!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Με βάλατε σε υποψίες ,κάτι η πρωινή πίεση κάτι η ελαφριά καταρροή...μόλις "χτύπησα" βαθύ σελφ (αρνητικό). Αύριο εννοείται ότι πάω για ράπιντ στο φαρμακείο πριν το σχολείο.
Otto, vatraxos, περίμενα μεγαλύτερη αντίσταση και απο τους δυο
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Σε βάρεσε σοβαρά ε; Εγώ δεύτερη μέρα βέβαια, αλλά τα συμπτώματα είναι ήπια. Strepfen για το λαιμό και Bisolvon, Phisiomer για τη μύτη και πήρα και ένα ντεπόν τα ξημερώματα. Για τα δεδομένα μου τα λες και υπερβολή, αλλά με έφαγε η συζυγος να τα πάρωOtto Weininger έγραψε: 27 Μαρ 2022, 12:48Περαστικά.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Ας ρίξω κι εγώ δύο γραμμούλες στο νήμαSpoiler
Εφιαλτικό βράδυ χθες, πυρετός που κάθε 5-6 ώρες ανέβαινε (έφτασε πάλι 38.8 ). Ο πόνος στο λαιμό αδιανόητος. Πρώτη φορά μου συνέβη τέτοιο πράγμα. Και δεν με πιανει τίποτα στο λαιμό, ούτε solu-ket, ούτε orocil, ούτε τίποτα.
Πονάει φρικτα ακόμα και όταν δεν καταπίνω.
Και φυσικα ο συνεχόμενος βήχας μου αλλάζει τα φώτα.
Για να δούμε σήμερα.
Ο πονόλαιμος είναι εφιάλτης, σε νοιώθω. Μακάρι να τελειώσει όσο το συντομότερο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τι αντίσταση; 2 χρόνια αντέξαμε!argouen έγραψε: 27 Μαρ 2022, 13:02 Otto, vatraxos, περίμενα μεγαλύτερη αντίσταση και απο τους δυο![]()
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση![]()
Κάποιοι βαστάμε ακόμα,
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Κράτα ψηλά τη σημαία και για μας!
Περαστικά μπάκακα!vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Περαστικά Ιδιώνυμο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
talaipwros
Περαστικα σε ολους, προσοχη στους γυρω σας
για ενα κρυωματακι καταπιεσατε τον κοσμο και τον υποχρεωσατε να κανει προχειροφτιαγμενα '''''εμβολια''''' με αποτελεσμα ξαφνικους θανατους,καρδιακα,εγκεφαλικα κτλ. ποτε θα απολογηθειτε αρχιψευτες εμβολιακηδες?( που κατα τα αλλα σας ενοχλει ο πουτιν επειδη σκοτωνει αθωους.για να φτασει ο πουτιν τους νεκρους απο τα μπολια θα επρεπε να ριξει 40 πυρηνικες σε ολη την ουκρανια)
Για το λαιμό έχουν κάτι καραμέλες τα φαρμακείαOtto Weininger έγραψε: 27 Μαρ 2022, 12:48Περαστικά.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Εφιαλτικό βράδυ χθες, πυρετός που κάθε 5-6 ώρες ανέβαινε (έφτασε πάλι 38.8 ). Ο πόνος στο λαιμό αδιανόητος. Πρώτη φορά μου συνέβη τέτοιο πράγμα. Και δεν με πιανει τίποτα στο λαιμό, ούτε solu-ket, ούτε orocil, ούτε τίποτα.
Πονάει φρικτα ακόμα και όταν δεν καταπίνω.
Και φυσικα ο συνεχόμενος βήχας μου αλλάζει τα φώτα.
Για να δούμε σήμερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο δεύτερο κορώνιασμα του Ιανουαρίου, είχα λίγο "γαργάλημα" στο λαιμό για ώρες. Εεεε, "έσφιξα" κάτι τσίπουρα και δεν είχα ξανά ενοχλήσεις.
Βέβαια γω είμαι Στύγιος
, φυσικά δεν το προτείνω και δεν ενδείκνυται.
Βέβαια γω είμαι Στύγιος
- Otto Weininger
Σταματώ τα update εδώ συναγωνιστές, γιατί τα πράγματα εζόρισαν και πέρασα πύλη νοσοκομείου.
Όχι ότι είμαι χέστης, αλλά είμαι χέστης.
Μόλις με το καλό τελειώσει αυτή η φάση, τα λέμε ξανά!
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΩχOtto Weininger έγραψε: 27 Μαρ 2022, 19:05 Σταματώ τα update εδώ συναγωνιστές, γιατί τα πράγματα εζόρισαν και πέρασα πύλη νοσοκομείου.
Ω ρε φίλε! Πώς πας απο οξυγόνο;Otto Weininger έγραψε: 27 Μαρ 2022, 19:05 Σταματώ τα update εδώ συναγωνιστές, γιατί τα πράγματα εζόρισαν και πέρασα πύλη νοσοκομείου.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση.
Otto Weininger έγραψε: 27 Μαρ 2022, 19:05 Σταματώ τα update εδώ συναγωνιστές, γιατί τα πράγματα εζόρισαν και πέρασα πύλη νοσοκομείου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-