!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Will Smith υπέρ της πολιτικής ορθότητας και ΚΑΤΑ της ελευθερίας του λόγου

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Ο Will Smith υπέρ της πολιτικής ορθότητας και ΚΑΤΑ της ελευθερίας του λόγου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:10
LETO έγραψε: 28 Μαρ 2022, 17:52
Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 17:36
Μήπως κάνεις αστεία με τις ατυχίες που συμβαίνουν σε κάποιον, τύπε, ενώ η ζωή σου κυλάει όμορφα;

Μην λες υπερβολές, όλοι έχουμε γελάσει με μια μύτη που τρέχει, ένα τραυματισμένο πόδι που σε κάνει να κουτσαίνεις και διάφορα τέτοια.

Εξαρτάται ποιος λέει το αστείο, την διάθεσή του - να προσβάλει κάποιον ή να διακωμωδήσει μια κατάσταση για να ελαφρύνει το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Αυτά ξεχωρίζουν ένα αστείο από μια κακία.
Δεν ειναι το ιδιο να γελασεις αυθορμητα με μια ατυχια αλλου, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πας και να κακαριζεις πανω στη μουρη του

ο τυπος ξεφτιλισε τη γυναικα του μπροστα σε εκατομμυρια τηλεθεατες

δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο, τι να κανουμε για μια γυναικα το να χανει τα μαλλια της (ακομα και απο μη σοβαρη ασθενεια) ειναι κατι πολυ στεναχωρο.

σωστα του σκασε τη μπουφλα ο σμιθαρος
Τύπε, stand up comedy κάνει ο τύπος και έχει αυτό το αμερικανικό, προσβλητικό χιούμορ.

Δεν είναι όλοι της σχολής Βουγιουκλάκη και Κωνσταντάρα.
πρώτον, standup comedy κάνει στο σόου του όπου ο κόσμος πηγαίνει γι'αυτό το λόγο και προφανώς είναι προετοιμασμένος για σχόλια τέτοια
εκεί ήταν βραδιά όσκαρ και δεν σημαίνει ότι ο καθένας που παραβρέθηκε είναι αναγκασμένος να δεχθεί τα αστεία του τύπου σε βάρος μιας κλινικής κατάστασής του μπροστά μάλιστα σε εκατομμύρια κόσμου και να χασκογελάει
δεύτερον αφού είναι προσβλητικό χιούμορ, μια χαρά ο απέναντι έχει το δικαίωμα να προσβληθεί και να σε γαμήσει στη συνέχεια. τι να κάνουμε τα επικίνδυνα του επαγγέλματος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:28
αυτό το humiliation ritual δε ξέρω τι σκατά είναι
δηλαδή άμα έχεις κάποιο πρόβλημα πρέπει να σε ρεζιλέψουνε μπροστά σε όλο τον πλανήτη; είναι το τελετουργικό έτσι;
Το ξέρω ότι δεν ξέρεις και ότι έχεις πλήρη άγνοια - όχι μόνο εσύ και μην το παίρνεις προσωπικά.
Ναι δημόσια γίνεται,αλλιώς δεν θα είχε κανένα νόημα.Και δεν γίνεται επειδή έχει κάποιος κάποιο πρόβλημα,αυτό λειτουργεί ως πρόφαση (στη συγκεκριμένη περίπτωση).Ο πραγματικός λόγος είναι είτε για να ανέλθει κάποιος στις βαθμίδες της Ελίτ,οπότε πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο τίμημα,είτε επειδή έπεσε σε "παράπτωμα",όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Eminem,Dave Chapelle,Britney Spears,μεταξύ άλλων,οπότε για να γίνουν ξανά αποδεκτοί,θα πρέπει να ταπεινωθούν.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για mockery της Ταπείνωσης,όπως τη δίδαξε ο Ιησούς Χριστός - και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς : για σατανική/δαιμονολατρική βιομηχανία του θεάματος μιλάμε,που λατρεύει την ανωμαλία.
Όπως επίσης ελπίζω να γνωρίζεις πως τα παιδιά του Σμιθ,ο μεν γιος είναι κόρη,η δε κόρη τείνει προς το γιος.Η οικογένεια Σμιθ είναι εντελώς πουλημένη στην Ελίτ,όπως και αυτή των Μπέκαμ.Είδες την τελευταία φωτογράφηση του ανήλικου γιου του Μπέκαμ ; Πιο τελειωμένο αρσενικό πορνίδιο,πεθαίνεις.Με τη συγκατάθεση της μαμάς φυσικά.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:19
Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:06
vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 17:44
Οχι όλοι, μόνο όσοι πάτε και σκάτε λεφτά σε Σεφερλήδες και θεωρείτε αυτό "χιούμορ".
Ουτε με μυξες γελάμε κάποιοι, ουτε με κατεστραμμένους χιαστούς ανθρώπων, ούτε με νάνους ή πούστηδες.
Αυτό ακριβώς είναι η κακία, τύπε, γιατί έχεις δώσει ήδη μια
αρνητική χροιά.

