Ότι να ναιΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:14Έχεις δει μεγάλη ελευθερία του τύπου στις ΗΠΑ; Επίσης, πες μου την αντιπολίτευση στις ΗΠΑ. Τα τελευταία 200 χρόνια υπάρχουν δύο κόμματα που εναλλάσονται στην εξουσία και καμία άλλη φωνή δεν ακούγεται πέραν αυτών των δύο...John Brown Gun Club έγραψε: 30 Μαρ 2022, 03:09Οπως να φυλακιζουν την αντιπολιτευση και να δολοφονουν δημοσιογραφους και να απαγορευουν καθε δημοσια πολιτικη αντιθεση;Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μαρ 2022, 09:35
Ενώ ο Μπάιντεν ή η μη εκλεγμένη φον ντερ Λάιεν δεν τους ενδιαφέρει να πηγαίνεις με τα νερά τους ή να εξυπηρετείς τις επιδιώξεις τους;![]()
![]()
Btw, ωραία τα μεγάλα λόγια και η προπαγάνδα αλλά τα επίσημα στοιχεία της UNESCO λένε ότι από το 1993 έχουν δολοφονηθεί 7 δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ και 34 στη Ρωσία. Ε, δεν είναι τραγικές οι διαφορές...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη Ρωσία δεν υπάρχουν ναζί!
-
Δημοκράτης
Re: Στη Ρωσία δεν υπάρχουν ναζί!
-
Εμπεδοκλής
Συγνώμη που τα δεδομένα της UNESCO δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τα όσα κατεβάζει η κούτρα του καθενός...Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:46Ότι να ναιΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:14Έχεις δει μεγάλη ελευθερία του τύπου στις ΗΠΑ; Επίσης, πες μου την αντιπολίτευση στις ΗΠΑ. Τα τελευταία 200 χρόνια υπάρχουν δύο κόμματα που εναλλάσονται στην εξουσία και καμία άλλη φωνή δεν ακούγεται πέραν αυτών των δύο...John Brown Gun Club έγραψε: 30 Μαρ 2022, 03:09
Οπως να φυλακιζουν την αντιπολιτευση και να δολοφονουν δημοσιογραφους και να απαγορευουν καθε δημοσια πολιτικη αντιθεση;![]()
Btw, ωραία τα μεγάλα λόγια και η προπαγάνδα αλλά τα επίσημα στοιχεία της UNESCO λένε ότι από το 1993 έχουν δολοφονηθεί 7 δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ και 34 στη Ρωσία. Ε, δεν είναι τραγικές οι διαφορές...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Philip Mortimer
+ + +
(επειδή στις διενέξεις μου, μου έχουνε ζαλίσει τις μπάλες για την ναζιστική Ουκρανία και την Αγία δημοκρατική Ρωσία, το θρεντ αυτό είναι υπεροπλο για μένα)
++
+ + +
(επειδή στις διενέξεις μου, μου έχουνε ζαλίσει τις μπάλες για την ναζιστική Ουκρανία και την Αγία δημοκρατική Ρωσία, το θρεντ αυτό είναι υπεροπλο για μένα)
++
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η Ρωσία έχει ακόμα υποχρεωτική στράτευση ενώ στις ΗΠΑ οχι,δηλαδή σε στέλνουν στου διαόλου τον κωλο και μπεκρουλιακες αξιωματικοί και παλιοί σου κάνουν τη ζωή κόλαση. Παλιά είχα διαβάσει για ακραία σκηνικά, βασανισμοι, δολοφονίες, τώρα είναι ένας χρόνος η θητεία, μπορεί κάπως να χαλάρωσε, να μιλήσει κάνας Ρώσος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στη Ρωσία αλωνιζαν οι NazBol, ο ιδεολογικός τους ηγέτης έγινε σύμβουλος του Πούτιν, αλλά δεν υπάρχουν ναζί στην Ρωσία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Aprilianos
Εσύ δηλαδή πιστεύεις στο χαιδεμα της πεμπτης φαλαγγας και των αναρχικών;Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:44Αν το έβλεπες δεν θα ήσουν χουντικοςAprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 03:58 Δεν βλέπω το λόγο που ένα κράτος δεν πρέπει να ασχολείται συστηματικά με τον εσωτερικό εχθρό όπως πχ με τους αναρχοαπλυτους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πλέον σε στέλνουν και σε πόλεμο. Πρώτα πέταξε τα 18χρονα ως βορά ο μαφιόζος μέσα στην Ουκρανία, και μετά θυμήθηκε να στείλει σπετσναζοτσετσένους και λοιπά ορκς war dogs.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:55 Η Ρωσία έχει ακόμα υποχρεωτική στράτευση ενώ στις ΗΠΑ οχι,δηλαδή σε στέλνουν στου διαόλου τον κωλο και μπεκρουλιακες αξιωματικοί και παλιοί σου κάνουν τη ζωή κόλαση. Παλιά είχα διαβάσει για ακραία σκηνικά, βασανισμοι, δολοφονίες, τώρα είναι ένας χρόνος η θητεία, μπορεί κάπως να χαλάρωσε, να μιλήσει κάνας Ρώσος.
