Άλλο το πολιτικο και η συνθηματολογια, δεν έχει σχέση με υποθέσεις κοινού ποινικού δικαίου. Το θέμα είναι πως γενικώς μέσω φεμινισμού, έχουμε μπλέξει κι αυτό, κάτι που παλαιότερα δε γινόταν ποτέ, και το κίνημα για αλληλεγγύη τους φυλακισμένους ήταν δυνατό.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:30Αδυνατεις να διαβασεις μεσα απο τις γραμμες. Οταν λεμε θανατο στους φασιστες, εννουμε να σκοτωσουμε ολοι τον φασιστα μεσα μας. Ειναι λογοτεχνικο ειδος. Δεν επιθυμουμε την φυσικη τους εξοντωση ως ΝΠΙΔ.adon99 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:01 "Κρεμαλα στους φασιστες"
"Ελληνα λεβεντη στον ταφο σου θα στησουμε το ποιο μεγαλο γλεντι"
Μπραβο μπραβο![]()
![]()
"Θανατος στους παιδοκτονους"
Αισχος σκοταδισμος![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Υπάρχει διαφορά μεταξύ socialpath και psychopath.Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρξει θεραπεία?AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:33Οχι. Εγώ θα πρότεινα να αντικατασταθεί η νομοθεσία περί σωφρονισμού μέσω φυλάκισης, με ισόβιο εγκλεισμό σε ειδικά διαμορφωμένες ψυχιατρικές δομές, όταν συντρέχουν τέτοιες περιπτώσεις. Ετσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα ο πάσχον να είναι ΚΑΙ έγκλειστος, αλλά ΚΑΙ να γίνει μια απόπειρα θεραπείας της κατάστασής του.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:26Και, έπεσα έξω. Έκανα λάθος ως προς φυσικό αυτουργό. Εμείς ως κοινωνίας τί μάθαμε από το γεγονός; Τί κάνουμε από εδώ και πέρα ώστε να μη συμβούν τέτοια γεγονότα; Παίρνουμε τις τσουγκράνες και τρέχουμε έξω από τα σπίτια και τα δικαστήρια;AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:23 Εγώ είχα στο περιβάλλον μου άτομο αγαπημένο με λευχαιμία και ένιωσα όπως λες. Το γεγονός αυτό όμως δεν έχει μεγάλη σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Για τα ΜΜΕ που λες ότι κανιβαλίζουν, σου απάντησα προηγουμένως. Το γεγονός ότι τα ΜΜΕ ξεπέρασαν κάποια όρια (που πάντα τα ξεπερνάνε και όχι μόνο στη δική μας χώρα) δεν πάει να πει ότι όσα είπαν είναι ψέμματα. Η υπόθεση ξεκίνησε να διερευνάται από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (της Πατρας και της Αθήνας) μετά από υποψίες των ΓΙΑΤΡΩΝ και του ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ προσωπικού των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκαν τα 2 από τα 3 παιδιά.
Το γεγονός ότι εμπλάκηκαν στην ιστορία κάποιες τηλε-κατίνες ΔΕΝ ΑΘΟΩΝΕΙ την ένοχη ή τους ενόχους, ούτε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τα επίσημα ευρήματα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη τέτοια νομοθεσία, αλλά στην περίπτωση του τύπου που έπνιξε τα παιδιά του, δεν εφαρμόστηκε και αντ' αυτού έκανε φυλακή για να "σωφρονιστεί" και σήμερα είναι έξω.
Το να κλειστεί σε ένα κελί για 20 το πολύ χρόνια, δεν προσφέρει κάτι στην κοινωνία, ούτε δείχνει μια διάθεση από πλευράς της πολιτείας για ριζική αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Είναι σαν να μπαίνουν κάτω από το χαλί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τόσο εύκολα την βρίσκεις???
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 15:46Υπάρχει κανένα φάρμακο στο εμπόριο που προκαλεί λευχαιμία;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 15:42Η μόνη διαπιστωμένη κατάσταση ήταν η λευχαιμία στο πρώτο παιδί. Το παιδί πήρε θεραπεία και ανταποκρίθηκε πολύ καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 15:28
![]()
Μέχρι στιγμής έχω ακούσει για λευχαιμίες, καρκίνους, τετραπληγίες και νοητική στέρηση που όλα τους τα προκάλεσε η μάνα.
Σε λίγο θα μας πείτε ότι δούλευσε σε ιικό εργαστήριο της Γουχάν ή στο Τσερνομπίλ![]()
Επίσης συγνώμη, το κοριτσάκι το είδες στις φωτογραφίες; Δε θα ήθελα να τις ποστάρω εδώ. Ναι ξέρω πολλούς σε χειρότερη κατάσταση που δεν τα σκότωσαν. Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που τους σαλεύει. Νομίζω ή Αγία Βαρβάρα ή Αίγάλεω είχαμε αντίστοιχη περίπτωση.