Βέβαια ίσως βρίσκεις αστείο να ονομάζεις υποτιμητικά Ρωσσάκι, μια νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Ρωσσία, να την θεωρείς psycho επειδή σε κάποια φάση της ζωής της απευθύνθηκε σε έναν ειδικό για την ψυχική υγεία και ακολούθησε μια θεραπεία, αλλά οκ, ο καθένας έχει άλλη αίσθηση του χιούμορ.
Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ αρνητική χροιά σε κάτι που περνάει ένας συνάνθρωπός μου, το οποίο τον κάνει να υποφέρει και εγώ γελάω μαζί του. Εχει ήδη αρνητική χροιά απο μόνο του. Με το να χασκογελάω και να τον χλευάζω, μόνο κάφρο και μαλάκα με κάνει, τίποτα άλλο.

Το "ρωσάκι" δεν δηλωνει τιποτα το υποτιμητικό αλλά απλώς μια καταγωγή/τόπο + κάτι χαϊδευτικό. Οπως πακιστανάκι, σουηδάκι, λαρισάκι, τιθορεάκι. Η κακία ειναι να βλέπεις υποτίμηση εκει που δεν υπάρχει, ενω εκει που υπάρχει πραγματικά, να κλείνεις τα μάτια και να το θεωρείς αστείο.
Σάικο επίσης δεν την εχω χαρακτηρίσει ποτέ εγώ συγκεκριμενα. Δεν ξερω αν το εκανε καποιος αλλος μεσα στο εν λόγω νημα. Το μονο που εχω πει για αυτην ειναι πως δεν ειναι νορμαλ, αλλά για χιλιους-δυο άλλους λόγους που πηγάζουν απο τις αντιδράσεις της όπως τη ζω στο παρόν, όχι για τα ψυχικά προβλήματα που είχε για ενα μικρό φεγγάρι κάποτε στο παρελθόν.
Ρε δικέ μου, ειλικρινά τώρα, μπέσα, το Ρωσσάκι δεν βγαίνει από το πουτανάκι, από υποτίμηση μιας γκομενίτσας με κριτήριο καταγωγής ε;

Ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.

Ίσως όμως να έχεις ένα πολύ φλεγματικό και ιδιαίτερο χιούμορ, όπως να ανεβάζεις στιγμιότυπα οθόνης χωρίς την άδεια του συνομιλητή σου, σε δημόσιο φόρουμ, με αποτέλεσμα να γίνεται περίγελος και να δέχεται επικριτικά σχόλια, χάριν και στην δική σου περιγραφή των γεγονότων.

Τι αστείο να γελοιοποιείς τα συναισθήματα και τις ιδιωτικές στιγμές μιας προσφυγοπούλας!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:32
πρώτον, standup comedy κάνει στο σόου του όπου ο κόσμος πηγαίνει γι'αυτό το λόγο και προφανώς είναι προετοιμασμένος για σχόλια τέτοια
εκεί ήταν βραδιά όσκαρ και δεν σημαίνει ότι ο καθένας που παραβρέθηκε είναι αναγκασμένος να δεχθεί τα αστεία του τύπου σε βάρος μιας κλινικής κατάστασής του μπροστά μάλιστα σε εκατομμύρια κόσμου και να χασκογελάει
δεύτερον αφού είναι προσβλητικό χιούμορ, μια χαρά ο απέναντι έχει το δικαίωμα να προσβληθεί και να σε γαμήσει στη συνέχεια. τι να κάνουμε τα επικίνδυνα του επαγγέλματος
Αυτούς που κάνουν stand up γι'αυτό τους διαλέγουν να πούνε και καμία καφριλα
Σαν να βάζεις Σεφερλη να παρουσιάσει Όσκαρ και να μην περιμένεις τα γνωστά του αστεία

