!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι λαθρολαγνοι κλαίνε για την απέλαση του Σαιντου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Οι λαθρολαγνοι κλαίνε για την απέλαση του Σαιντου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αμα εχεις τετοιους δεξιους τι να τους κανεις τους αριστερους.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

panos291 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 08:41 Αμα εχεις τετοιους δεξιους τι να τους κανεις τους αριστερους.
Κέντρο αριστερά είναι η ΝΔ από το 1974 και το αιώνιο πουτανακι της αριστεράς
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μαδουραίος έγραψε: 30 Μαρ 2022, 08:37 Όποιος μετανάστης τελειώνει το σχολείο αυτόματα κερδίσει την παραμονή του στην Ελλάδα.Απόφαση του Κούλη.

Δεξιούληδες πονάτε;
Στα ζώα που τον ψήφισαν πεστο. Λινκ;;
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Από την άλλη βέβαια καλά δεν κάνει; Ή θα βασιστεί στα κοινωνικά παράσιτα που πέρνετε συντάξεις από τα 45; Αφού είστε τεμπέληδες και δεν θέλετε να δουλέψετε, ας δώσει κάτι στον αγορά ο κάθε Σαϊντού.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

klg έγραψε: 30 Μαρ 2022, 09:56
Από την άλλη βέβαια καλά δεν κάνει; Ή θα βασιστεί στα κοινωνικά παράσιτα που πέρνετε συντάξεις από τα 45; Αφού είστε τεμπέληδες και δεν θέλετε να δουλέψετε, ας δώσει κάτι στον αγορά ο κάθε Σαϊντού.
Οι ζαίοι τουλάχιστον λένε στα ίσια τι σκοπεύουν να κάνουν, ο αλήτης το πάει πουστικα και το παίζει πατριώτης
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Aprilianos έγραψε: 25 Μαρ 2022, 10:38 https://twitter.com/panos__pao/status/1 ... 22471?s=20
Μια μικρή αλλά ευχάριστη είδηση
Άλλος Αρούρης μας βρήκε. Όξω οι λαθρολάγνοι,,απ'το νήμα. Ουουου. Όξω οι ''λαθρομετανάστες'' τύπου πιτσιρικά με αριστείο. Μέσα οι Ρωσσίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες, δίμετροι μούναροι που δουλεύουν στα κωλόμπαρα. Το επισημαίνω για να μην χανόμαστε λόγω Εθνικής υπερηφάνειας και δη, άκρατου ανδρισμού.
Μακάρι να αντιλαμβανόσασταν και να αγαπούσατε όντως την Πατρίδα. Αντ'αυτού στηρίζετε μια πεπαλαιωμένη νοοτροπία που μόνο καλό δεν κάνει. Βοθρόνημα ολκής.

Υ.γ. Απριλιανέ, μην βιαστείς να με χαρακτηρίσεις ζαία, μαύρα σου φίδια. Δεν γουστάρω τα άκρα. Και συ, πρεσβεύεις το ένα απ'τα δυο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Πασιφάη έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:31
Aprilianos έγραψε: 25 Μαρ 2022, 10:38 https://twitter.com/panos__pao/status/1 ... 22471?s=20
Άλλος Αρούρης μας βρήκε. Όξω οι λαθρολάγνοι,,απ'το νήμα. Ουουου. Όξω οι ''λαθρομετανάστες'' τύπου πιτσιρικά με αριστείο. Μέσα οι Ρωσσίδες, Βουλγάρες, Ρουμάνες, δίμετροι μούναροι που δουλεύουν στα κωλόμπαρα. Το επισημαίνω για να μην χανόμαστε λόγω Εθνικής υπερηφάνειας και δη, άκρατου ανδρισμού.
Μακάρι να αντιλαμβανόσασταν και να αγαπούσατε όντως την Πατρίδα. Αντ'αυτού στηρίζετε μια πεπαλαιωμένη νοοτροπία που μόνο καλό δεν κάνει. Βοθρόνημα ολκής.

