Βασικά, ο Πούτιν εισέβαλε σε ευρωπαϊκή χώρα.independent44 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:10 Οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί ανακάλυψαν ότι ο εχθρός τους είναι ο Πούτιν;
Νομίζω ότι μέσα στην ιδεολογικοποίηση, τείνουμε να ξεχνάμε τα γεγονότα.
Βασικά, ο Πούτιν εισέβαλε σε ευρωπαϊκή χώρα.independent44 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:10 Οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί ανακάλυψαν ότι ο εχθρός τους είναι ο Πούτιν;
Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις 1ο αυτό το θέμα, άλλωστε προέκυψε τον τελευταίο μήνα.stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:14Βασικά, ο Πούτιν εισέβαλε σε ευρωπαϊκή χώρα.independent44 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:10 Οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί ανακάλυψαν ότι ο εχθρός τους είναι ο Πούτιν;
Νομίζω ότι μέσα στην ιδεολογικοποίηση, τείνουμε να ξεχνάμε τα γεγονότα.
Δυστυχώς η αποχή περισσότερο τους βοηθάει παρά τους προβληματίζει, γι' αυτό και οι πολιτικοί δεν πολυασχολούνται με αυτήν. Ο κυνισμός των ψηφοφόρων και ο κυνισμός των κυβερνώντων πάνε πακέτο.MasterofDope έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:03Κοιτα εγω σκέφτομαι να απέχω σοβαρά και γενικά πολύ κοσμος...τώρα αυτη η τριανδρία ειναι κάτι καλό δεν ξέρω αν μπει στην βουλή αλλα πανω απο 2% θα παρει διότι πολύ κοσμος που τον εχει απογοητεύσει ο Μητσοτάκης δεν θα παει σε ΚΙΝΑΛ η σε ΦασιστοΚασιδιαρη οποτε λογικά θα παει η σε Βελόπουλο η σε αυτούς.
Το ξέρω ότι θα μετανιώσω που ρωτάω, αλλά τι ακριβώς θα διόρθωνε ο Μπογδάνος;Rakomelofronas έγραψε: 30 Μαρ 2022, 09:18Δυστυχώς η αποχή περισσότερο τους βοηθάει παρά τους προβληματίζει, γι' αυτό και οι πολιτικοί δεν πολυασχολούνται με αυτήν. Ο κυνισμός των ψηφοφόρων και ο κυνισμός των κυβερνώντων πάνε πακέτο.MasterofDope έγραψε: 29 Μαρ 2022, 23:03Κοιτα εγω σκέφτομαι να απέχω σοβαρά και γενικά πολύ κοσμος...τώρα αυτη η τριανδρία ειναι κάτι καλό δεν ξέρω αν μπει στην βουλή αλλα πανω απο 2% θα παρει διότι πολύ κοσμος που τον εχει απογοητεύσει ο Μητσοτάκης δεν θα παει σε ΚΙΝΑΛ η σε ΦασιστοΚασιδιαρη οποτε λογικά θα παει η σε Βελόπουλο η σε αυτούς.
Αρκετοί ψηφοφόροι ΝΔ 2019 που δεν εξαρτώνται από τους διάφορους Γκρούεζες λόγω δουλειάς, βύσματος κτλ θα τους ψηφίσουν. Σε αυτό το κοινό στοχεύουν όταν λένε ότι μπορεί να ανεχτούν κυβέρνηση ΝΔ για να "μην υπάρξει ακυβερνησία". Δεν ξέρω αν αυταπατώνται ή αν έχουν δόλο όταν επί της ουσίας ισχυρίζονται δημόσια ότι μπορούν να διορθώσουν τη ΝΔ "απέξω". Μάλιστα, ο Μπογδάνος έκανε όνομα βασιζόμενος στην ακόμα μεγαλύτερη αυταπάτη ότι η ΝΔ μπορεί να διορθωθεί "από μέσα". Όπως και να' χει, θα είναι δύσκολο για κάποιον ας πούμε δεξιό να ρίξει ψήφο σε μη χρυσαυγιτογενές κοινοβουλευτικό κόμμα εκτός ΝΔ και να είναι σίγουρος ότι αυτή η ψήφος δεν θα πάει σε κυβέρνηση συνεργασίας, οπότε θα πρέπει είτε να στραφεί σε Κασιδιάρη είτε να δεχτεί ότι αυτό που θα ψηφίσει δεν θα μπει Βουλή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 30 Μαρ 2022, 09:32 Το ξέρω ότι θα μετανιώσω που ρωτάω, αλλά τι ακριβώς θα διόρθωνε ο Μπογδάνος;
Η ιδεολογία πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα κίνηση, θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός με ευρωατλαντική κατεύθυνση
Στην Ελλάδα το η άκρα δεξιά είναι φιλοπουτινική με την εξαίρεση του σχήματος Φαήλου - Τζήμερου,το οποίο όμως είναι προέκτασηindependent44 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:10 Οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί ανακάλυψαν ότι ο εχθρός τους είναι ο Πούτιν;
Δηλαδή ο μόνος που αντιστέκεται στη ISLAMLGBT Δύση;
οκ....
Να περιμένουμε και δήλωση καταδίκης του Ορμπάν;
Ναι πολυ αντισταση στο ισλαμ με τσετσενους να φωναζουν αλκαχ ακμπαρ στην Μαριουπολη.independent44 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:10 Οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί ανακάλυψαν ότι ο εχθρός τους είναι ο Πούτιν;
Δηλαδή ο μόνος που αντιστέκεται στη ISLAMLGBT Δύση;
οκ....
Να περιμένουμε και δήλωση καταδίκης του Ορμπάν;
Ο Μπογδάνος διεγράφη μετά από επίθεση που έκανε στο ΚΚΕ με αφορμή τον εμφύλιο μετά από πρωτοβουλία του καραμανλικού Δένδια που δεν ήταν δυνατόν να παραβλέψει ο Μητσοτάκης αφού πάγια θέση της ΝΔ είναι η αποφυγή εμφυλιοπολεμικών αναφορών.
Ο Βελόπουλος είναι φιλοβελοπουλικός όχι ρωσόφιλος. Απλά βρήκε πεδίο δράσης εκεί και τρύπωσε. Αν ήμασταν στην Λευκορωσία θα είχε κόμμα που θα υποστήριζε την ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ.Αρίστος έγραψε: 30 Μαρ 2022, 11:08 Τωρσ εχουμε το εξης φαινομενο: οι Τζημερικοι με πρωτο το Φαηλο ειναι υπερ ΝΑΤΟ ενω ο Βελοπουλος ειναι υπερ της Ρωσιας.
Κατα πασα πιθανοτητα ομως οι Τζημερικοι δεν θα μπουν στη Βουλη και θα μπουν Βελοπουλος και Κασιδιαρης οποτε θα εχουμε δυο ρωσοφιλα κομματα στη Βουλη.
.
Κανενα ελληνοφιλο θα εχουμε;