λεπτά και εκείνο το διάστημα (πριν το θάνατο) ήταν μόνο με τη μάνα στο νοσοκομείο.
Για τα άλλα παιδιά μένει να τα δέσουν με την υπόθεση γιατί εξετάζονται στο τμημα της Πάτρας.
Το διάβασα αλλά αυτό είναι ισχυρή ένδειξη όχι αποδείξει.Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:31zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:28 Η υπόθεση είναι δύσκολη εάν δεν ομολογήσει η εάν δεν παρουσιαστούν ακλόνητες αποδείξεις θα αθωωθεί η θα καταδικαστεί με αμφιβολίες.AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:26 Ναι. Το τρίτο παιδί πέθανε από κεταμίνη, που είναι δηλητήριο. Η εκδήλωση του θανάτου μετά από τη χορήγηση είναι γύρω στα 20 λεπτά και εκείνο το διάστημα (πριν το θάνατο) ήταν μόνο με τη μάνα στο νοσοκομείο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Την συνέλαβαν λόγω ενδείξεων;zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:33Το διάβασα αλλά αυτό είναι ισχυρή ένδειξη όχι αποδείξει.Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:31zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:28 Η υπόθεση είναι δύσκολη εάν δεν ομολογήσει η εάν δεν παρουσιαστούν ακλόνητες αποδείξεις θα αθωωθεί η θα καταδικαστεί με αμφιβολίες.AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:26 Ναι. Το τρίτο παιδί πέθανε από κεταμίνη, που είναι δηλητήριο. Η εκδήλωση του θανάτου μετά από τη χορήγηση είναι γύρω στα 20 λεπτά και εκείνο το διάστημα (πριν το θάνατο) ήταν μόνο με τη μάνα στο νοσοκομείο.
Δεν πρέπει να είναι από Πάτρα όπως φαίνεται από τα επώνυμα τους.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:20 Πρέπει όμως να πούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτά τα άτυχα περιστατικά να δυσφημίσουν την πόλη και τους κατοίκους της.
Απόδειξη θεωρείται ακόμη και το ψευδές άλλωθι για μια κατηγορία. Αυτό δεν θα σταθεί σαν απόδειξη;zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:33Το διάβασα αλλά αυτό είναι ισχυρή ένδειξη όχι αποδείξει.Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:31zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:28 Η υπόθεση είναι δύσκολη εάν δεν ομολογήσει η εάν δεν παρουσιαστούν ακλόνητες αποδείξεις θα αθωωθεί η θα καταδικαστεί με αμφιβολίες.AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:26 Ναι. Το τρίτο παιδί πέθανε από κεταμίνη, που είναι δηλητήριο. Η εκδήλωση του θανάτου μετά από τη χορήγηση είναι γύρω στα 20 λεπτά και εκείνο το διάστημα (πριν το θάνατο) ήταν μόνο με τη μάνα στο νοσοκομείο.
Ενδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η μάνα είχε κάνει μαθήματα ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λόγω ισχυρών ενδείξεων όχι απλών ενδείξεων.Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:36Την συνέλαβαν λόγω ενδείξεων;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Λες να πέθαναν τυχαία από ανακοπες και τα τρία; Και μάλιστα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις να αναφέρουν ότι δεν υπήρχε κάποια παθολογία από πίσω;
Απ' ότι διάβασα, κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά στην ιατρική βιβλιογραφία.
Επίσης, η αστυνομία έκανε έρευνα, εξέτασε μάρτυρες και σχημάτισε φάκελο.
Στην ταβέρνα του Πισπιρίγκου σταματούσα στην παλιά εθνική για ψάρι. Καραβόμυλος. Τα νοστιμότερα ψάρια της ζωής μου.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση