!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Λακιρντί είναι το λεγόμενο μουχαμπέτι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου οι κυριες εχουν αναφερει πως ελκυονται απο δυο βασικους τυπους (ακραιους ) ανεξαρτητα αν προκειται για παρεα σε ταβερνα η καπου στο νετ η οπουδηποτεΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:38Πλέον το παιγνίδι γίνεται περισσότερο από τα σοσιαλς πράγμα που σημαίνει πως θέλει παραπάνω κουβεντολόι. Και free να ήμουν, δε νομίζω πως θα άντεχα το πολυ μπιρι μπιρι. Καποτε το μπορουσα, τωρα μου φαινεται βουνο. Παλιά έβγαινες κοζαρες, σου φώναζε κανένας αλιεχιν "μωρή ξεφτίλα καμάκι του κανεις;" και στο τέλος γινόταν η φτιαξη γιατί ο εις την άλλη και ταναμπαλιν.alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:31ρε ολες λακριντι θελουν - το θεμα ειναι οτι ελαχιστες θα σου δωσουν με την μια προσωπικη συνεντευξηΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:24 vantono το εδω κοινωνικο πειραμα σε τρώει λάχανο
alekhine μια χαρά υπάρχουν και αυτές που είναι για το μπαμ μπαμ, απλά σχεδόν όλες θέλουν λακριντι, το θέμα είναι ποιος κάθεται να ακούσει τα ψυχολογικά της καθεμιας![]()
1 ο μπιρης μπιρης - ψυχη της παρεας - εξωστρεφης αλλα σωστος κ οχι παπαρας
2 ο απομακρος - βαρυς - λιγομιλητος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κλαίω με Ερμή 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μπα, αρκεί να είναι ωραίος.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:48συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου οι κυριες εχουν αναφερει πως ελκυονται απο δυο βασικους τυπους (ακραιους ) ανεξαρτητα αν προκειται για παρεα σε ταβερνα η καπου στο νετ η οπουδηποτεΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:38Πλέον το παιγνίδι γίνεται περισσότερο από τα σοσιαλς πράγμα που σημαίνει πως θέλει παραπάνω κουβεντολόι. Και free να ήμουν, δε νομίζω πως θα άντεχα το πολυ μπιρι μπιρι. Καποτε το μπορουσα, τωρα μου φαινεται βουνο. Παλιά έβγαινες κοζαρες, σου φώναζε κανένας αλιεχιν "μωρή ξεφτίλα καμάκι του κανεις;" και στο τέλος γινόταν η φτιαξη γιατί ο εις την άλλη και ταναμπαλιν.alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:31
ρε ολες λακριντι θελουν - το θεμα ειναι οτι ελαχιστες θα σου δωσουν με την μια προσωπικη συνεντευξη![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αυτο εννοειται οπως κ το να μην ειναι ταπες - αγυμναστοιCecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:57Μπα, αρκεί να είναι ωραίος.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:48συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου οι κυριες εχουν αναφερει πως ελκυονται απο δυο βασικους τυπους (ακραιους ) ανεξαρτητα αν προκειται για παρεα σε ταβερνα η καπου στο νετ η οπουδηποτεΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:38
Πλέον το παιγνίδι γίνεται περισσότερο από τα σοσιαλς πράγμα που σημαίνει πως θέλει παραπάνω κουβεντολόι. Και free να ήμουν, δε νομίζω πως θα άντεχα το πολυ μπιρι μπιρι. Καποτε το μπορουσα, τωρα μου φαινεται βουνο. Παλιά έβγαινες κοζαρες, σου φώναζε κανένας αλιεχιν "μωρή ξεφτίλα καμάκι του κανεις;" και στο τέλος γινόταν η φτιαξη γιατί ο εις την άλλη και ταναμπαλιν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ένα ένα τα λες ρε τύπε.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:59αυτο εννοειται οπως κ το να μην ειναι ταπες - αγυμναστοιCecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:57Μπα, αρκεί να είναι ωραίος.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:48
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου οι κυριες εχουν αναφερει πως ελκυονται απο δυο βασικους τυπους (ακραιους ) ανεξαρτητα αν προκειται για παρεα σε ταβερνα η καπου στο νετ η οπουδηποτε
Από μαλλιά, χτένισμα, ντύσιμο, μουσικές προτιμήσεις, χορό, όχημα, κατοικία, οικονομική κατάσταση, επάγγελμα, μόρφωση, παρελθόν και μέλλον, έχουμε τίποτα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
χωρις κερδος - οχιFeindflug έγραψε: 26 Μαρ 2022, 22:06Ένα ένα τα λες ρε τύπε.
Από μαλλιά, χτένισμα, ντύσιμο, μουσικές προτιμήσεις, χορό, όχημα, κατοικία, οικονομική κατάσταση, επάγγελμα, μόρφωση, παρελθόν και μέλλον, έχουμε τίποτα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί ρε δικέ μου, η τύπισσα πιο πάνω σε πλήρωσε και έδωσες απόκρυφη γνώση;
Dein Herz, meine Gier
δειγματισμος - ρεκλαμα - δικε μου - βασικη αρχη για να σπρωξεις το προιονFeindflug έγραψε: 26 Μαρ 2022, 22:09Γιατί ρε δικέ μου, η τύπισσα πιο πάνω σε πλήρωσε και έδωσες απόκρυφη γνώση;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κι όμως, το έχω προσέξει και εγώ αυτό, τόσο σε μένα αναλόγως κεφιού-διάθεσης, όσο και σε άλλους. Η εμφάνιση είναι σίγουρα καλό μπόνους, καμία αντίρρηση.Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:57Μπα, αρκεί να είναι ωραίος.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:48συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου οι κυριες εχουν αναφερει πως ελκυονται απο δυο βασικους τυπους (ακραιους ) ανεξαρτητα αν προκειται για παρεα σε ταβερνα η καπου στο νετ η οπουδηποτεΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:38
Πλέον το παιγνίδι γίνεται περισσότερο από τα σοσιαλς πράγμα που σημαίνει πως θέλει παραπάνω κουβεντολόι. Και free να ήμουν, δε νομίζω πως θα άντεχα το πολυ μπιρι μπιρι. Καποτε το μπορουσα, τωρα μου φαινεται βουνο. Παλιά έβγαινες κοζαρες, σου φώναζε κανένας αλιεχιν "μωρή ξεφτίλα καμάκι του κανεις;" και στο τέλος γινόταν η φτιαξη γιατί ο εις την άλλη και ταναμπαλιν.
Όσο ωραίος και να είναι ο άλλος αν είναι αγγούρι, δεν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παραδίδει μαθήματα πιασάρικου νήματος "η" Νατάσσα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις μου στο πχορουμ (ατελειωτη καυλα ) τοσα χρονια ειναι πως εχω πληρωθει για καποιες γνωσεις που τυγχανει να εχω σε καποιους τομεις απο πχορουμιτισες ( πχορουμιτες δεν χρεωνω
)
στα ονειρα μου βεβαια - δεν γινονται αυτα τα πραματα .....
στα ονειρα μου βεβαια - δεν γινονται αυτα τα πραματα .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 26 Μαρ 2022, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 2188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-