@Αιγ Ο μεσος Τουρκος ζει τα χρυσα χρονια που ζουσαμε εδω επι πασοκ - Και εδω πανω κατω τα ιδια γινοντε, οι ομοιοτητες του κουλη με τον σουλτανο παμπολεςhades έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:07Nα τα έχω καλά με τις ΗΠΑ αλλά όχι μονομερώς. ΜΙλάμε μας πίεσαν να κόψουμε δουλείες με την Κίνα και απτά ανταλλάγματα εκτός από ένα φαντ που εξαγοράζει διάφορα στην Ελλάδα δεν έχουμε δει. Με την Ρωσία οκ πάμε με το ρεύμα αλλά μην μας πουλάνε και τρέλα ή θα κρατήσουν την γραμμή για όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ ή να το διαλύσουμε το μαγαζί.Και οι Αμερικάνοι δεν μοιάζουν και πολλοί δυσαρεστημένοι από την ΤουρκίαΑίγαγρος έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:14Ο Ερντογάν προσπαθεί να προσελκύσει Ρώσους ολιγαρχες για ίδιον όφελος, αυτού, της οικογένειας του και της ομήγυρης ελίτ που έχει στήσει τα τελευταία 20 χρόνια. Ο μέσος Τούρκος θα δει ένα αρχίδι στην τσέπη του, όπως φυσικά θα έβλεπες και εσύ και εγώ στη δική μας αν απλώς έφερναν Ρώσους ολιγαρχες εδώ. Το καθεστώς δίπλα μας είναι πουτινικού τύπου, μια ελίτ διαχειρίζεται και απομυζεί τον πλούτο της τουρκικής οικονομίας εις βάρος του συνόλου, μεγάλα ασετς της ελίτ βρίσκονται στο Κατάρ ενώ ολόκληρος ο κατασκευαστικός κλάδος που κάνει μπίζνες με Ρώσους ολιγαρχες βρίσκεται στον στενό κύκλο του Ερντογάν. Άλλωστε αυτά δεν έρχονται χωρίς ανταλλάγματα, κάτι θα δώσει ο Έρντι, το σύστημα διαβρώνεται υπέρ μιας κάστας ανθρώπων που παίζουν παιχνίδια με τη λίρα σε βαθμό αισχροκέρδειας (εκατοντάδες δις δολάρια χαμένα για να στηριχτεί δήθεν το νόμισμα).panos291 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 09:13
Ο Ερντογαν προσπαθει να προσελκυσει δισεκατομμύριουχους στην χωρα του και οι δικοι μας οι 0,60 φτιαχνουν ηλιθια βιντεακια και χαχανιζουν (στανταρ αυτο).
Και εννοείται προτιμώ να τα έχω καλά με τις ΗΠΑ παρά να μην δυσαρεστησω τη ρωσική πρεσβεία και την Ζαχάροβα.
Ποια δουλεια κοψαν με Κινα ?
Κανεις δεν ειναι δυσαρεστημενος με την Τουρκια, ο σολτς πηγε, ο ρουτε πηγε καιγεται ο κωλος τους και ειναι η σανιδα σωτηριας τους
O Ιγνατιου εξαλλος πρωτη φορα τον "βλεπω" ετσι
Αλλα δε φταινε οι Αμερικανοι που καθονται οι δικοι μας και περνουν τα σκονακια ετοιμα απο την αλλη ακρη του Ατλαντικου και ντρεπονται να αναφερουν εστω την λεξη Κυπρος οταν μιλαν επισημα