!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Ρε πάτε καλά; σπρώχνετε τον άνθρωπο να παντρευτεί να πάρετε στον λαιμό σας μια μελλοντική πιθανή οικογένεια με παιδιά ; σοβαρευτείτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κουμπαροι η ρωσιδα και το παιδι απο τη δουλεια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Α ετσι ναι. Συμφωνώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σοβαρέψου εσύ.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2022, 18:36 Ρε πάτε καλά; σπρώχνετε τον άνθρωπο να παντρευτεί να πάρετε στον λαιμό σας μια μελλοντική πιθανή οικογένεια με παιδιά ; σοβαρευτείτε.
4 ΧΡΟΝΙΑ = ΓΑΜΟΣ DE FUCKΤΟ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ε 4 χρόνια και κέρατο με την φίλη της γυναίκας και να πάει για γάμο και παιδιά ; ντροπή καλέ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν η αποφαση του για το αν θα παντρευτει η οχι, εξαρταται απο τα ποσταρισματα εδω, εχει πολυ μεγαλυτερο προβλημα.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2022, 18:36 Ρε πάτε καλά; σπρώχνετε τον άνθρωπο να παντρευτεί να πάρετε στον λαιμό σας μια μελλοντική πιθανή οικογένεια με παιδιά ; σοβαρευτείτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σαφώς για τον vantono.Ασέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2022, 20:02αν η αποφαση του για το αν θα παντρευτει η οχι, εξαρταται απο τα ποσταρισματα εδω, εχει πολυ μεγαλυτερο προβλημα.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2022, 18:36 Ρε πάτε καλά; σπρώχνετε τον άνθρωπο να παντρευτεί να πάρετε στον λαιμό σας μια μελλοντική πιθανή οικογένεια με παιδιά ; σοβαρευτείτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι - ειναι αντραςGherschaagk έγραψε: 29 Μαρ 2022, 17:25Εσύ δλδ δεν έχεις μπλέξει.vantono έγραψε: 29 Μαρ 2022, 17:23Κοντεύουμε 4 χρόνια.
Της έχω τρελή εμπιστοσύνη μπορώ να πω, δεν εχει δώσει το παραμικρο δικαίωμα ποτέ της, δεν στρίβει καν λαιμό να κοιτάξει αλλου, αλλά με τις παρέες που έχει μπλέξει τι να κάνω, ποτέ δεν ξέρεις.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
4 χρονια σχεση = της εμειναν 3 ακομα χρονια το πολυ για να τελειωσει η να παρει την κατευθυνση που παιρνουν ολες οταν κλεισουν επταετια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2022, 20:49 4 χρονια σχεση = της εμειναν 3 ακομα χρονια το πολυ για να τελειωσει η να παρει την κατευθυνση που παιρνουν ολες οταν κλεισουν επταετια
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ακριβωςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Μαρ 2022, 20:59Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2022, 20:49 4 χρονια σχεση = της εμειναν 3 ακομα χρονια το πολυ για να τελειωσει η να παρει την κατευθυνση που παιρνουν ολες οταν κλεισουν επταετια
![]()
ολες αυτες οι χουντοσχεσεις δλδ οι ερωτικες διαρκουν το πολυ επταετια η εχουν απωλεσει καθε ουσια κ απλα συνεχιζουν νεκρες -- οχι εβδομηκονταετια + σαν τις καταναγκαστικες κομθουνιστικες
θα σας εριχνα στα πιο βαθια - πως τα παιδια στα 7 χρονια εχουν ολοκληρωθει σαν προσωπικοτητες κ εχουν ''ξεπεταχτει '' κ πως δεν ειναι μονο οι αντρες που συμβαλλουν οσο μπορουν στην γενετικο πλουραλισμο της δεξαμενης γονιδιων αλλα δεν εισαστε για βαρια οποτε
μενει η προτροπη
''εμπαινε Βαντυ ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ακούς βαντονο; Δεν έχεις μπλέξει.Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2022, 20:46οχι - ειναι αντραςGherschaagk έγραψε: 29 Μαρ 2022, 17:25Εσύ δλδ δεν έχεις μπλέξει.vantono έγραψε: 29 Μαρ 2022, 17:23
Κοντεύουμε 4 χρόνια.
Της έχω τρελή εμπιστοσύνη μπορώ να πω, δεν εχει δώσει το παραμικρο δικαίωμα ποτέ της, δεν στρίβει καν λαιμό να κοιτάξει αλλου, αλλά με τις παρέες που έχει μπλέξει τι να κάνω, ποτέ δεν ξέρεις.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ρε μανία να με παντρέψει το πχορουμ
Δεν μας εφταιναν οι γονείς+συμπεθέρια, έχομεν κι εσάς τωρα
Δεν μας εφταιναν οι γονείς+συμπεθέρια, έχομεν κι εσάς τωρα
Η ρωσιδα ηταν το τελευταιο τεστ,αφου δεν μπορεις ηρθε η ωρα να κρεμασεις τη βενζοκαινη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ολα οκ με το γυμναστήριο τελικά.
Μολις ετοιμαζόμασταν να παμε, μου λεει η δικιά μου "κοίτα μη με κάνεις ρεζίλι", "οχι βέβαια, τι εννοείς?",ερωτοαπαντώ εγώ.
Και με το που φτάνουμε, βγάζω μπουφαν, μπλούζα, και μένω με φαρδύ αμάνικο απο μέσα.
Μου λεει "σοβαρά τώρα? Δεν κάνεις πλάκα? Οκ, σήκω φύγε"
Το ρωσάκι έλεγε οτι "ωραιος είμαι, μου πάει", και η άλλη στραβοκοίταγε
Τελικά έκατσα 35 λεπτακια με ενα γρηγορο δοκιμαστικό προγραμματάκι, και μετά την έκανα.
Οκ, ήσυχα τα πράγματα (σήμερα τουλάχιστον) και περισσότερες γυναίκες απ'οτι άντρες τολμω να ομολογήσω. Και ωραίες γυναίκες μάλιστα. Κοινώς, το γυμναστήριο των ΜΟΥΝΑΡΩΝ.
Μολις ετοιμαζόμασταν να παμε, μου λεει η δικιά μου "κοίτα μη με κάνεις ρεζίλι", "οχι βέβαια, τι εννοείς?",ερωτοαπαντώ εγώ.
Και με το που φτάνουμε, βγάζω μπουφαν, μπλούζα, και μένω με φαρδύ αμάνικο απο μέσα.
Μου λεει "σοβαρά τώρα? Δεν κάνεις πλάκα? Οκ, σήκω φύγε"
Το ρωσάκι έλεγε οτι "ωραιος είμαι, μου πάει", και η άλλη στραβοκοίταγε
Τελικά έκατσα 35 λεπτακια με ενα γρηγορο δοκιμαστικό προγραμματάκι, και μετά την έκανα.
Οκ, ήσυχα τα πράγματα (σήμερα τουλάχιστον) και περισσότερες γυναίκες απ'οτι άντρες τολμω να ομολογήσω. Και ωραίες γυναίκες μάλιστα. Κοινώς, το γυμναστήριο των ΜΟΥΝΑΡΩΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις