!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής

Re: Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Μαδουραίος έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:51
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:50
George_V έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:48 Οκ είναι διάσημος.

Γιατί πρέπει να μας πει ότι είναι και γκεης?

Είναι κάτι που αφορά τον κόσμο? Άμα είναι γκεης δλδ παίζει καλύτερα κιθάρα η ανοίγει η φωνή του στο τραγούδι?

Τι μας νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του?
Γιατί τον ξέχασε η μάνα του. Αν δεν έκανε τρίγκερ ότι είναι γκέι να είσαι σίγουρος ότι θα έβγαινε, αυτός και οποιοσδήποτε άλλος να μας πει ότι τον βίαζε ένας θείος του στα χωράφια, άσχετα αν οι γονείς του ήταν μοναχοπαίδια...
:smt005: :smt005:

Την καριέρα που έχει 10 Ρουβαδες δεν φτάνουν.
Α, έχει και καριέρα επειδή τραγούδησε Πρωτοψάλτη και Κορκολή. Μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Δεν ξέρω μόνο τράπερς, αλλά πείσε μας τώρα εσύ πως μεγάλωσες με Φραγκούλη, Κορκολή (αφού σταμάτησε να κάνει τον ποπ σταρ) και Πρωτοψάλτη. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:02 Δεν ξέρω μόνο τράπερς, αλλά πείσε μας τώρα εσύ πως μεγάλωσες με Φραγκούλη, Κορκολή (αφού σταμάτησε να κάνει τον ποπ σταρ) και Πρωτοψάλτη. :giggle:
:g030: :g030: :g030:
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:01
Μαδουραίος έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:51
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:50

Γιατί τον ξέχασε η μάνα του. Αν δεν έκανε τρίγκερ ότι είναι γκέι να είσαι σίγουρος ότι θα έβγαινε, αυτός και οποιοσδήποτε άλλος να μας πει ότι τον βίαζε ένας θείος του στα χωράφια, άσχετα αν οι γονείς του ήταν μοναχοπαίδια...

Την καριέρα που έχει 10 Ρουβαδες δεν φτάνουν.
Α, έχει και καριέρα επειδή τραγούδησε Πρωτοψάλτη και Κορκολή. Μάλιστα...
ΝαιΜόνο αυτά.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Θα έλεγα ότι τραγούδησε και Μίκη αλλά Μίκη έχει τραγουδήσει και αυτός, επίσης γκέι που παρεμπιπτόντως μας είναι αδιάφορο και ακόμη δεν έχεις ανοίξει νήμα να μας ενημερώσεις.
Spoiler
Ε, τώρα, τη Βιτάλη δεν την καλούν πια ούτε οι Κνίτες στα φεστιβάλ τους...

Αλλά ναι, σπουδαίος. Του χρόνου που θα πάει survivor θα γίνει πιο γνωστός...
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:42 Δεν ξέρω ποια είναι η κατάλληλη ευχή όταν κάποιος κάνει τέτοια δήλωση ή έστω πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η συζήτηση, μου φαίνεται τελείως αδιεξοδη. Δλδ άλλο να σου πει ο άλλος ξέρεις βγαίνω με τον τάδε (άρα πιάνεις ότι είναι και γκει) και άλλο το ένα ξερο γκει. Δλδ αυτό απλά σου δίνει μια σεξουαλικη προτίμηση, τι ακριβώς απαντάς σε αυτο; Μια φυσική πιστεύω πορεία της συζήτησης θα ήταν "είσαι παθητικός ή ενεργητικός;"

Θελω να πω: το να δηλώσεις γκει είναι το ίδιο με το να δηλώσεις ότι σου αρέσει να μυρίζεις κάλτσες :102:
Λογικά ήθελε να πει έμμεσα ότι είναι ελεύθερος (για όποιον ενδιαφέρεται).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”