!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Will Smith υπέρ της πολιτικής ορθότητας και ΚΑΤΑ της ελευθερίας του λόγου
Re: Ο Will Smith υπέρ της πολιτικής ορθότητας και ΚΑΤΑ της ελευθερίας του λόγου
Απ' ό,τι είδα, το μόνο που άξιζε στη συγκεκριμένη σεμνή τελετή ήταν αυτό:
https://www.huffingtonpost.gr/entry/sey ... 40f6a60346
https://www.huffingtonpost.gr/entry/sey ... 40f6a60346
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πάντως αν πήγαινε ο Γουίλ να βαρέσει ξέρω γω τον Τσίβυ Τσέις, θα κατέληγε να τον κυνηγάει πάνω στη σκηνή. Εκείνοι οι παλιοί κωμικοί ήξεραν πότε θα έπεφτε ξύλο.
Τον The Rock θα τον βαρουσε ο σκατιμαγκας;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:22 Πάντως αν πήγαινε ο Γουίλ να βαρέσει ξέρω γω τον Τσίβυ Τσέις, θα κατέληγε να τον κυνηγάει πάνω στη σκηνή. Εκείνοι οι παλιοί κωμικοί ήξεραν πότε θα έπεφτε ξύλο.
Τι εννοείς, δικέ μου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:08 Μα γενικώς είναι καλός ηθοποιός...τι σαχλαμάρα ηταν αυτή;
Ερμηνεία βιντεοκασέτας του 80.
2/10.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν έγραψα κανένα υπονοούμενοFeindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:32Τι εννοείς, δικέ μου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:08 Μα γενικώς είναι καλός ηθοποιός...τι σαχλαμάρα ηταν αυτή;
2/10.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν σε είχα και τόσο της πχοιότητος, τύπε...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:54Δεν έγραψα κανένα υπονοούμενοFeindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:32Τι εννοείς, δικέ μου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:08 Μα γενικώς είναι καλός ηθοποιός...τι σαχλαμάρα ηταν αυτή;
2/10.
Dein Herz, meine Gier
Υπάρχει μια λεπτομέρεια: Αυτό δεν είναι χιούμορ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν ειναι αυτο το αμερικανικο stand up comedy να το χαιρονταιFeindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:10
Τύπε, stand up comedy κάνει ο τύπος και έχει αυτό το αμερικανικό, προσβλητικό χιούμορ.
Δεν είναι όλοι της σχολής Βουγιουκλάκη και Κωνσταντάρα.
Χειροτερο απο του σεφερλη γιατι ειναι σαν του σεφερλη με πολυ εμετιλα.
ΔΕΝ σατιριζεις προβλημα υγειας, αν το κανεις εισαι σκατανθρωπος, ειτε εισαι stand up comedian ειτε ο μαλακας της γειτονιας.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Βασικά πριν κάτι δεκαετίες ήταν περισσότερο προσβλητικό αφού οι κωμικοί δεν ενοχλούσαν μόνο χοντρούς ή άρρωστους. Κάποιοι από αυτπύς κάνανε και πολιτική σάτιρα κι όχι μόνο για τον τραμπ. Σήμερα είναι δύσκολο πια για έναν κωμικό όχι να σπάσει πλάκα με χοντρό. Όχι να σπάσει πλάκα για λεσβίες ή λούγκρες. Για φυλετικά δεν το συζητάμε καν. Είναι πλεον απαγορευμένο το οτιδήποτε. Δεν μπορείς ξα πεις τίποτα για Εβραίους ή Πολωνούς, για μαύρους ή μουσουλμάνους.LETO έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:54Αν ειναι αυτο το αμερικανικο stand up comedy να το χαιρονταιFeindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:10
Τύπε, stand up comedy κάνει ο τύπος και έχει αυτό το αμερικανικό, προσβλητικό χιούμορ.
ΔΕΝ σατιριζεις προβλημα υγειας, αν το κανεις εισαι σκατανθρωπος, ειτε εισαι stand up comedian ειτε ο μαλακας της γειτονιας.
Αν παρακολουθήσεις σημερινούς στεντ απ κωμικούς θα ανακαλύψεις ότι μιλάνε κυρίως για τον εαυτό τους. Αρχικά νόμιζα ότι όλοι διακατέχονται από ναρκισσισμό. Με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν μπορούν πλέον να μιλήσουν για τίποτα άλλο.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Cancel και στους δύο. Στον έναν λόγω του ηλίθιου και ανήθικου χιούμορ, στον άλλο για την άσκηση βίας. Δεν θα χάσουμε πολλά από δύο μετριότητες του καλλιτεχνικού τομέα.
Αυτοί έχουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο περιλαμβάνει την προσβολή των αδυνάτων. Το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση, αλλά η κινηματογραφική κωμωδία που βγάζουν, είναι άλλου τύπου. Διαφορετικά δεν θα γελούσαμε εμείς που δεν κατέχουμε αυτό το είδος χιούμορ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Μαρ 2022, 01:24Βασικά πριν κάτι δεκαετίες ήταν περισσότερο προσβλητικό αφού οι κωμικοί δεν ενοχλούσαν μόνο χοντρούς ή άρρωστους. Κάποιοι από αυτπύς κάνανε και πολιτική σάτιρα κι όχι μόνο για τον τραμπ. Σήμερα είναι δύσκολο πια για έναν κωμικό όχι να σπάσει πλάκα με χοντρό. Όχι να σπάσει πλάκα για λεσβίες ή λούγκρες. Για φυλετικά δεν το συζητάμε καν. Είναι πλεον απαγορευμένο το οτιδήποτε. Δεν μπορείς ξα πεις τίποτα για Εβραίους ή Πολωνούς, για μαύρους ή μουσουλμάνους.LETO έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:54Αν ειναι αυτο το αμερικανικο stand up comedy να το χαιρονταιFeindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:10
Αν παρακολουθήσεις σημερινούς στεντ απ κωμικούς θα ανακαλύψεις ότι μιλάνε κυρίως για τον εαυτό τους. Αρχικά νόμιζα ότι όλοι διακατέχονται από ναρκισσισμό. Με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν μπορούν πλέον να μιλήσουν για τίποτα άλλο.
Αυτό που παρατηρούν οι κωμικοί γενικά, είναι ότι τα πάντα εκλαμβάνονται ως προσβλητικά για κάποιο λόγο. Πέρισι είδα τις τρεις ταινίες hungover και μου άρεσαν πολύ. Αργότερα έμαθα ότι θεωρούνται "προβληματικές" και ανάθεμα αν κατάλαβα τον λόγο.
Θέλω να πω ότι οι κωμικοί σαν τον τύπο που έφαγε τη μπουνιά, ρίχνουν λάδι στη φωτιά με το να κάνουν άσχημο χιούμορ και ευθείες προσβολές. Αυτό που στο τέλος θα καταργηθεί είναι το σύνολο της κωμωδίας (εκεί είναι που θα φανεί ότι η απαγόρευση παίρνει μπάλα όλα τα είδη χιούμορ).
Επίσης υπάρχει το woke standup comedy, που αν ακούσει κάποιος τι λένε σε αυτό, όχι θα γελάσει, αλλά αντιθέτως θα κλάψει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-