Το τι θα πει είναι σίγουρο ότι θα πέρασε από τσεκαρισμα από αυτούς που τα διοργανώνουν
Άβαταρ μέλους
Feindflug

LETO έγραψε: 28 Μαρ 2022, 17:52

Δεν ειναι το ιδιο να γελασεις αυθορμητα με μια ατυχια αλλου, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πας και να κακαριζεις πανω στη μουρη του

ο τυπος ξεφτιλισε τη γυναικα του μπροστα σε εκατομμυρια τηλεθεατες

δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο, τι να κανουμε για μια γυναικα το να χανει τα μαλλια της (ακομα και απο μη σοβαρη ασθενεια) ειναι κατι πολυ στεναχωρο.

σωστα του σκασε τη μπουφλα ο σμιθαρος
Τύπε, stand up comedy κάνει ο τύπος και έχει αυτό το αμερικανικό, προσβλητικό χιούμορ.

Τύπε, βραδιά Όσκαρ το 2022 ήταν με παρουσιαστή τον Chris Rock, όχι tea party της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1971.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:39
Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:06
Αυτό ακριβώς είναι η κακία, τύπε, γιατί έχεις δώσει ήδη μια
αρνητική χροιά.

Βέβαια ίσως βρίσκεις αστείο να ονομάζεις υποτιμητικά Ρωσσάκι, μια νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Ρωσσία, να την θεωρείς psycho επειδή σε κάποια φάση της ζωής της απευθύνθηκε σε έναν ειδικό για την ψυχική υγεία και ακολούθησε μια θεραπεία, αλλά οκ, ο καθένας έχει άλλη αίσθηση του χιούμορ.
Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ αρνητική χροιά σε κάτι που περνάει ένας συνάνθρωπός μου, το οποίο τον κάνει να υποφέρει και εγώ γελάω μαζί του. Εχει ήδη αρνητική χροιά απο μόνο του. Με το να χασκογελάω και να τον χλευάζω, μόνο κάφρο και μαλάκα με κάνει, τίποτα άλλο.

Το "ρωσάκι" δεν δηλωνει τιποτα το υποτιμητικό αλλά απλώς μια καταγωγή/τόπο + κάτι χαϊδευτικό. Οπως πακιστανάκι, σουηδάκι, λαρισάκι, τιθορεάκι. Η κακία ειναι να βλέπεις υποτίμηση εκει που δεν υπάρχει, ενω εκει που υπάρχει πραγματικά, να κλείνεις τα μάτια και να το θεωρείς αστείο.
Σάικο επίσης δεν την εχω χαρακτηρίσει ποτέ εγώ συγκεκριμενα. Δεν ξερω αν το εκανε καποιος αλλος μεσα στο εν λόγω νημα. Το μονο που εχω πει για αυτην ειναι πως δεν ειναι νορμαλ, αλλά για χιλιους-δυο άλλους λόγους που πηγάζουν απο τις αντιδράσεις της όπως τη ζω στο παρόν, όχι για τα ψυχικά προβλήματα που είχε για ενα μικρό φεγγάρι κάποτε στο παρελθόν.
Ρε δικέ μου, ειλικρινά τώρα, μπέσα, το Ρωσσάκι δεν βγαίνει από το πουτανάκι, από υποτίμηση μιας γκομενίτσας με κριτήριο καταγωγής ε;

Ίσως όμως να έχεις ένα πολύ φλεγματικό και ιδιαίτερο χιούμορ, όπως να ανεβάζεις στιγμιότυπα οθόνης χωρίς την άδεια του συνομιλητή σου, σε δημόσιο φόρουμ, με αποτέλεσμα να γίνεται περίγελος και να δέχεται επικριτικά σχόλια, χάριν και στην δική σου περιγραφή των γεγονότων.

Τι αστείο να γελοιοποιείς τα συναισθήματα και τις ιδιωτικές στιγμές μιας προσφυγοπούλας!
Εχεις σοβαρά θέματα πύτε, να τα κοιτάξεις. Νομιζα οτι ειχες απλώς προβλημα κατανόησης κειμένων, αλλα μαλλον υπάρχει κάτι βαθύτερο. Να μου θυμίσεις να τη ρωτήσω να σου συστήσει τον γιατρό της (αν και δυστυχως για 'σενα, εχει κοψει επαφές εδω και χρόνια).
Οχι, "ρωσακι" δεν ειναι απο το "πουτανάκι", αλλα για μια κοπελα ρωσικής καταγωγής που ειναι μικρότερή μου ηλικιακά και μικρή γενικά (αν ηταν μεγαλύτερή μου δεν θα την αποκαλουσα "ρωσάκι", ουτε αν εγω ημουν 60 και αυτή 50 θα την αποκαλουσα ετσι).

