!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:10
Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:01
ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 10:58
Τι;
Ακόμη κι αν δεν ομολογήσει, δεν αλλάζει τπτ. Αυτή τα έφαγε. Τώρα μένει να συνδεθεί αν ο πατέρας και η πρώτη ιατροδικαστής είναι κι αυτοί στο κόλπο ή όχι.
εγω απο την αρχη δεν ηθελα να το πιστεψω. ακομη και τωρα, δε χωραει στο μυαλο μου, και περιμενω κατι να βρεθει που να την αθωωνει.

ξερω, αρνηση πραγματικοτητας. :c040:
My friend κι εμένα με φαρμακώνει αυτή η ιστορία.

Δεν έχω καμία ελπίδα όμως πως είναι άλλος ο δολοφόνος. Δυστυχώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εμπεδοκλής

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

AlienWay έγραψε: 30 Μαρ 2022, 20:35 Εμπεδοκλής άλλαξες γνώμη μετά τις εξελίξεις; :xena:
Ποια είναι η γνώμη που είχα και ποια αυτή που υποτίθεται ότι έχω τώρα;

Δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε όλοι οι άλλοι. Από την κλειδαρότρυπα κοιτάτε να δείτε τί κάνουν όλοι οι άλλοι; Ωρέ ουστ κοπρόσκυλα...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Να σας θυμίσουμε οτι έξω απ' το Εφετείο ήσασταν μαζί.
:c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:10
Gherschaagk έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:01
ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2022, 10:58
Τι;
Ακόμη κι αν δεν ομολογήσει, δεν αλλάζει τπτ. Αυτή τα έφαγε. Τώρα μένει να συνδεθεί αν ο πατέρας και η πρώτη ιατροδικαστής είναι κι αυτοί στο κόλπο ή όχι.
εγω απο την αρχη δεν ηθελα να το πιστεψω. ακομη και τωρα, δε χωραει στο μυαλο μου, και περιμενω κατι να βρεθει που να την αθωωνει.

ξερω, αρνηση πραγματικοτητας. :c040:

Αυτό ακριβώς. Όταν πεθαίνουν 3 παιδία ξέρεις από την αρχή ότι αποκλείεται να είναι σύμπτωση. Και συνήθως το μυαλό πάει στον στενότερο συγγενή. Αλλά με το που πήγε να το διαννοηθω, ενοιωσα τόσο άσχημα που το απεκλεισα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
γιατί είναι βαρύ φορτίο ένα άρρωστο παιδί.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Naranjita έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:27
Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:24 Eπειδη δεν τρέχω από πίσω από την είδηση, αλλά μια μικρή ιδέα την έχω, γιατί να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά της;
Αυτή τα αρρώσταινε.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Philip Mortimer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:29
Αυτή τα αρρώσταινε.
μα δεν είχαν καρδιολογικες ασθενειες από μονα τους? :o
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Σημειώνεται, επίσης, ότι η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Έτσι, τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονταν σε χορήγηση κεταμίνης. Επομένως, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... inas%3famp

Τι συζητάμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Naranjita έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:30
Philip Mortimer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:29

Αυτή τα αρρώσταινε.
μα δεν είχαν καρδιολογικες ασθενειες από μονα τους? :o
Το ένα νομίζω ήταν πραγματικά άρρωστο αλλά τα ξεκανε και τα 3 ούτως ή άλλως.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

το πρωτο αρρωστησε στ αληθεια, και αυτη απολαυσε καθε στιγμη της αρρωστιας μεχρι και το θανατο του, την προσοχη που δεχοταν απο τους γυρω, τη συμπονοια, τη φροντιδα, κλπ.
και για να συνεχισει να εχει τα παραπανω, αρρωστησε και τα αλλα της παιδια.

αυτο ειναι το μονο συμπερασμα που μπορω να βγαλω, που να εχει εστω μια αμυδρη δοση "λογικης" :e040:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 11:46 αυτο ειναι το μονο συμπερασμα που μπορω να βγαλω, που να εχει εστω μια αμυδρη δοση "λογικης" :e040:
Αν υπάρχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, τότε ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός του συνηθισμένου και οι λογικές εξηγήσεις να μην τον προσεγγίζουν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Σε μια πρώην σχέση της για να μη την αφήσει είχε δηλώσει οτι ειχε καρκίνο, έπινε σχετικά φάρμακα, πλαστογραφούσε εξετάσεις και γνωματεύσεις. Εδω σου λέει έχω τα παιδιά για αυτή τη δουλειά.
Για εμένα καμια τιμωρία δεν είναι αρκετή για τέτοια περιστατικά. Μόνο αν υπήρχε πραγματικά ο Jigsaw θα μπορούσε να αποδοθεί μια κάποια δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Απο τη στιγμή όμως που είμαστε πολιτισμένοι, πιστεύω και ελπίζω να δοθεί η δικαιοσύνη εντός της απολίτιστης ζούγκλας των φυλακών
και επειδή ακούω και κάποιες υποτίθεται ψυχραιμες(?) φωνες να λένε πως είναι άρρωστη, συμφωνώ να μπει στο πιο βαθύ κελί του ψυχιατρείου και να την ποτίζουν κάθε μέρα κοκτέηλ με κουμπιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Κι αυτό να το εκμεταλλευτούν πολιτικά;

Λίγη τσίπα ρε ξετσιπωτοι!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

"Κρεμαλα στους φασιστες"
"Ελληνα λεβεντη στον ταφο σου θα στησουμε το ποιο μεγαλο γλεντι"

Μπραβο μπραβο :smt038 :smt038

"Θανατος στους παιδοκτονους"

Αισχος σκοταδισμος :smt018 :smt018
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”