Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:08
καταρχην γαλα ειναι αυτο το ασπρο που βγαινει απο βυζι θηλαστικου.
αυτα που περιγραφετε ειναι φυτικα ζουμια, οχι γαλα.
υστερα, τι δουλεια εχει το γαλα στον καφε; μηπως βαζετε και ζαχαρη;
αν ναι, βγειτε απο την ντουλαπα, δεν ειναι ντροπη....
Ο νες δεν πινεται χωρις γαλα ρε γμτ.
Σε ολους τους αλλους καφεδες δεν θελω να το βλεπω καν το γαλα,αλλα στον νες,ναι την λεω την αμαρτια μου βαζω γαλα και μαλιστα εβαπορε!
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16
Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη.
Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Κυρίως αυτοι ειναι οι καφέδες μου. Γαλατοφραπέδες, στιγμιαίους, ζεστοκαπουτσίνους με αφρογαλιές ή εσπρεσο/ελληνικους σκέτους κτλ, ουτε που εχω αγγιξει ποτέ μου.
Ο φρεντο καπουτσινο με τον καπουτσινο ειναι ο ιδιος καφες ρε!
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16
Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη.
Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Κυρίως αυτοι ειναι οι καφέδες μου. Γαλατοφραπέδες, στιγμιαίους, ζεστοκαπουτσίνους με αφρογαλιές ή εσπρεσο/ελληνικους σκέτους κτλ, ουτε που εχω αγγιξει ποτέ μου.
Ο φρεντο καπουτσινο με τον καπουτσινο ειναι ο ιδιος καφες ρε!
Ναι, εννοώ οτι μ'αρέσει μονο κρύος ο καπουτσίνο (με την κρέμα). Το ζεστό τον σιχαινομαι γιατι μου βγαζει γαλατίλα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16
Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη.
Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Φίλε μου δε γίνεται να σε ενδιαφέρει από τι δέντρο είναι το μέλι και να μην είσαι γυναίκα.
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16
Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη.
Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Φίλε μου δε γίνεται να σε ενδιαφέρει από τι δέντρο είναι το μέλι και να μην είσαι γυναίκα.
Την καστανη ζαχαρη την προσπερασες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16
Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη.
Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Φίλε μου δε γίνεται να σε ενδιαφέρει από τι δέντρο είναι το μέλι και να μην είσαι γυναίκα.
Να σου γνωρίσω τον άντρα μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:54
Και γιατί βάζεις μελι και όχι ξέρω' γω μαρμελάδα ή μερεντα ή κομπόστα ή πετιμέζι ή μια μουσταλευρια τέλος πάντων?
Εγώ όταν το έκανα ήταν γιατί με εξαίρεση το μέλι όλα τα άλλα με ενοχλούσαν.
Πλέον δεν έχω πρόβλημα και χρησιμοποιώ κανονικά ζάχαρη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη. Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Κυρίως αυτοι ειναι οι καφέδες μου. Γαλατοφραπέδες, στιγμιαίους, ζεστοκαπουτσίνους με αφρογαλιές ή εσπρεσο/ελληνικους σκέτους κτλ, ουτε που εχω αγγιξει ποτέ μου.
Ένας Will Smith δεν υπάρχει εδώ μέσα, να μπατσίσει τον τύπο;
vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 19:16
Εγώ στην ελληνικούμπα που συνηθως πίνω μόνο χειμώνα, βάζω μισο κουταλάκι ελατόμελο, αντί για ζάχαρη.
Τον καλοκαιρινό φρέντο εσπρέσο τον πίνω μέτριο με καστανή.
Αν ειμαι σε φάση που να θελω κατι ελαφρώς πιο γλυκο, παίρνω φρέντο καπουτσίνο σκέτο με κρέμα.
Φίλε μου δε γίνεται να σε ενδιαφέρει από τι δέντρο είναι το μέλι και να μην είσαι γυναίκα.
Την καστανη ζαχαρη την προσπερασες
Το καθένα από όλα αυτά που λέει από μόνο του συνεπάγεται γυναίκα.
Cecily Anne έγραψε: 31 Μαρ 2022, 20:54
Και γιατί βάζεις μελι και όχι ξέρω' γω μαρμελάδα ή μερεντα ή κομπόστα ή πετιμέζι ή μια μουσταλευρια τέλος πάντων?
Αυτά είναι παράγωγα φρούτων, δεν ταιριάζουν με τη γεύση του καφέ, δεν κουμπώνουν. Το μέλι γαμάει (στην ελληνικουμπα τουλαχιστον, σε αλλους καφεδες δεν ψήνομαι να το δοκιμασω).