Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:48Ωραίο βίδεο, το είχα βάλει κι εγώ.hades έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:09 ένα σχόλια για τα γνωστά βίντεο που έχουμε δει μέχρι τώρα για να μην βγάζουμε συμπεράσματα από απλά βίντεο που μάλιστα έχουν υποστεί προεργασία
Κανείς δεν έδωσε σημασία.
Είναι σα να βλέπουν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μερικοί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οι περισσότεροι απ' αυτούς τους μπούφους δεν ξέρανε καν που πέφτει η Ουκρανία πριν από 1 μήνα, και τώρα γκαρίζουν Σλάβα Ουκραΐνι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Σήμερα είδα το πρώτο Ουκρανικό όχημα. Βλέπω συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους πλησίασα, ήταν δύο αντρόγυνα στην ηλικία μου με τα τέκνα τους, τους έδειξα το Λάβαρο της Νίκης που έχω στο μπουφάν ραμμένο και είπα, "Za Stalina, Slava Rossii"!Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:49![]()
Οι περισσότεροι απ' αυτούς τους μπούφους δεν ξέρανε καν που πέφτει η Ουκρανία πριν από 1 μήνα, και τώρα γκαρίζουν Σλάβα Ουκραΐνι.
Γούρλωσαν τα μάτια και εγώ έφυγα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Τί σου φταίγανε οι άνθρωποι, εντάξει.Крaсная армия έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:52Σήμερα είδα το πρώτο Ουκρανικό όχημα. Βλέπω συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους πλησίασα, ήταν δύο αντρόγυνα στην ηλικία μου με τα τέκνα τους, τους έδειξα το Λάβαρο της Νίκης που έχω στο μπουφάν ραμμένο και είπα, "Za Stalina, Slava Rossii"!Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:49![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Ήδη μελετούν το νήμα αλλά σαν επισκέπτες για να μην ρεζιλευτουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:48Η εγγραφή δωρεάν είναι, ας κοπιάσουν.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:47 Πάντως αυτό που όλοι εδώ μέσα ξέρουν τους ΑΝΣΚ της ρωσικής επέμβασης,αποτελεί αντικείμενο μελέτης από όλες τις στρατιωτικές ακαδημίες του πλανήτη.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν Ουκροναζί.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Παντως το γεγονος οτι οι Ουκρανοι σπευδουν να προμηθευτουν εκ νεου Bayraktar ισως δειχνει οτι εχουν υπαρξει αρκετες καταρριψεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
εν το μεταξύ πληρώνουν για αυτά δεν τα παίρνουν τζάμπα όπως τα υπόλοιπαBazoomba έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:20 Παντως το γεγονος οτι οι Ουκρανοι σπευδουν να προμηθευτουν εκ νεου Bayraktar ισως δειχνει οτι εχουν υπαρξει αρκετες καταρριψεις.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Крaсная армия έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:52Σήμερα είδα το πρώτο Ουκρανικό όχημα. Βλέπω συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους πλησίασα, ήταν δύο αντρόγυνα στην ηλικία μου με τα τέκνα τους, τους έδειξα το Λάβαρο της Νίκης που έχω στο μπουφάν ραμμένο και είπα, "Za Stalina, Slava Rossii"!Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:49![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τρεχει το Πενταγωνο να μαζεψει τα χαζα του ανοικου... γελαει ο πλανητης
https://www.cnn.gr/kosmos/liveblog/3063 ... i-to-kievo
dna τι πιστευεις οτι θα γινει οταν τελειωσει αυτη την σφαγη ο φασιστας? Ποια θα ειναι η επομενη μερα κατα τη κριση σου?dna replication έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:16ξαναθέσε το ερώτημα διατυπωμένο αλλιώς για να πω τη γνώμη μουΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:09 dna τι πιστευεις οτι θα γινει οταν τελειωσει αυτη την σφαγη ο Πουτιν? Ποια θα ειναι η επομενη μερα κατα τη κριση σου?
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Το είχα δει κι εγώ αυτό το βίντεο χθες, πραγματικά πολύ καλό.hades έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:09 ένα σχόλια για τα γνωστά βίντεο που έχουμε δει μέχρι τώρα για να μην βγάζουμε συμπεράσματα από απλά βίντεο που μάλιστα έχουν υποστεί προεργασία
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Να πω εγώ τη γνώμη μου.Θα περιμένει να αρθούν οι κυρώσεις και θα στείλει σήματα ότι εάν αυτό δεν συμβεί θα είναι απρόβλεπτος σε όλο τον κόσμο.Σε χώρα του ΝΑΤΟ φυσικά δεν θα επιτεθεί αλλά ο πλανήτης είναι μεγάλος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:40dna τι πιστευεις οτι θα γινει οταν τελειωσει αυτη την σφαγη ο φασιστας? Ποια θα ειναι η επομενη μερα κατα τη κριση σου?dna replication έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:16ξαναθέσε το ερώτημα διατυπωμένο αλλιώς για να πω τη γνώμη μουΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:09 dna τι πιστευεις οτι θα γινει οταν τελειωσει αυτη την σφαγη ο Πουτιν? Ποια θα ειναι η επομενη μερα κατα τη κριση σου?
Εξαιρετικά κατατοπιστικό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις