Η ΕΕ είναι ένα τσούρμο έκφυλοι και κρετίνοι, που ξέρουν μόνο να καταναλώνουν.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:57Εγώ λέω ότι σε μια τόσο μεγάλη κρίση δεν θα αισθανόμουν ασφαλής να κάνει περίεργους αυτοσχεδιασμούς η όποια Ελληνική κυβέρνηση, την στιγμή που δεν έχει κάνει τα κουμάντα της. Ανήκει στην ΕΕ και θα συνταχθεί με την γενική γραμμή που θα αποφασιστεί εκεί αποφεύγοντας να ξαναγίνει το μαύρο πρόβατο. Και θα φάει το ίδιο ζόρι με τους περισσότερους από τους υπόλοιπους. Και όπως με την πανδημία σου μοίραζαν ισότιμα εμβόλια και σου χαλάρωσαν τα μέτρα για να ανταπεξέλθεις, έτσι και τώρα θα λάβουν ότι μέτρο είναι δυνατό και θα επωφεληθείς ανάλογα κι εσύ.Kauldron έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:04 Δεν ξέρω τί έκαναν οι άλλες χώρες, και δεν ξέρω κάποια χώρα της ΕΕ που να μην έβαλε κυρώσεις.
Τί θέλεις να πείς μ' αυτό? Οι άλλοι μπορεί να έχουν κάνει άλλα κουμάντα. Εμείς αν πάει 3 ευρώ η βενζίνη (γιατί θα αφορά και βενζίνη αυτό), τί θα κάνουμε?
Υπόψη, αν οι άλλοι πληρώσουν σε ρούβλια τί θα λές? Γιατί συζητιέται αυτό.
Από κει και πέρα κανένας δεν σου απαγορεύει να λάβεις τα δικά σου μέτρα και να προετοιμαστείς.*
Θα συμφωνούσα να μην είχαν σταλεί όπλα παρά μόνο ανθρωπιστική βοήθεια. Και να είχαν αναληφθεί ειρηνευτικές πρωτοβουλίες παρόλο που δεν θα μας έδιναν σημασία. Αλλά όχι στο να έμπαινε βέτο κατά την κυρώσεων στις σχετικές συζητήσεις. Δεν μπορεί να εναντιωθεί η Ελλάδα στην συνολική απόφαση όλων των άλλων. Θα το βρει μπροστά της.
* Ήδη θα έπρεπε να έχουν αρχίσει τα σποτάκια για περιορισμό της κατανάλωσης στο βαθμό που δεν πλήττεται η οικονομία. Γιατί μπορεί να γελάμε τώρα με αυτό που είπε ο Πορτοσάλτε, αν όμως σταματήσει η κάνουλα είναι προτιμότερο να δούμε μέχρι που μας βγάζουν τα αποθέματά μας και να τα διαχειριστούμε με την μέγιστη σύνεση ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην οικονομία.
Επιβιώνουν γιατί οι πρόγονοί τους αρμέγανε επι αιώνες αποικίες.
Όταν ζορίσουν τα πράγματα, θα φροντίσουν τις ρόζ κωλάρες τους, αφήνοντας τους υπόλοιπους ξεκρέμαστους (δηλαδή εμάς).
Οχι, αν δεν έχει κάνει τα κουμάντα της, ένας λόγος παραπάνω να μην ξανοίγεται.
Η Γερμανία έχει πυρηνικά εργοστάσια, όπως και η Γαλλία. Επίσης δεν έχουν κλείσει βλακωδώς τα λιγνιτικά, που δεν ξανανοίγουν εύκολα. Εμείς τί έχουμε? Εισαγωγές από Τουρκία?