Με τη δική σου λογική, ακόμα και η λεξη "παιδάκι" για ένα όντως παιδάκι, δηλώνει υποτίμηση.

Και δεν γινεται περίγελος ουτε μαζεύει επικριτικά σχόλια. Εγώ τα μαζεύω τα περισσότερα.
Συν οτι δεν ειναι "προσφυγοπούλα". Εδώ εχει γεννηθεί.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:53
Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:39

Εχεις σοβαρά θέματα πύτε, να τα κοιτάξεις. Νομιζα οτι ειχες απλώς προβλημα κατανόησης κειμένων, αλλα μαλλον υπάρχει κάτι βαθύτερο. Να μου θυμίσεις να τη ρωτήσω να σου συστήσει τον γιατρό της (αν και δυστυχως για 'σενα, εχει κοψει επαφές εδω και χρόνια).
Οχι, "ρωσακι" δεν ειναι απο το "πουτανάκι", αλλα για μια κοπελα ρωσικής καταγωγής που ειναι μικρότερή μου ηλικιακά και μικρή γενικά (αν ηταν μεγαλύτερή μου δεν θα την αποκαλουσα "ρωσάκι", ουτε αν εγω ημουν 60 και αυτή 50 θα την αποκαλουσα ετσι).

Με τη δική σου λογική, ακόμα και η λεξη "παιδάκι" για ένα όντως παιδάκι, δηλώνει υποτίμηση.

Και δεν γινεται περίγελος ουτε μαζεύει επικριτικά σχόλια. Εγώ τα μαζεύω τα περισσότερα.
Συν οτι δεν ειναι "προσφυγοπούλα". Εδώ εχει γεννηθεί.
Συνέχισε να απολογείσαι, δικέ μου.
:smt038
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
vantono

Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:49

Τύπε, βραδιά Όσκαρ το 2022 ήταν με παρουσιαστή τον Chris Rock, όχι tea party της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1971.
Και αυτό με κάνει εμένα υποχρεωμένο να γελάω με τα ψευτοαστεία του όποιου Ροκ ή/και να ανέχομαι τις προσβολές του, για ποιον ακριβώς λόγο? Δεν έχω πάει καν σε παράσταση σταντ απ για τον συγκεκριμένο, να εχεις να λες οτι τουλάχιστον τα ηθελε ο κωλος μου. Για μια υποψηφιότητα/παραλαβή ενος αγαλματιδίου για μια ερμηνεία μου σε μια ραντομ ταινία πήγα. Και?
Άβαταρ μέλους
vantono

«Καλούμαι στη ζωή μου να αγαπώ τους ανθρώπους και να προστατεύω τους ανθρώπους», συνέχισε, «και να είμαι ποτάμι για τους ανθρώπους μου. Ξέρω ότι για να κάνουμε ό,τι κάνουμε πρέπει να ανεχόμαστε την κακομεταχείριση. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να λένε τρελά πράγματα για σένα. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να μην σε σέβονται. Και πρέπει να χαμογελάς και να προσποιείσαι ότι είναι εντάξει.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψήφιούς μου. Είναι μια πανέμορφη στιγμή και δεν κλαίω γιατί κέρδισα το βραβείο. Δεν έχει σημασία το ότι κέρδισα ένα βραβείο. Έχει σημασία γιατί μπόρεσα να φωτίσω όλον αυτό τον κόσμο. Τον Tim, τον Trevor, τον Zack, την Saniyya, την Demi, την Aunjanue και όλο το συνεργείο του King Richard, τη Venus και τη Serena και όλη την οικογένεια Williams. H τέχνη μιμείται τη ζωή λένε. Μπορεί να φαίνομαι τώρα σαν ένας τρελός πατέρας, όπως είπανε για τον Richard Williams κάποτε, αλλά η αγάπη σε ωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα αποκάλυψε τι του είπε ο Ντένζελ Ουάσιγκτον, ο οποίος μαζί με τον μάνατζέρ του, Μερεντιθ Οσάλιβαν, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν μετά το περιστατικό: «Σε ευχαριστώ Dee. Ο Denzel μου είπε πριν λίγα λεπτά "Στην καλύτερή σου στιγμή, να προσέχεις, γιατί τότε ο Διάβολος θα έρθει για σένα», ενώ κλείνοντας ευχήθηκε η Ακαδημία να τον καλέσει ξανά.