- vantono
Xεσε μας ρε μασουλοπασοκτζή ντερτιλού, κάθε φορά θα μπαινεις και θα μπουρδελεύεις κάθε νήμα με τις ηλίθιες ιδεοληψίες σου. Τράβα κανενα ταξιδάκι να χαρείς τη συνταξούλα σου σαν σωστός άνθρωπος, που κάθεσαι και κοπροσκυλιάζεις στα φορουμς. Και να πω οτι πρόσφερες και τίποτα στις συζητήσεις, οκ. Παράσιτα δημιουργείς συνεχως.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:09Εσύ δηλαδή πιστεύεις στο χαιδεμα της πεμπτης φαλαγγας και των αναρχικών;Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:44Αν το έβλεπες δεν θα ήσουν χουντικοςAprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 03:58 Δεν βλέπω το λόγο που ένα κράτος δεν πρέπει να ασχολείται συστηματικά με τον εσωτερικό εχθρό όπως πχ με τους αναρχοαπλυτους
- Aprilianos
Υπάρχει ο ιός και μένω σπίτι με τη γυναίκα και το ένα παιδί. Με ενδιαφέρουν οι ακροδεξιοι του φόρουμ. Ξύλο από τα ματ και βαριές καταδίκες είναι το μόνο που δικαιούνται οι αριστεριστες και οι αναρχοαπλυτοι.vantono έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:13Xεσε μας ρε μασουλοπασοκτζή ντερτιλού, κάθε φορά θα μπαινεις και θα μπουρδελεύεις κάθε νήμα με τις ηλίθιες ιδεοληψίες σου. Τράβα κανενα ταξιδάκι να χαρείς τη συνταξούλα σου σαν σωστός άνθρωπος, που κάθεσαι και κοπροσκυλιάζεις στα φορουμς. Και να πω οτι πρόσφερες και τίποτα στις συζητήσεις, οκ. Παράσιτα δημιουργείς συνεχως.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:09Εσύ δηλαδή πιστεύεις στο χαιδεμα της πεμπτης φαλαγγας και των αναρχικών;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο ίδιος ο Πούτιν ανέφερε πως πολεμανε μόνο εποπ. παλιά βέβαια πήγαινες τσετσενια σουμπιτος και καλοπερνούσες. Υπήρξαν δημοσιεύματα πως πήγαν και κληρωτοι, αλλά πιθανόν για βοηθητικα καθήκοντά. Εγώ λέω να στείλουμε κάνα εποπ στην Ουκρανία, βαρεθηκα να τους βλέπω να κοπροσκυλιαζουν ,και το παίζουν και ιστορία κιόλας.vantono έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:10Πλέον σε στέλνουν και σε πόλεμο. Πρώτα πέταξε τα 18χρονα ως βορά ο μαφιόζος μέσα στην Ουκρανία, και μετά θυμήθηκε να στείλει σπετσναζοτσετσένους και λοιπά ορκς war dogs.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:55 Η Ρωσία έχει ακόμα υποχρεωτική στράτευση ενώ στις ΗΠΑ οχι,δηλαδή σε στέλνουν στου διαόλου τον κωλο και μπεκρουλιακες αξιωματικοί και παλιοί σου κάνουν τη ζωή κόλαση. Παλιά είχα διαβάσει για ακραία σκηνικά, βασανισμοι, δολοφονίες, τώρα είναι ένας χρόνος η θητεία, μπορεί κάπως να χαλάρωσε, να μιλήσει κάνας Ρώσος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- vantono
Εγω εχω πετύχει ενα σκασμό δημοσιεύματα που μιλούσαν για κληρωτούς πάντως. Και σε καποιες φωτος αιχμαλώτων που εχω δει, κατι ρωσάκια έμοιαζαν για 15 χρονων, ούτε καν για 18. Αλλά οκ, δεν αποκλείω οτι μπορεί να ειναι και τιποτα 18χρονα εποπάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:18Ο ίδιος ο Πούτιν ανέφερε πως πολεμανε μόνο εποπ. παλιά βέβαια πήγαινες τσετσενια σουμπιτος και καλοπερνούσες. Υπήρξαν δημοσιεύματα πως πήγαν και κληρωτοι, αλλά πιθανόν για βοηθητικα καθήκοντά. Εγώ λέω να στείλουμε κάνα εποπ στην Ουκρανία, βαρεθηκα να τους βλέπω να κοπροσκυλιαζουν ,και το παίζουν και ιστορία κιόλας.vantono έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:10Πλέον σε στέλνουν και σε πόλεμο. Πρώτα πέταξε τα 18χρονα ως βορά ο μαφιόζος μέσα στην Ουκρανία, και μετά θυμήθηκε να στείλει σπετσναζοτσετσένους και λοιπά ορκς war dogs.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:55 Η Ρωσία έχει ακόμα υποχρεωτική στράτευση ενώ στις ΗΠΑ οχι,δηλαδή σε στέλνουν στου διαόλου τον κωλο και μπεκρουλιακες αξιωματικοί και παλιοί σου κάνουν τη ζωή κόλαση. Παλιά είχα διαβάσει για ακραία σκηνικά, βασανισμοι, δολοφονίες, τώρα είναι ένας χρόνος η θητεία, μπορεί κάπως να χαλάρωσε, να μιλήσει κάνας Ρώσος.
