YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 15:59Προσφατα ενας φιλος ηθελε να θυμηθει ενα τραγουδι.
Πολυ γνωστο αλλα δεν θυμοταν τιποτα.Ουτε στιχους,ουτε τραγουδιστη μονο λιγο τον ρυθμο.
Επειδη ειχε ξανα δει τετοια βιντεο με ξενα τραγουδια που ΄΄ακουγοντε ελληνικες λεξεις΄΄
Μου λεει ψαξε ''δεν θελω να μου φας το τοστ''
To κλασικό στον τομέα αυτό είναι το "Mystify me" των INXS (Λες κι'αυτό να είναι λάθος και να είναι στην πραγματικότητα In Excess; ) που άνετα ακούγεται σαν "Μη στην φάει, μη" έτσι που πάς θα στην φάει .... (εννοείται την γκόμενα; )
Μάλλον επίτηδες το έγραψε και ο David Bowie το "Aladdin Sane" που ακούγεται σαν "A lad insane".
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 15:59Προσφατα ενας φιλος ηθελε να θυμηθει ενα τραγουδι.
Πολυ γνωστο αλλα δεν θυμοταν τιποτα.Ουτε στιχους,ουτε τραγουδιστη μονο λιγο τον ρυθμο.
Επειδη ειχε ξανα δει τετοια βιντεο με ξενα τραγουδια που ΄΄ακουγοντε ελληνικες λεξεις΄΄
Μου λεει ψαξε ''δεν θελω να μου φας το τοστ''
To κλασικό στον τομέα αυτό είναι το "Mystify me" των INXS (Λες κι'αυτό να είναι λάθος και να είναι στην πραγματικότητα In Excess; ) που άνετα ακούγεται σαν "Μη στην φάει, μη" έτσι που πάς θα στην φάει .... (εννοείται την γκόμενα; )
Μάλλον επίτηδες το έγραψε και ο David Bowie το "Aladdin Sane" που ακούγεται σαν "A lad insane".
Juanes - La Camisa Negra
Οπως και αυτο ,ας μην πω απο τον τιτλο καταλαβαινετε
Ο Γονίδης στο τραγούδι "Γιατί κλαις" λέει: "Γιατί χλαις". Το έχει δηλώσει.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 12:50
-''Ένα το χελιδόνι / Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους''
Ένα το χελιδόνι / Θέλει κι η ζωντανίνα δίνει το αίμα τους''
Ρε τη Ζωντανίνα! Ουκρανή ήταν;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 18 Σεπ 2018, 12:50
-''Ένα το χελιδόνι / Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους''
Ένα το χελιδόνι / Θέλει κι η ζωντανίνα δίνει το αίμα τους''
Ρε τη Ζωντανίνα! Ουκρανή ήταν;
Οχι Ελληνιδα ,απλα οι γονεις της ειχαν φαντασια και ηθελαν κατι ξεχωριστο για την μονακριβη τους.
Ο Γονίδης στο τραγούδι "Γιατί κλαις" λέει: "Γιατί χλαις". Το έχει δηλώσει.
ΝΑΙ! Και πήγα να το βάλω πριν αλλά μπήκε πελάτης και το έκλεισα το φόρουμ. Μη μας πάρουν και στο ψιλό.
άστο βρε να μπει κανένα νέο μέλος!