Ωραία ξηγήθηκε πάντως.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:57

Και αυτό με κάνει εμένα υποχρεωμένο να γελάω με τα ψευτοαστεία του όποιου Ροκ ή/και να ανέχομαι τις προσβολές του, για ποιον ακριβώς λόγο? Δεν έχω πάει καν σε παράσταση σταντ απ για τον συγκεκριμένο, να εχεις να λες οτι τουλάχιστον τα ηθελε ο κωλος μου. Για μια υποψηφιότητα/παραλαβή ενος αγαλματιδίου για μια ερμηνεία μου σε μια ραντομ ταινία πήγα. Και?
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kάκιστη απόδοση ρόλων και από τους δύο.

Αυτά συμβαίνουν όταν οι φερόμενοι ως πολιτικώς ορθοί μπαίνουν σε φάσεις αυτοσχεδιασμού. Ειδικώς όταν είναι καλλιτέχνες.

Αφού δεν το' χουν όταν παίζουν χωρίς σενάριο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:00 «Καλούμαι στη ζωή μου να αγαπώ τους ανθρώπους και να προστατεύω τους ανθρώπους», συνέχισε, «και να είμαι ποτάμι για τους ανθρώπους μου. Ξέρω ότι για να κάνουμε ό,τι κάνουμε πρέπει να ανεχόμαστε την κακομεταχείριση. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να λένε τρελά πράγματα για σένα. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να μην σε σέβονται. Και πρέπει να χαμογελάς και να προσποιείσαι ότι είναι εντάξει.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψήφιούς μου. Είναι μια πανέμορφη στιγμή και δεν κλαίω γιατί κέρδισα το βραβείο. Δεν έχει σημασία το ότι κέρδισα ένα βραβείο. Έχει σημασία γιατί μπόρεσα να φωτίσω όλον αυτό τον κόσμο. Τον Tim, τον Trevor, τον Zack, την Saniyya, την Demi, την Aunjanue και όλο το συνεργείο του King Richard, τη Venus και τη Serena και όλη την οικογένεια Williams. H τέχνη μιμείται τη ζωή λένε. Μπορεί να φαίνομαι τώρα σαν ένας τρελός πατέρας, όπως είπανε για τον Richard Williams κάποτε, αλλά η αγάπη σε ωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα αποκάλυψε τι του είπε ο Ντένζελ Ουάσιγκτον, ο οποίος μαζί με τον μάνατζέρ του, Μερεντιθ Οσάλιβαν, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν μετά το περιστατικό: «Σε ευχαριστώ Dee. Ο Denzel μου είπε πριν λίγα λεπτά "Στην καλύτερή σου στιγμή, να προσέχεις, γιατί τότε ο Διάβολος θα έρθει για σένα», ενώ κλείνοντας ευχήθηκε η Ακαδημία να τον καλέσει ξανά.

Ωραία ξηγήθηκε πάντως.
Ναι, τι να σου πω. Κατάθεση πσυχής.

Αφού δεν το' χουν λέμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:00 «Καλούμαι στη ζωή μου να αγαπώ τους ανθρώπους και να προστατεύω τους ανθρώπους», συνέχισε, «και να είμαι ποτάμι για τους ανθρώπους μου. Ξέρω ότι για να κάνουμε ό,τι κάνουμε πρέπει να ανεχόμαστε την κακομεταχείριση. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να λένε τρελά πράγματα για σένα. Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να μην σε σέβονται. Και πρέπει να χαμογελάς και να προσποιείσαι ότι είναι εντάξει.

Ωραία ξηγήθηκε πάντως.
Μλκιες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μα γενικώς είναι καλός ηθοποιός...τι σαχλαμάρα ηταν αυτή;
Ερμηνεία βιντεοκασέτας του 80.
2/10.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Feindflug έγραψε: 28 Μαρ 2022, 19:00
vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 18:57
Εικόνα
:smt005: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”