Πασιφάη έγραψε: 30 Μαρ 2022, 15:23
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Μαρ 2022, 14:38
Πασιφάη έγραψε: 30 Μαρ 2022, 14:34
Το γεγονός οτι ένας άνθρωπος έχει ενσωματωθεί και προσπαθεί, έχει σημασία. Δεν μιλάμε για ορδές τζιχαντιστών που παίζουν μπάλα στας Ευρώπας
. Κοροϊδία θα ήταν να σου πασσάρουν έναν εγκληματία με ποινικό μητρώο, ως αριστούχο. Να είμαστε λίγο σοβαροί.
κοροϊδία είναι να σου παρουσιάζουν ως άριστο κάποιον που δεν γνωρίζει τη γλώσσα
αλλά πέραν τούτου, ή υπάρχουν νόμοι ή όχι, ας αποφασίσουμε
ή υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές (γελάνε και τα τσιμέντα) ή όχι
αν ο νόμος είναι να εφαρμόζεται αλα καρτ, ας τον καταργήσουμε και ας αποφασίζει ο βασιλιάς κατά περίπτωση για το φέουδό του
καταλαβαίνεις ότι έτσι δημιουργείται προηγούμενο, έτσι;
Τα τσιμέντα γελάνε τα τελευταία 48 χρόνια.
Αν μπορέσουμε να διαχωρίσουμε το παραπάνω μπολνταρισμένο που είπα, να δώσουμε ''γη και υδωρ'' σε ανθρώπους που γουστάρουν να βρίσκονται εδώ και να τιμούν αυτή την κουκίδα του χάρτη, κανένα πρόβλημα.
Εκεί που ενίσταμαι είναι στα όσα ρώτησα τον Απριλιανό και δεν παίρνω απάντηση. Εσύ, έχεις δεδομένα για τις γυναίκες που ''δουλεύουν'' στα μπουρδελομάγαζα, αυτές που οι νταβάδες προώθησαν στη χώρα μας; Που τις πήραν άλλοι νταβάδες Έλληνες και τις ''έσπειραν'' στον Ελλαδικό χώρο για να βγάζουν μπαγιόκο σεβαστό;
Προηγούμενο υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Τι διάολο.
εγώ αναφέρθηκα στη κοροϊδία
εσύ μου λες για τους εγκληματίες
προφανώς και προτιμώ το παιδί αυτό από έναν εγκληματία όπως και κάθε λογικός άνθρωπος
αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα που τίθεται εδώ, το ζήτημα είναι το ότι κατά περίπτωση κινητοποιείται όλος ο πολιτικός κόσμος για να αναιρεθεί μία απόφαση που πάρθηκε από μια
ανεξάρτητη αρχή
ο νόμος είναι συγκεκριμένος και αν γίνεται λάστιχο για μία περίπτωση μπορεί να γίνει για όλες
το άριστος χρησιμοποιείται ως επιχείρημα ενάντια στην απέλαση, δεν ξέρω αν ο νόμος προβλέπει κάτι διαφορετικό αν υπάρχουν καλές σχολικές επιδώσεις, αλλά πέραν τούτου, αν όντως χρειάζεται διερμηνέα για να επικοινωνήσει (δεν το ξέρω αν ισχύει, έτσι γράφουν κάποιοι στο τουίτερ) τότε πώς ακριβώς στηρίζεται το "άριστος";
όσο για τις άλλες περιπτώσεις που γράφεις πρέπει να πούμε πως κάτι λάθος δεν δικαιολογείται επειδή υπάρχουν κι άλλα λάθη
αν το παιδί δικαιούται να μείνει προφανώς και θέλω να μείνει, αλλά αυτό θέλω να το αποφασίζουν οι αρμόδιες επιτροπές, όχι η αριστερά με τον ντόρο που ξεσηκώνει και στη συνέχεια οι δεξιοί που τρέχουν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως για να επιδείξουν τα προοδευτικά τους αντανακλαστικά. έτσι καταλύεται η έννοια του δικαίου