Υ.γ. Απριλιανέ, μην βιαστείς να με χαρακτηρίσεις ζαία, μαύρα σου φίδια. Δεν γουστάρω τα άκρα. Και συ, πρεσβεύεις το ένα απ'τα δυο.
δεν συχναζω σε κωλομπαρα. Παντρεμενος με 2 κοριτσια ειμαι ο ανθρωπος :102: ο Σαιντου δεν δικαιουται παραμονη συμφωνα με το ισχυοντα νομο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 30 Μαρ 2022, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ακραία είναι η κατάσταση όχι όσοι αντιδρούν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μπίστης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:36

Ακραία είναι η κατάσταση όχι όσοι αντιδρούν
η ΕΠΕΝ, το Ελληνικο Μετωπο και η ΧΑ τα ελεγαν απο τη δεκαετια του 90
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εμένα ο παππούς μου ήταν παράνομος μετανάστης στην Αμερική και άκουγε διάφορα τρελά από τα αβγά του Τραμπ.
Αλλά αργότερα πολέμησε στη Φλάνδρα στην περικύκλωση των Γερμανών που αναγκάστηκαν να παραδοθούν.
Μετά έγινε hard hat man και ανέβαινε στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, που σκοτώθηκε όμως σε ένα ατύχημα.
Στα τελευταία γράμματα που έστελνε στη γιαγιά μου της έλεγε για τα κουμούνια να προσέχει να μην έχει καμία σχέση μαζί τους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:35

δεν συχναζω σε κωλομπαρα. Παντρεμενος με 2 κοριτσια ειμαι ο ανθρωπος :102: ο Σαιντου δεν δικαιουται παραμονη συμφωνα με το ισχυοντα νομο.
Να κοιτάξουμε όμως και τις ξένες στα κωλόμπαρα, αν έχουν άδεια παραμονής, έ; Διότι υπάρχουν πολλοί που πηγαίνουν και δη Έλληνες υπεργαμάτοι και δαπανούν περιουσίες. Για σένα δεν ξέρω και ειλικρινά δεν επιθυμώ να το τραβήξω, διότι θα αποθρασυνθώ απ'την νοοτροπία που δέρνει πολλούς. Έχω γνωστό με 5 παιδιά, Σαλλονικιό που τραβιέται με Βουλγάρες. Καρμπόν με την πάρτη σου, σε απόψεις. Prove me wrong.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:10 Οι ζαίοι τουλάχιστον λένε στα ίσια τι σκοπεύουν να κάνουν, ο αλήτης το πάει πουστικα και το παίζει πατριώτης
Προφανώς και θα το πάει πούστικα γιατί απευθύνεται σε braindead νοικοκυραίους που δεν αντιλαμβάνονται πώς η αγορά απαιτεί εργατικό δυναμικό, αλλά όλοι οι νοικοκυραίοι θέλουν να είναι διευθυντές και γιατροί και δικηγόροι και ό,τι άλλοι μαλακία παίζει στο κεφάλι τους. Για αυτό τώρα όλα τα τεχνικά επαγγέλματα είναι dominated από Αλβανούς, οι οποίοι δουλεύουν όλη μερα και βγάζουν decent λεφτά ακόμα και για την μπανανία, ενώ οι δικηγόροι κλαίνε γιατί βγάζουν με το ζόρι κάνα χιλιάρικο.

Σε περίπτωση που δεν είναι obvious, χρειαζόμαστε Αλβανούς και Σαϊντού, όχι άλλους δικηγόρους, οπότε αυτό το hole στην αγορά το κλείνεις με αυτό που πούστικα προσπαθεί να κάνει ο Κούλης.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 08:53
panos291 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 08:41 Αμα εχεις τετοιους δεξιους τι να τους κανεις τους αριστερους.
Κέντρο αριστερά είναι η ΝΔ από το 1974 και το αιώνιο πουτανακι της αριστεράς
Αυτο που λετε λαθρολαγνεια, ειναι οριτζιναλ χαρακτηριστικο της φιλελευθερης Δεξιας. Οι αριστεροι ασθμενοντας την ασπαστικαν, ιδιως οταν εχασαν το 1990 τα οικονομικα επιχειρηματα υπερ του σοσιαλισμου. Βασιζεται παντως στην οικουμενικη φυση του ανθρωπου, που ασπαζονται και δεξιοι και αριατεροι.

Αρα, ο Κουλης ειναι τιμιος, εσεις θελετε την δεξια να αλλαξει ιδεολογια.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”