Αυτό κατάλαβες;
Είχε λευχαιμία. Δεν την προκάλεσε κάνεις. Δεν πέθανε όμως από λευχαιμία.
Επίσης το άλλο κοριτσάκι ήταν ΑΜΕΑ γιατί έγινε ΑΜΕΑ από υποξία στον εγκέφαλο λόγω ενός απο τα περίεργα επεισόδια που πάθαινε...το τελευταίο από το οποία το σκότωσε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
stergiosbik
Ποια χειραγώγηση λες βρε άνθρωπε;zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:29 Η υπόθεση είναι δύσκολη.Προσωπικα δεν έχω πειστεί για την ενοχή της μάνας ακόμα.Εχω παρά πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση.
Ελπίζω να κάνουν σοβαρή έρευνα οι αρχές και να μην χειραγωγηθηκαν από τα κανάλια.
Επιτέλους θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που καλύπτουν τα κανάλια τέτοιες υποθέσεις.
Τρελαθηκατε εντελώς ορισμένοι εδώ μέσα;
Εδώ λέμε υπάρχουν χειροπιαστα στοιχεία και πολλοί επιστήμονες μάλιστα εδώ και μέρες μιλούσαν ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια.
Το μόνο που έμενε ήταν να να βρουν ποιος το έκανε.
Αν υπήρχε χειραγώγηση θα την μπουζουριαζαν τις πρώτες μέρες και δεν θα περιμεναν να βγουν οι εξετάσεις που θα ξεκαθάριζαν το θέμα.
Αμα δεν αλλαζα γνωμη, θα ημουν ακομα 12χρονο. Μπορει να μην αλλαξα γνωμη για τα αλλα που διαφωνουμε, ομως εχω μετακινηθει σε αρκετα σημεια.AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:34Ε, τι να κάνω. Να σου αλλάξω γνώμη; Δεν μπορεί να συμφωνούμε σε όλα. Και σε άλλα πράγματα διαφωνούμε.![]()
Οπως εγραψε ο William Blake "Δεν θα πιστευεις αυτα που πιστευεις, οταν γνωρισεις περισσοτερα"
Δεν είμαι ειδικός, αλλά οι ψυχολόγοι λένε ότι ο sociopath "γίνεται", ενώ ο psychopath "γεννιέται". Υπάρχουν μορφές ακραίας ψυχοπαθολογίας που μπορούν να οδηγήσουν στον φόνο, όπως συμβαίνει και στην κοινωνιοπάθεια.zteo έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:40Υπάρχει διαφορά μεταξύ socialpath και psychopath.Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρξει θεραπεία?AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:33Οχι. Εγώ θα πρότεινα να αντικατασταθεί η νομοθεσία περί σωφρονισμού μέσω φυλάκισης, με ισόβιο εγκλεισμό σε ειδικά διαμορφωμένες ψυχιατρικές δομές, όταν συντρέχουν τέτοιες περιπτώσεις. Ετσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα ο πάσχον να είναι ΚΑΙ έγκλειστος, αλλά ΚΑΙ να γίνει μια απόπειρα θεραπείας της κατάστασής του.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:26
Και, έπεσα έξω. Έκανα λάθος ως προς φυσικό αυτουργό. Εμείς ως κοινωνίας τί μάθαμε από το γεγονός; Τί κάνουμε από εδώ και πέρα ώστε να μη συμβούν τέτοια γεγονότα; Παίρνουμε τις τσουγκράνες και τρέχουμε έξω από τα σπίτια και τα δικαστήρια;
Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη τέτοια νομοθεσία, αλλά στην περίπτωση του τύπου που έπνιξε τα παιδιά του, δεν εφαρμόστηκε και αντ' αυτού έκανε φυλακή για να "σωφρονιστεί" και σήμερα είναι έξω.
Το να κλειστεί σε ένα κελί για 20 το πολύ χρόνια, δεν προσφέρει κάτι στην κοινωνία, ούτε δείχνει μια διάθεση από πλευράς της πολιτείας για ριζική αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Είναι σαν να μπαίνουν κάτω από το χαλί.
Πολλές ψυχοπάθειες δεν θεραπεύονται ποτέ, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να τις κρατήσουν σε καταστολή.
Για την κοινωνιοπάθεια (η οποία οφείλεται σε περιβαλλοντικά αίτια) δεν γνωρίζω αν μπορεί να αντιμετωπιστεί κλινικά.
Επομένως θα πρέπει να γίνει έρευνα αν έχουμε μια περίπτωση σπάνιας ψυχοπάθειας, ή σπάνιας κοινωνιοπάθειας και να ληφθούν οι αντίστοιχες αποφάσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι φάση τώρα που κρύβουν το πρόσωπο της τα κανάλια?