-
Δημοκράτης
ξέρεις χουντικέ υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο χάιδεμα και το δολοφονώ. Οκ υλαρχει απόσταση όταν δεν είσαι χουντικός κατιμάςAprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:09Εσύ δηλαδή πιστεύεις στο χαιδεμα της πεμπτης φαλαγγας και των αναρχικών;Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:44Αν το έβλεπες δεν θα ήσουν χουντικοςAprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 03:58 Δεν βλέπω το λόγο που ένα κράτος δεν πρέπει να ασχολείται συστηματικά με τον εσωτερικό εχθρό όπως πχ με τους αναρχοαπλυτους
-
Δημοκράτης
άνθρωπε μου στην Ρωσία προχθές πήγαν να φάνε τοπ Αμπράμοβιτς εν μέσω διαπραγματεύσεων τι συζητάς τώρα; Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο σύγκρισης δημοκρατίας, ελευθερίας του λόγου κτλ ανάμεσα σε οποιαδήποτε δυτικής χώρας και της ρωσίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:47Συγνώμη που τα δεδομένα της UNESCO δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τα όσα κατεβάζει η κούτρα του καθενός...Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:46Ότι να ναιΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:14
Έχεις δει μεγάλη ελευθερία του τύπου στις ΗΠΑ; Επίσης, πες μου την αντιπολίτευση στις ΗΠΑ. Τα τελευταία 200 χρόνια υπάρχουν δύο κόμματα που εναλλάσονται στην εξουσία και καμία άλλη φωνή δεν ακούγεται πέραν αυτών των δύο...![]()
-
Εμπεδοκλής
Και εγώ αν ήμουν Αμπράμοβιτς, με είχαν γαμήσει στις κυρώσεις και κινδύνευα να χάσω σημαντικό μέρος της περιουσίας μου θα έλεγα ότι πήγαν να με δηλητηριάσουν για να ξεπλυθώ και να άρουν τις κυρώσεις...Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:31άνθρωπε μου στην Ρωσία προχθές πήγαν να φάνε τοπ Αμπράμοβιτς εν μέσω διαπραγματεύσεων τι συζητάς τώρα; Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο σύγκρισης δημοκρατίας, ελευθερίας του λόγου κτλ ανάμεσα σε οποιαδήποτε δυτικής χώρας και της ρωσίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:47Συγνώμη που τα δεδομένα της UNESCO δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τα όσα κατεβάζει η κούτρα του καθενός...
Όσο για τη δημοκρατία βάλαμε και στις τσέπες τα τελευταία χρόνια. Τόση δημοκρατία με απαγόρευση εξόδου από τα σπίτια μας είχαμε να δούμε από την φεουδαρχία...
-
Δημοκράτης
α εντάξει, είναι όλα ψέματαΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 12:25Και εγώ αν ήμουν Αμπράμοβιτς, με είχαν γαμήσει στις κυρώσεις και κινδύνευα να χάσω σημαντικό μέρος της περιουσίας μου θα έλεγα ότι πήγαν να με δηλητηριάσουν για να ξεπλυθώ και να άρουν τις κυρώσεις...Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:31άνθρωπε μου στην Ρωσία προχθές πήγαν να φάνε τοπ Αμπράμοβιτς εν μέσω διαπραγματεύσεων τι συζητάς τώρα; Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο σύγκρισης δημοκρατίας, ελευθερίας του λόγου κτλ ανάμεσα σε οποιαδήποτε δυτικής χώρας και της ρωσίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 10:47
Συγνώμη που τα δεδομένα της UNESCO δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τα όσα κατεβάζει η κούτρα του καθενός...
Όσο για τη δημοκρατία βάλαμε και στις τσέπες τα τελευταία χρόνια. Τόση δημοκρατία με απαγόρευση εξόδου από τα σπίτια μας είχαμε να δούμε από την φεουδαρχία...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 116 Απαντήσεις
- 2694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 3 Απαντήσεις