Της υποκρισίας το κάγκελο
Της υποκρισίας το κάγκελο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Nαι ειναι λογοτεχνες οι κρανοφοροι με τα ροπαλα αναρχοαριστεροιμίστερ μαξ έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:30Αδυνατεις να διαβασεις μεσα απο τις γραμμες. Οταν λεμε θανατο στους φασιστες, εννουμε να σκοτωσουμε ολοι τον φασιστα μεσα μας. Ειναι λογοτεχνικο ειδος. Δεν επιθυμουμε την φυσικη τους εξοντωση ως ΝΠΙΔ.adon99 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:01 "Κρεμαλα στους φασιστες"
"Ελληνα λεβεντη στον ταφο σου θα στησουμε το ποιο μεγαλο γλεντι"
Μπραβο μπραβο![]()
![]()
"Θανατος στους παιδοκτονους"
Αισχος σκοταδισμος![]()
![]()
Αν δεν της μαυρισαν το ματι στην ΓΑΔΑ, δεν εχει κοιμηθει ολη νυχτα και ειναι σε μεγαλο στρες.
Απορώ που γίνεται τόση κουβέντα για τη μάζωξη των αργόσχολων μπαμπουινων έξω απ'το σπίτι της βδελυρής οικογένειας. Κάποιοι απ'αυτους είναι γείτονες, θα τους είχαν δαγκωσει κ σε καναν έρανο, κ το έγκλημα κ η όλη φάση γυρω απ αυτό είναι πρωτοφανη. Δλδ οκ, έχουν υπάρξει κι άλλες μητροκτονιες-πατροκτονιες, αλλά ήταν εν βρασμω κ μπαμ κ κατω κ αποτέλεσμα της δράσης ενός διαταραγμένος. Εδώ υπάρχουν 2 σόγια υπόπτων, αδιαφορων τυπώνει που είτε συμμετείχα είτε υπεθαλψαν την τρελή.
![Εικόνα]()
Κατά τ'άλλα, η ανακοίνωση αυτή με την υπογραφή "μιγάδα" είναι πραγματικη η χοαξ? Ας το ψάξει καποιος
Κατά τ'άλλα, η ανακοίνωση αυτή με την υπογραφή "μιγάδα" είναι πραγματικη η χοαξ? Ας το ψάξει καποιος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να δούμε και την άποψη της φεμινιστικης ομάδας μιγαδα, μην και χάνουμε την οπτική της προλεταριας Ρούλας, που έσπασε και τα πατριαρχικα ταμπού της διαιτησίας, μην ξεχνάμε.
Αληθινη ειναι, ομως ειναι απ το 2018 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μιλάει για βρέφος η μιγαδα. Δεν έχουν ορίσει γενικως μέχρι ποιας ηλικίας δικαιούται η μάνα σου να σε καθαρίσει.. Να πουν ωστόσο, γιατί αν διαβάσει η μάνα μου καμιά τέτοια αφίσα, μπορεί να τις μπουν τίποτα ιδεες, γιατί γιαγια δεν την κόβω και δε θελει πολύ να της γυρίσει το μυαλό...Davidian έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:59 Απορώ που γίνεται τόση κουβέντα για τη μάζωξη των αργόσχολων μπαμπουινων έξω απ'το σπίτι της βδελυρής οικογένειας. Κάποιοι απ'αυτους είναι γείτονες, θα τους είχαν δαγκωσει κ σε καναν έρανο, κ το έγκλημα κ η όλη φάση γυρω απ αυτό είναι πρωτοφανη. Δλδ οκ, έχουν υπάρξει κι άλλες μητροκτονιες-πατροκτονιες, αλλά ήταν εν βρασμω κ μπαμ κ κατω κ αποτέλεσμα της δράσης ενός διαταραγμένος. Εδώ υπάρχουν 2 σόγια υπόπτων, αδιαφορων τυπώνει που είτε συμμετείχα είτε υπεθαλψαν την τρελή.
Δεν είναι και ο μπλακι εδώ να μας εξηγήσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Μαρ 2022, 17:03Μιλάει για βρέφος η μιγαδα. Δεν έχουν ορίσει γενικως μέχρι ποιας ηλικίας δικαιούται η μάνα σου να σε καθαρίσει..Davidian έγραψε: 31 Μαρ 2022, 16:59 Απορώ που γίνεται τόση κουβέντα για τη μάζωξη των αργόσχολων μπαμπουινων έξω απ'το σπίτι της βδελυρής οικογένειας. Κάποιοι απ'αυτους είναι γείτονες, θα τους είχαν δαγκωσει κ σε καναν έρανο, κ το έγκλημα κ η όλη φάση γυρω απ αυτό είναι πρωτοφανη. Δλδ οκ, έχουν υπάρξει κι άλλες μητροκτονιες-πατροκτονιες, αλλά ήταν εν βρασμω κ μπαμ κ κατω κ αποτέλεσμα της δράσης ενός διαταραγμένος. Εδώ υπάρχουν 2 σόγια υπόπτων, αδιαφορων τυπώνει που είτε συμμετείχα είτε υπεθαλψαν την τρελή.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση